Reacties voor: Zo kan de iPhone 8 eruit zien, volgens een Nederlandse ontwerper

De iPhone 8 belooft iets bijzonders te worden. Ontwerper Martin Hajek heeft een designstudie gemaakt waarin hij deze 'iPhone X' afstemt op recente geruchten.

Reacties: 19 reacties

  1. Wat kan het leven toch mooi zijn 😂

  2. Zou erg mooi zijn, stoere uitdrukking.

  3. Ach gut, Martin H. had weer ‘ns niks beters te doen.

  4. Ik ben nooit zo’n fan van die verhoudingen die ‘uit verhouding’ zijn, zeg maar 😛
    Ik vind het er vreemd uitzien als de bezel aan de onderkant ontbreekt en aan de bovenkant wel aanwezig is. Dan is het scherm niet gecentreerd maar maar naar de onderkant. Zelfde geldt voor de achterkant.
    Daarom vind ik de 5 en 5S ook het mooist. Sowieso qua het strakke ontwerp, maar ook omdat de telefoon perfect in verhouding is. Zowel boven als onder evengrote bezels. Ook aan de achterkant.

  5. Zo zou hij er uit kunnen zien. Zo zou hij er ook niet uit kunnen zien. Gewoon afwachten wat er komt. En de grafisch ontwerper heeft zich niet hoeven vervelen…

  6. Nee, vind ik geen mooi en innovatief ontwerp voor een bak geld. Niks erg om over de €1000 te betalen maar dan moet het wel wat mooier zijn dan dit. Overigens heb ik op geen van mijn iPhones in alle jaren krasjes gehad en ik gebruik geen hoesje want dat vind ik ronduit een belediging voor de ontwerpers van een mooie degelijke iPhone. Gewoon een beetje voorzichtig zijn op je spulletjes…

  7. Nogsteeds vind ik de S8 er mooier uitzien dan dit concept, jammer dat daar geen ios op kan draaien anders had ik het wel geweten.

  8. Apple is altijd symmetrisch geweest tot achter de komma met iPhones, die gaan echt niet 1 bezel weghalen en de andere laten zitten. Ik verwacht meer iets Galaxy S8 achtigs.

  9. @Mark: Het is een concept niemand weet hoe die er echt gaat uitzien.

  10. Ik zie liever deze 👌🏻

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Leuk hoe mensen ideeen uitwerken maar dit ziet eruit als een slappe upgrade (iphone 6sss) die teveel doorgaat op het iphone 6 design.

  13. Origineel geplaatst door L8
    Ik zie liever deze 👌🏻

    Helemaal met je eens.

  14. Ik weet niet wat het gaat worden. Maar het wordt straks wel verdomd lastig om met een hand het hele scherm te bedienen, als het scherm de hele voorkant bedekt. En dan heb ik niet eens kleine handen. Het idee van het scherm is heel mooi, maar praktisch? Van dit concept vind ik alleen de look mooi. Dat geborsteld staal oast perfect in het plaatje bij de Apple watch.

  15. Zonde, ik vind dit design er absoluut niet meer strak uitzien. Waarom terug naar het iPhone 1 ontwerp. Jammer.

  16. Laten we hopen van niet, terug in de tijd is nooit zo een goed idee

  17. Wat een gedrocht net de google pixel das ook al een achterkant waarvan je denkt “waarom”

  18. ….hoezo glas voor en achter met stalen rand in het midden?? 🙁

  19. @Nick Seamore: Zeg dat maar tegen de iPhone 7 jet black gebruikers. 😉
    En hoezo een belediging? Als ik mijn telefoon per ongeluk laat vallen (een ongeluk zit in een klein hoekje) dan heb ik geen zin in een kapot scherm of krassen op de achterkant. Zo simpel is het.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.