Reacties voor: ‘Largan levert 3D-camera voor gezichtsherkenning iPhone 8’

Apple-leverancier Largan gaat in de tweede helft van dit jaar 3D-camera's met gezichtsherkenning leveren. Deze zijn mogelijk bedoeld voor de iPhone 8, waardoor gezichtsherkenning en het scannen van de iris mogelijk is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Apple zal dit niet als primaire ontgrendel-methode gebruiken: je moet exact voor je iPhone zitten of wellicht je oog binnen een straal van een x-tal centimeter houden om je iPhone te ontgrendelen (in een carkit erg vervelend). Net als een TouchID aan de achterkant van het toestel.

    Ze zullen wel een ‘revolutionaire’ techniek gebruiken om het TouchID in het scherm te krijgen dmv infrarood. Ik kan me herinneren dat een Chinese telefoonmaker iets soortgelijks gedaan heeft (ben even de naam van het bedrijf kwijt).

  2. Hilarische illustratie, 3.543 ongelezen e-mails !?! 😂😂😂

  3. ik ben geen voorstander voor irisscanner, want het is niet altijd ff praktisch zoals: iphone op tafel, carkit of zon/s nachts.

  4. Off-topic waarschijnlijk, maar wat is de logica dat Apple én een 7s én een 8 tegelijk uit gaat brengen?
    Zoals altijd is het éérst een s versie geweest en deze flink uitmelken en dán de 8, want vele die een 7s hebben stappen dan ook weer over.

  5. Die bezel is echt veek te groot op deze plaatje hoor

  6. @Joost: de 10de verjaardag van de iPhone, dus speciaal model extra dit jaar. En 4 jaar hetzelfde design…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.