Reacties voor: ‘Beeldscherm en moederbord iPhone 7s gelekt’

Veel recente iPhone-geruchten gaan over de iPhone 8, maar vandaag zijn er foto's opgedoken van mogelijke onderdelen van de iPhone 7s. Het gaat om het moederbord en het beeldscherm van deze verbeterde iPhone.
Lees het complete artikel → ‘Beeldscherm en moederbord iPhone 7s gelekt’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Heeft iemand eigenlijk een idee wanneer ze de iPhone SE gaan updaten? Puur uit nieuwsgierigheid want ik herinner me een artikel passeren op iCulture waar dat werd geïnsinueerd. En hoe gaat deze eruit zien? Hetzelfde als zijn voorganger (iPhone SE design) of de design van de iPhone 7(s)? Erg benieuwd. 4″ is namelijk nog vrij populair.

  2. Origineel geplaatst door Roid
    Heeft iemand eigenlijk een idee wanneer ze de iPhone SE gaan updaten? Puur uit nieuwsgierigheid want ik herinner me een artikel passeren op iCulture waar dat werd geïnsinueerd. En hoe gaat deze eruit zien? Hetzelfde als zijn voorganger (iPhone SE design) of de design van de iPhone 7(s)? Erg benieuwd. 4″ is namelijk nog vrij populair.

    Lees je de artikelen hier nooit?? Zijn al hele artikelen over geschreven hier…

  3. Toch denk ik dat er helemaal geen iPhone 8 komt, is marketing technisch ook niet interessant om een 7s en de directe opvolger aan te kondigen.

    Ik vermoed eerder een iPhone Pro, of Anniversary Edition.

  4. @Michael:

    Ik denk eerder dat de 2 “standaard” modellen iPhone 8 en iPhone 8 plus gaan heten. Ook omdat het design met de glazen achterkant anders is. Daarnaast denk ik dat de nieuwe inderdaad iPhone Pro gaat heten. Op deze manier zijn alle iPhones marketingtechnisch aantrekkelijk om te kopen lijkt me.

  5. @Michael:

    Yep ik denk ook 7S en Pro. iCulture blijft m soort van stug 8 noemen, ondanks eerder artikel waarin “8” onwaarschijnlijk genoemd werd.

  6. @Patrik:

    Naar verwachting weer volgend jaar voorjaar. Alhoewel mijn SE nog steeds beter werkt dan welke android toestel dan ook ben ik toch nog van plan om te upgraden als die uitkomt.

  7. 4 jaar lang hetzelfde design is echt te veel. Dan wil iedereen de 8/Pro. En als er inderdaad schaarste is rond de 8/Pro en er maar een paar miljoen zijn dit jaar dan kon dit nog wel eens een heel beroerd laatste kwartaal worden. Of ze moeten de 8/Pro gigantisch overpricen….

  8. Origineel geplaatst door Leon
    @Michael:
    Yep ik denk ook 7S en Pro. iCulture blijft m soort van stug 8 noemen, ondanks eerder artikel waarin “8” onwaarschijnlijk genoemd werd.

    de 7 was amper anders, geen ander design dan de 6/6s. Dus nieuwe design = 8. Zo zie ik het in ieder geval.

  9. @Michael: ik denk eerder pro en gewoon iPhone en dat de nummers vervallen als je kijkt naar iPad: iPad en iPad pro mac: MacBook en MacBook pro logischer wijs zou het dan ophone en iPhone pro zij

  10. Zou inderdaad armoe zijn als het design van de iPhone 7s en 7s Plus er het zelfde uitziet als de iPhone 7/7 Plus.

    Vier jaar het zelfde design duidt erop dat er weinig vernieuwing mogelijk is bij Apple. Natuurlijk heet de “8” géén “8”..!! Dat was meteen al duidelijk. Als het om een eenmalig model gaat, wordt het volgens mij iPhone Edition.

    Als Apple jaarlijks een extra luxe en duur model ernaast wil houden, dan lijkt me dat die iPhone Pro gaat heten. Dat is ook goed in lijn met de iPad Pro, de MacBook Pro en intussen ook de iMac Pro.
    Nog een dag of 10 (?!) dan weten we het!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.