Reacties voor: HomePod-firmware verklapt 4K-video opnemen met beide camera’s iPhone 8

De HomePod-firmware verklapt opnieuw details over de iPhone 8. Met beide camera's van het toestel kan 4K-video in 60 fps opgenomen worden, een voordeel voor augmented reality-toepassingen.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Hoe zouden ze hier in Cupertino op reageren? Zouden ze enorm aan het facepalmen zijn of is dit onderdeel van strategie?

  2. Van mij mogen ze stoppen met dit soort gegevens uit te brengen, ik laat me graag verassen met de Keynote. En zelf ben ik toch te nieuwsgierig om dit soort berichten niet te openen 🙂

  3. Heel leuk om te lezen, maar me bekruipt het gevoel dat het allemaal wel snel gaat. Stonden we 2 jaar geleden nog te roepen dat Apple niet meer innoveert, zien we nu in een aantal maanden, na de Apple Watch, compleet nieuwe concepten van de HomePod tot de iPhone 8 en wellicht de AR-apparaten waar Apple mee bezig is. Ik zou het niet erg vinden als ze wat zaken opschuiven naar volgend jaar, want Apple wordt steeds minder overzichtelijk (al is te discussiëren of dat überhaupt wenselijk is).

  4. Een betere camera aan de voorzijde kan ook duiden op authenticatie (iris, gezicht) via de camera.

  5. HomePod verklapt best veel over de iphone 8. T lijkt erop dat HomePod zelf de presentatie gaat geven over de volgende iphone.

  6. Zou ik dan eindelijk mooie selfies kunnen maken. 😗📱

  7. Origineel geplaatst door DennisU
    Heel leuk om te lezen, maar me bekruipt het gevoel dat het allemaal wel snel gaat. Stonden we 2 jaar geleden nog te roepen dat Apple niet meer innoveert, zien we nu in een aantal maanden, na de Apple Watch, compleet nieuwe concepten van de HomePod tot de iPhone 8 en wellicht de AR-apparaten waar Apple mee bezig is. Ik zou het niet erg vinden als ze wat zaken opschuiven naar volgend jaar, want Apple wordt steeds minder overzichtelijk (al is te discussiëren of dat überhaupt wenselijk is).

    Oké, uhhh….. aparte mening moet ik zeggen.

    Neeeeee, Apple niet innoveren want dan snap ik het niet meer!!!
    Het is ook niet snel goed.

    Van mij mogen ze hun gang gaan hoor en zoveel innovatie is het nu ook niet maar wel welkome innovatie naar mijn mening.

  8. Het gaat lekker wat betreft lekken van informatie, we weten eigenlijk alles al😃

  9. Origineel geplaatst door iPineapple
    Zou ik dan eindelijk mooie selfies kunnen maken. 😗📱

    Dat ligt aan je hoofd, niet aan je camera 🤣

  10. En dat ga je afspelen op je ATV. Oooohhh nee, nog geen ATV met 4k, nog steeds niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.