Reacties voor: ‘iPhone 7s krijgt 5-inch scherm en verticaal geplaatste camera’s’

Apple zou van plan zijn een 5-inch iPhone 7s uit te brengen, waarbij de twee camera's verticaal zijn geplaatst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. 5 inch zou mooi zijn 👍🏻

  2. Ik hoop toch dat formaat van SE/5s ook wordt aangeboden.

  3. @Sandra: dat is, denk ik, verleden tijd als ik berichten daarover mag geloven maar zeker weten doe ik dat ook niet hè.

  4. 2017 moet een bijzonder jaar worden voor Apple, vooral omdat de iPhone dat jaar het 10-jarig bestaan viert.

    Bron? Wie zegt dat Apple dat gaat vieren? Dit zijn aannames die nergens op gebaseerd zijn. Apple viert nagenoeg nooit jubileums met speciale producten o.i.d.

  5. Kijk er echt naar uit of Apple inderdaad het 10 jarig bestaan van de iphone gaat vieren. Ik denk van niet.

  6. Nog een iPhone model erbij? Welja joh, laten we lekker de iPhone 7SEplus 5 inch op de markt brengen in 10 verschillende kleurtjes.

    Apple’s kracht was nou altijd juist dat ze een beperkt aantal producten heel erg goed deden. Ik begrijp heel weinig van Tim Cook’s visie.

  7. Origineel geplaatst door Conservo
    Nog een iPhone model erbij? Welja joh, laten we lekker de iPhone 7SEplus 5 inch op de markt brengen in 10 verschillende kleurtjes.

    Apple’s kracht was nou altijd juist dat ze een beperkt aantal producten heel erg goed deden. Ik begrijp heel weinig van Tim Cook’s visie.

    helemaal mee eens!!!

  8. @H3nkez: Ook mee eens! Treurige situatie nu…

  9. Jammer dat de (vermeende) iPhone 8 geen 5,5 inch krijgt. Commercieel gezien zou je denken dat de plus gebruikers en ook de zakelijke vaak wat meer te besteden hebben. Daarnaast denk ik dat de plus gebruikers ook meer baat hebben bij een wat kleinere telefoon aangezien de totale grootte meer is dan de gewone 7. Hoop toch nog dat de geruchten niet helemaal kloppen…

  10. Origineel geplaatst door Deafil
    @H3nkez: Ook mee eens! Treurige situatie nu…

    Er zijn ook echt veel iPhone modellen. Noem ze eens allemaal op, dat duurt wel even. Zucht

  11. @FerdiPhone: waarom zouden plus gebruikers mee te besteden hebben? Denk dat met mij velen de meest geavanceerde kochten als deze net zo klein was als de gewone 7

  12. Origineel geplaatst door FerdiPhone
    Jammer dat de (vermeende) iPhone 8 geen 5,5 inch krijgt. Commercieel gezien zou je denken dat de plus gebruikers en ook de zakelijke vaak wat meer te besteden hebben. Daarnaast denk ik dat de plus gebruikers ook meer baat hebben bij een wat kleinere telefoon aangezien de totale grootte meer is dan de gewone 7. Hoop toch nog dat de geruchten niet helemaal kloppen…

    Die snap ik niet. Ik heb t geld om 1800 iPhones te kopen. Maar een plus is simpelweg te groot. En hier in Nederland (en zo zijn er meer landen) koop je je telefoon in termijnen waardoor het niets uitmaakt wat een toestel kost. Mij ook niet trouwens. Al koop ik ze los.

    De plus is voor mensen die groter en groter willen. Om me heen zie ik mensen die een 6 plus hadden teruggaan naar een 7 niet plus. Want die plus is toch best een onhandige surfplank.

  13. @Eric:

    Idd. Nu word je gedwongen om Plus te kopen als je beste specs wilt.

    Ik zou totaal niet erg vinden om zelfde prijs te betalen voor een kleinere schermformaat – “eigen keuzen hebben’.

  14. Met een vertikaal geplaatse camera die uitsteekt gaat het toestel mi. teveel wiebelen als ie plat op z’n rug ligt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.