Reacties voor: Dit iPhone 8-concept combineert alle recente geruchten

In een nieuw iPhone 8-concept komen alle geruchten samen. Van draadloos opladen tot een OLED-scherm en van de metalen rand tot de glazen behuizing: alle recente geruchten zijn in dit concept samengebracht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ziet er erg nice uit! Vooral op de eerste afbeelding. Denk dat Apple inderdaad weer deels terugkeert naar het iPhone 4 design. Dat was een zeer cleane achterkant. Een kleine iPhone met dit design is ook wel welkom, een iPhone SE 2.

  2. Ziet er goed uit! Maar ga er zeker niet voor in de rij en/of voor de deur liggen. Het toestel is na een maand ook nog wel te koop. Daarnaast vraag ik me af of ik deze nieuwe versie wel al wil hebben.

    Je leest dat iPhone 8 & 8 plus bijna het zelfde blijft als de huidige iPhone. De iPhone 8 pro zou dan het beste zijn en veel nieuwe dingen beschikken. Ben bang dat het dan een heel duur model gaat worden.

    Dus ik wacht wel even af tot Apple met z’n presentie komt. Nog tijd zat om te sparen 🙂

  3. Ik denk dat we eerst nog ‘gewoon’ naar de iPhone 7S gaan.

  4. Ziet er echt lelijk uit.

  5. Doe mij er maar 1

  6. Ik denk dat ik met alle reacties in concept designs redelijk positief ben, maar eens moet de eerste keer zijn..

    Wat is dit een lelijk gedrocht.. Gemiste oproepen en ontvangen Whatsapp berichten onderin het scherm, zo groot als je duim zo wat? Iemand heeft iets te weinig fysiek inzicht. Sowieso idioot om ze daar zo opzichtig te plaatsen. Dan heb ik toch liever een menu/back knop, zoals op vele Android telefoons.

    Maar de schoonheid van iOS vind ik juist in’t feit dat notificaties niet direct zichtbaar zijn. Moet je de screenshots van Android soms is zien met 8 notificatie iconen in de tijd/menu/notificatie-balk, bovenaan. Afzichtelijk. Net als dit dus. 🙂

    Vind het wel ironisch.. “De iPhone 8 kan met de Apple Pencil overweg, kijk maar: *copy-paste Apple Pencil op iPhone, hasta la pasta, klaar.*”

  7. Ik ben benieuwd hoeveel duurder ze dit toestel weer maken dan de iPhone 6s.
    Want apple is een super product maar verschrikkelijk commercieel!!
    en er voor in de rij liggen doe ik sowieso niet.
    Maar ik laat me graag verrassen

  8. Concept ziet er aardig uit maar uitwerking in iOS ziet er niet uit. Bovendien lijkt het me sterk dat Apple draadloos opladen toevoegt maar dan de lader niet standaard meelevert. Dan krijg je echt een storm van kritiek over je heen. Hopelijk wel alle modellen een OLED scherm en niet allen de plus of pro modellen. Dat zou echt balen zijn. Een plus is me veel te groot maar verder wil ik wel altijd het beste. Twee camera’s op de normale versie zou ook prima zijn. En de camera mag nog wel een stuk beter! Ondanks alle inspanningen op het gebied van de camera zijn er al meerdere tests geweest waarin de camera van de 7 onder doet ten opzichten van de 6S. Kan nooit de bedoeling zijn.

  9. Ziet er erg mooi gelikt uit! Maar mijn vermoeden is dat Apple dit jaar niet met de iPhone 8 gaat komen, maar dat ze de iPhone drastisch een nieuwe upgrade gaan geven door middel van een OLED scherm en het dan gewoon de iPhone 7s te gaan noemen.

    PS. Ik hoop dat apple de lighting connecter houd! Maar een usb C is naar mijn mening onnodig.

  10. Pfff wat een onzin blijft dit toch altijd. Zelfs alvast een prijs aan de draadloze lader hangen? Kom nou..

    En nog een tip voor iCulture: USB C betreft gewoon de vorm van de aansluiting en kan dus qua overdrachtsstandaard óók nog gewoon USB 2 zijn. USB C is dus niet per definitie sneller.

  11. Ik vind het lelijk en goedkoop eruit zien, zo’n glimmende bling bling rand. Scherm over hele voorkant lijkt me wel prima, maar berichtjes niet op zo’n manier onderin het scherm. De pencil komt er écht nooit in op de iPhone. Ik kan daar geen reden voor verzinnen. Ik zit niet te wachten op weer een iPhone met aan twee kanten glas. Liever aluminium. De naam van de volgende iPhone? Gewoon 7s 😄

  12. Alle innovatie in een toestel stoppen is iets dat Apple echt niet doet. Heeft men dat nu nog niet door? Eerst OLED, volgende model draadloos laden en hoppa er zijn weer legio mensen die er intrappen. Cashen maar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.