Reacties voor: ‘iPhone 8 heeft gebogen scherm zoals Samsung Galaxy Edge’

De iPhone 8 krijgt volgens nieuwe bronnen een scherm met gebogen randen, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Edge-modellen. Naast dit nieuwe OLED-model komen er nog twee andere iPhones met LCD-schermen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Nee! Juist iets wat ik hoopte dat Apple niet zou gaan doen.

  2. … en zo ziet Apple precies welk ontwikkelteam lekt. Gooi gewoon meerdere ijzers in het vuur & zorg dat iedereen denkt dat ze aan hét model werken. Slim hoor.

  3. De (innovatieve) marketing strategie van Apple: ‘Wij innoveren op een bewezen innovatie van andere’.

    Best slim.

  4. Ik vind dit zo’n slecht idee (gebruiksvriendelijkheid opofferen voor coolheid) dat ik denk dat WSJ zich bij de neus heeft laten nemen.

  5. Het ziet er leuk uit zo’n gebogen scherm. Maar handig is het niet.

    Apple en andere merken zouden meer gas moeten geven op het door ontwikkelen van de USB C.
    Alles wat op USB A, B, mini en micro. Lekker vervangen naar USB C. Hoe eerder USB C de standaard wordt hoe beter.

  6. Ik wacht gewoon rustig af. Al die tegenstrijdige geruchten altijd. Morgen wordt de nieuwe iPhone een driehoek formaat…

  7. Dat wordt dus een hele mooie Nokia 3310 voor mij !

  8. Origineel geplaatst door Melvin
    Ik wacht gewoon rustig af. Al die tegenstrijdige geruchten altijd. Morgen wordt de nieuwe iPhone een driehoek formaat…

    Ik denk dat het bedrijf “Pear” er al een patent op heeft. 🙂

  9. Origineel geplaatst door JB
    … en zo ziet Apple precies welk ontwikkelteam lekt. Gooi gewoon meerdere ijzers in het vuur & zorg dat iedereen denkt dat ze aan hét model werken. Slim hoor.

    Kan ook vanuit de investeerders komen hoor…

  10. Origineel geplaatst door Collin Briek
    De (innovatieve) marketing strategie van Apple: ‘Wij innoveren op een bewezen innovatie van andere’.
    Best slim.

    Dit doet Apple al tientallen jaren. Sterker nog, ze hebben nooit anders gedaan. Het was Steve Jobs zelf die zei dat ze schaamteloos de beste ideeën van anderen stalen om vervolgens een superieur product te ontwikkelen. Uitdaging: noem 1 product welke Apple zélf heeft uitgevonden en als eerste op de markt heeft gebracht. Succes!

  11. Origineel geplaatst door Collin Briek
    De (innovatieve) marketing strategie van Apple: ‘Wij innoveren op een bewezen innovatie van andere’.
    Best slim.

    Origineel geplaatst door WvB22
    Dit doet Apple al tientallen jaren. Sterker nog, ze hebben nooit anders gedaan. Het was Steve Jobs zelf die zei dat ze schaamteloos de beste ideeën van anderen stalen om vervolgens een superieur product te ontwikkelen. Uitdaging: noem 1 product welke Apple zélf heeft uitgevonden en als eerste op de markt heeft gebracht. Succes!

    Iemand heeft het wiel uitgevonden, toch wordt het schaamteloos door iedereen gebruikt… heel erg vind ik dat. 😛

  12. Vind het juist enorm mooi die gebogen randen

  13. Huh, iPhone 8? Waar is de 7S dan, ben ik werkelijk waar de enige die dat op valt?

  14. Hahahahahhaa.. de kopieermachine van Apple draait al jaren overuren. Kijk dit nu!! What’s next?

    Draadloos opladen, snel opladen, iris scanner, KNOX-grade security, VR, beveiligde containers, S-pen, RAW mode camera, PRO mode camera, expandable memory, blood oxygene sensor, multi windows, floating windows, themes, allways on display, widgets, private mode OTG, LED notification, je eigen applicatie kiezen voor bv mail en maps, ultra power saving mode, games recording mode, HDR video?

    En maar janken dat Samsung hun ronde hoekjes heeft afgekeken. Wie was het ook alweer die de Phablet uitvond en wie was het ook alweer die dit jaren belachelijk maakte (Stevie Jobs) om vervolgens het concept gewoon te jatten en er miljarden mee te verdienen?

  15. @Carol: Apple nagenoeg helemaal niets, noppes nada uitgevonden.

    Ze worden niet voor niets ‘the recipy company’ genoemd. Overal ideeen en concepten stelen, ze bij elkaar voegen met wat kruiden uit eigen tuin en dan roepen ‘kijk wat wij hebben uitgevonden’ om vervolgens iedereen voor de rechter te slepen van wie ze de oorspronkelijke ideeen hebben gejat.

    Hier een klassieker.

  16. @Collin Briek: Ja alleen bizar dat als een ander bedrijf dat bij Apple doet (ronde hoekjes) is het diefstal, patentschending en volgen ze de enorme innovatie bij Apple.

  17. @JB: Apple zelf noemt het immoreel en patentschending.

  18. Apple is trendvolger geworden ipv trendsetter. Samsung loopt nu zo’n 4 jaar voor op Apple. Ik heb zowel een iphone als een Edge 7 en geloof me: die Samsung is in alle opzichten beter en sneller. Nu vindt men Apple nog cool. Over 3 jaar is het over en uit en is er weer een ander merk topnotch.

  19. Nog ff dan gaan die 2 samen werken het zijn net kleine kinderen daar bij Apple ( geef mijn maar gewoon een Samsung die blijfen nummer 1

  20. Plaatst de WSJ niet alleen maar fake news? Volgens mij staat het internet en YouTube vol met verhalen over de leugens die de WSJ in hun kranten schrijft.

    Dus zou iculture misschien willen stoppen met het verder verspreiden van de onzin die de WSJ iedere dag verzint om hun krantje maar te kunnen verkopen.

    Alvast bedankt!

  21. Origineel geplaatst door Roy
    Huh, iPhone 8? Waar is de 7S dan, ben ik werkelijk waar de enige die dat op valt?

    Ik denk dat je het afgelopen half jaar onder een steen hebt gelegen 😅

  22. Origineel geplaatst door Melvin
    Ik wacht gewoon rustig af. Al die tegenstrijdige geruchten altijd. Morgen wordt de nieuwe iPhone een driehoek formaat…

    Inderdaad.
    Zo onderhand worden al die geruchten knap vermoeiend. Interessanter vind ik de ideeën die door sommige mensen worden ontwikkeld, zoals mockups en OS interfaces.

  23. Dus ze zouden de 7S overslaan?

  24. Neeeeee!!!😱😱😱

  25. Origineel geplaatst door Erwin
    Plaatst de WSJ niet alleen maar fake news? Volgens mij staat het internet en YouTube vol met verhalen over de leugens die de WSJ in hun kranten schrijft.
    Dus zou iculture misschien willen stoppen met het verder verspreiden van de onzin die de WSJ iedere dag verzint om hun krantje maar te kunnen verkopen.
    Alvast bedankt!

    De WSJ is juist ontzettend betrouwbaar op gebied van Apple geruchten. Er zijn heel veel geruchtenmachines die niet heel erg betrouwbaar zijn (DigiTimes is een erg beruchte) maar berichten van WSJ, NYT, KGI (Ming Chi Kuo), Daring Fireball (John Gruber) kan je redelijk serieus nemen. Deze mensen hebben redelijk inside information en krijgen (waarschijnlijk met goedkeuring van het management) af en toe informatie doorgespeeld. Ming Chi Kuo waarschijnlijk niet aangezien hij een commercieel analist is maar hij heeft gewoon hele betrouwbare bronnen die hij ook nog eens goed weet te beschermen.

  26. Nou Apple… eat Your heart out
    Na alle iPhone modellen te hebben gehad, moet ik nu toch echt zeggen dat deze Samsung ernstig mooi is… #twijfelvooroverstap

  27. Het wordt steeds lastiger om innovaties te verzinnen voor smartphones, maar ze moeten wel iets verzinnen om elk jaar te kunnen blijven verkopen.

    Note aan Apple: “Think different” en laat die onzinnige innovaties achterwege. Concentreer je op iOS en de snelheid van de iPhone en dit graag voor een marktconforme prijs. Geen bullshit aub.

  28. DE onderscheidende factor voor de nieuwe generatie smartphones wordt de AI assistent.

    DAAR heeft Samsung een enorme mega voorsprong op de concurrentie genomen door de aankoop van VIV.

    VIV is oneindig veel beter dan bv. Siri, Cortana en Google Now.
    Deze vier met elkaar vergelijken slaat nergens op.

    Ik denk dat dit 1 van de gebieden is waar Apple de battle volledig gaat verliezen.

    What’s the difference between SIRI and VIV (Bixby)

  29. Apple is niet meer wat het geweest is. Waar Apple altijd innovatief leider was lopen ze nu jaren achter de feiten aan met soms een kleine innovatie, maar als je je er een beetje in verdieot is het vaak een kopie in nieuw jasje. Samsung lanceert de S8 deze maand en ik ben reuze benieuwd of de nieuwe iPhone niet een slap aftreksel van dit toestel zal gaan worden met een Apple prijskaartje. Aangezien de edge schermen alleen door Samsung worden gemaakt kun je je afvragen of dit de concurrentie en innovatie goed zal gaan doen. Ik had dan ook graag meer eigen innovaties van Apple gezien zodat telefoonfabrikanten elkaar scherp houden en blijven innoveren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.