Reacties voor: ‘iPhone 7’ krijgt geen nieuw uiterlijk, Apple wacht op technologische doorbraak

Apple gaat de 'iPhone 7' geen ander design geven, zeggen nieuwe bronnen. Apple zou wachten op nieuwe technologie.

Reacties: 47 reacties

  1. Ik verwacht dan ook wel wat van die nieuwe design als ze vinden dat ze die nog nier uit moeten brengen.

  2. Toch wel jammer had graag een ander uiterlijk gezien dunner hoeft van mij niet zo nodig.waterdicht is op zich wel makkelijk.denk dat ik dan toch nog maar een jaartje door ga met mn 6 met een sim only of zo.maar ach kan ook zo maar weer van gedachte veranderen😂😂😂

  3. Nu wordt het twijfelen of ik in september mijn iPhone 6 al wel aan de kant ga zetten dus..

  4. Kunnen ze hun patenten en miljarden dollars zelf niet investeren om technologische doorbraken te creëeren zoals ze vroeger deden? Wat gaat Apple doen? Wachten totdat iemand een tech doorbraak maakt om het dan te kopiëren zoals Samsung destijds deed? Deze laatste doet het qua innovatie de laatste twee jaar beter dan Apple. Stak Samsung nu eens niet zoveel crappy bloatware in hun toestellen was ik allang op een S7 overgestapt. Apple gaat toch met iets beters moeten afkomen dan zo’n flauw excuses of hun aandelen zouden wel eens snel kunnen kelderen en daar moet je geen analist voor zijn om dit te beseffen.

  5. Origineel geplaatst door Jochem
    Nu wordt het twijfelen of ik in september mijn iPhone 6 al wel aan de kant ga zetten dus..

    Lekker ermee wachten dan, als t nog heerlijk werkt!
    Verstuurd vanaf mijn Golden iPhone 5s

  6. Misschien moeten we concluderen dat de iPhone (en de smartphone in z’n algemeenheid) vrijwel uitontwikkeld is. Ik snap de gretige nieuwsgierigheid naar en grote behoefte aan een nieuw uiterlijk niet. Ten eerste zal het zo zijn, dat de nieuwsgierigheid bij het uitkomen van een iPhone met een nieuw uiterlijk snel gestild zal zijn, waarna men al weer gauw reikhalzend uitkijkt naar de opvolger. Er is voor Apple weinig eer aan te behalen. Ten tweede ligt de vormgeving van de iPhone in grote lijnen vast, eigenlijk net als die van bijvoorbeeld de fiets. De dikte, de breedte, wel of geen fysieke knoppen: eigenlijk zijn het slechts de details waarmee gevarieerd kan worden. Een fiets zal ook altijd twee wielen en een stuur houden, hoe saai sommigen dat misschien ook vinden klinken.

    Ik hoop vooral dat de iPhone 7 een langere accuduur zal hebben. Op alle overige vlakken vind ik de huidige iPhone 6s en ook de SE prima.

  7. Als ie dan maar echt waterdicht wordt!
    Ik vind een waterdichte iPhone toch wel één van de grootste revoluties in de Apple-historie hoor 😀

  8. Goede reactie Robert, blijf zelf ook lekker genieten van mijn 6s plus. Het begeren is leuker als het hebben meestal 😉 Denk zelf dat er idd een soort van plafond bereikt is. Gelukkig werken producten van apple jaren en krijgen jaren ondersteuning, buiten dat zit het met de snelheid zoiezo wel goed (zelfs de 5s werkt nog perfect) geen paniek:)

  9. Was mijn 6s maar waterdicht. Heeft een klein beetje water niet overleefd😥 gaat mijn geld.

  10. Toch ziet dat middernacht blauw er wel fantastisch uit maar ik denk dat alleen de waterdichtheid van de iPhone ervoor zorgt dat ik mijn iPhone 6 ga vervangen. Hij is nog puntgaaf alleen de accu neemt af dus misschien dat ik dit jaar idd maar gewoon overslaat.

  11. … het achterwege laten van de koptelefoonaansluiting, zegt WSJ. Daardoor is er wel de mogelijkheid om de behuizing een millimeter dunner te maken …

    Toe maar, één hele mm dunner. Oftewel van 7,1mm naar 6,1mm?
    Wat toevallig, dat is net zo dun als een iPod Touch – mèt 3,5mm aansluiting…

    Dus hoezo ‘daardoor’?!? 🤔
    Zucht, kan die drogreden nou eindelijk eens verbannen worden naar waar hij thuishoort?
    Naar fabeltjesland!

  12. Origineel geplaatst door Jochem
    Nu wordt het twijfelen of ik in september mijn iPhone 6 al wel aan de kant ga zetten dus..

    Zelfde hier, ik hou het dan lekker nog een jaartje bij m’n 6+
    En, ik had hier al eerder geopperd dat het geen iPhone 7 zou worden maar een iPhone 6se of 6gs

  13. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Toch ziet dat middernacht blauw er wel fantastisch uit maar ik denk dat alleen de waterdichtheid van de iPhone ervoor zorgt dat ik mijn iPhone 6 ga vervangen. Hij is nog puntgaaf alleen de accu neemt af dus misschien dat ik dit jaar idd maar gewoon overslaat.

    bijzonder dat je accu nu al minder wordt… Ik heb nog steeds een iPhone 4 (6 jaar oud) en gebruik die dagelijks. De accu houdt het nog steeds 2 dagen vol 😌

  14. @Dekon7: Dat ze er op wachten betekent niet per se dat ze passief zitten te wachten tot iemand anders iets doet. Ze kunnen er toch mee bezig zijn, maar het is misschien nog niet klaar.

  15. @Dekon7: Helemaal mee eens.. “Vroeger” was Apple diegene met de nieuwste dingen en nu lijkt het gewoon helemaal stil te staan en niks nieuws meer kunnen bedenken.

    @Daan: Waarom konden ze dat vroeger wel en nu niet meer dan?

  16. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  17. Interessant wel :).
    Ik wacht wel tot 2017 tot eventuele nieuwe redesign.

    Mijn iPhone 5 en accu is nog steeds goed/snel, dus ik zie eigenlijk voor mezelf geen nut in om nu een nieuwe iPhone te kopen. Ik zou nu ook moeilijk afstand kunnen nemen van mijn iPhone 5 haha. Ik weet het, het is tussen de oren kwestie, maar gevoelsmatig kan ik nog geen afscheid nemen en voor een nieuwe iPhone gaan. Misschien omdat mijn iPhone nog een update krijgt naar iOS 10 en dat ie voor mij nog goed werkt.

    SE ziet er ook leuk en vertrouwd uit, alleen ben ook benieuwd naar nieuw redesign. Daarom wacht ik geduldig af :-).

  18. Voor iedereen die zit te wachten op een waterdichte iPhone:

    Er zijn al lange tijd nanocoatings op de markt voor een paar tientjes waarmee je je iPhone zelf waterdicht kunt maken. Dus daarvoor hoef je echt niet op Apple te wachten!

  19. Ik kan verlengen. Wachten op de 7 of een 6s Plus nemen met 128gb?? Wat is jullie advies?

  20. @Paul: Jaa daaaag. Zet je hem 40 van de 48 uur uit ofzo? Mijn 6s doet niet eens 24 uur mee. Bellen, mailen, appen, social, nieuws, navigatie, muziek, muziek, muziek, foto, video, agenda, flitsers… etc etc. Ik heb werkelijk waar nog nooit iemand gezien, inclusief mijn oude 4, die langer dan 10/12 uur met een batterij heeft gedaan. Maar ik ben blij voor je dat jij het wel hebt. Ik zou willen dat ik er 48 uur mee kan doen 🙂

  21. Origineel geplaatst door Michael
    Ik kan verlengen. Wachten op de 7 of een 6s Plus nemen met 128gb?? Wat is jullie advies?

    Daar kan je pas echt antwoord op krijgen als de specs van de 7 definitief bekend zijn.

  22. @F1WilliamsJeff: Eens dat die blauwe er idd wel erg nice uit ziet. Ik snap dat het vandaag de dag wat lastiger is om door te blijven ontwikkelen, dus prima om het naar 3 jaar te doen. hou mijn 6s voorlopig nog wel.

    Het zou ze alleen sieren, en dat is wishfull thinking, door 3 ipv 2 jaar met model te doen dalen de kosten nog verder. Als ze dat nou enigszins doorverwerken in de aanschafprijs wordt het voor nog meer mensen betaalbaar en gaan ze wellicht nog meer verkopen ook! Win-win?? 🙂

  23. Die blauwe kleurstelling is adembenemend mooi! Ook de verandering aan de antennestrepen vind ik geslaagd.

    Dat de hoofdtelefoonaansluiting weg moet was al maanden online een discussiepunt. Ik heb een dure headset en wil geen nieuwe kopen als dat niet hoeft. Sowieso heb ik liever toch die extra millimeter en een grotere accu. De strijd van nu is nog steeds de onscreen time. Vooral onderweg in een vliegtuig wil ik alles bij de hand hebben, met name mijn eigen muziek om mij offline te vermaken.

    Apple weet dat ze niet met een halve oplossing moeten komen, daarcworden ze scherp op afgerekend. Dit toestel moet de headset discussie stoppen, zodat het als de Iphone air of Iphone 10 komt dit geen discussie meer is.

  24. Origineel geplaatst door Alex
    @Paul: Jaa daaaag. Zet je hem 40 van de 48 uur uit ofzo? Mijn 6s doet niet eens 24 uur mee. Bellen, mailen, appen, social, nieuws, navigatie, muziek, muziek, muziek, foto, video, agenda, flitsers… etc etc. Ik heb werkelijk waar nog nooit iemand gezien, inclusief mijn oude 4, die langer dan 10/12 uur met een batterij heeft gedaan. Maar ik ben blij voor je dat jij het wel hebt. Ik zou willen dat ik er 48 uur mee kan doen 🙂

    Nope staat altijd aan, gebruik em alleen voor bellen, appen, mailen, nieuws en internetten. Dus geen hele zware dingen maar toch netjes vind je niet? 😌

  25. Origineel geplaatst door Dekon7
    Kunnen ze hun patenten en miljarden dollars zelf niet investeren om technologische doorbraken te creëeren zoals ze vroeger deden? Wat gaat Apple doen? Wachten totdat iemand een tech doorbraak maakt om het dan te kopiëren zoals Samsung destijds deed? Deze laatste doet het qua innovatie de laatste twee jaar beter dan Apple. Stak Samsung nu eens niet zoveel crappy bloatware in hun toestellen was ik allang op een S7 overgestapt. Apple gaat toch met iets beters moeten afkomen dan zo’n flauw excuses of hun aandelen zouden wel eens snel kunnen kelderen en daar moet je geen analist voor zijn om dit te beseffen.

    De Smartphone is volwassen inmiddels, na 10 jaar. De groei is er wel uit. Er valt niet zo veel aan te veranderen. Elk jaar flink betalen voor weer een re-design lijkt mij een beetje onzinnig en weggegooid geld.

    Laat ze inderdaad maar even wachten tot de techniek weer flink veranderd, verbeterd is.

    Elk jaar zitten wachten op weer de “nieuwe” iPhone is echt een beetje passé.

  26. Dus waterdichtheid en geen headjack meer en een lichte upgrade vd camera en de processor lichtjes sneller zoals altijd en dat is het dan? Daar geef ik alvast geen 900 euro en meer voor. Het zal dan de iPhone van 2017 worden.

  27. Ik lees hier meerdere malen, dat de technologie is uit ontwikkeld / plafond bereikt. Dat is natuurlijk lariekoek. Er zijn zoveel technolgien die ik kan opnoemen die al wel bestaan maar niet zijn toegepast, bijv. water proof, ultra hd schermkwaliteit, 3D, halogram, super extended battery life, ultra hd camera, etc.

  28. @F1WilliamsJeff: Accu kan vervangen worden.

  29. Origineel geplaatst door Mohammed
    Ik lees hier meerdere malen, dat de technologie is uit ontwikkeld / plafond bereikt. Dat is natuurlijk lariekoek. Er zijn zoveel technolgien die ik kan opnoemen die al wel bestaan maar niet zijn toegepast, bijv. water proof, ultra hd schermkwaliteit, 3D, halogram, super extended battery life, ultra hd camera, etc.

    Mijn betoog wat betreft de uitontwikkeling van de iPhone had vooral betrekking op het uiterlijk. Natuurlijk zijn en blijven er altijd zaken die verbeterd kunnen worden, waarvan sommige bijster nuttig kunnen zijn en andere blijven steken bij het predikaat ‘gimmick’.

  30. Ik denk, dat in dat geval de verkopen van de iPhone 7 niet zo denderend zullen zijn, als de verkopen van eerdere modellen. Als er weinig vernieuwing is dit jaar, zal dat voor veel bezitters van een iPhone een reden zijn om HET jaar 2017 af te wachten voor er een nieuwe aangeschaft zal worden.

  31. Origineel geplaatst door Ferryman

    … het achterwege laten van de koptelefoonaansluiting, zegt WSJ. Daardoor is er wel de mogelijkheid om de behuizing een millimeter dunner te maken …

    Toe maar, één hele mm dunner. Oftewel van 7,1mm naar 6,1mm?

    Wat toevallig, dat is net zo dun als een iPod Touch – mèt 3,5mm aansluiting…

    Dus hoezo ‘daardoor’?!? 🤔

    Zucht, kan die drogreden nou eindelijk eens verbannen worden naar waar hij thuishoort?

    Naar fabeltjesland!

    Dat klopt, de simkaart houder is het dikst, als je die weglaat kan hij 6,1 mm dun zijn.

  32. @Rob: er is elk jaar wring vernieuwing. Maar wel genoeg zodat de weer een recordverkoop halen

  33. Wat ik me wel afvraag is als ze de 5se goedkoper kunnen maken mede door een bestaande behuizing te gebruiken, ie dat met de 7 dan ook niet mogelijk?

  34. @Kvnns: Dan ben ik heeeeel benieuwd hoe lang jij Apple al kent met je ‘vroeger’. Apple was innovatief door totaal nieuwe producten op de markt te zetten, niet door het doorontwikkelen van bestaande producten. Iedereen die dat wel denkt roept elkaar alleen maar na.

  35. @Alex: Mijn 5S gaat makkelijk een hele dag mee zelfs al gebruik ik GPS, om beurten data en WiFi, en speel ik wat spelletjes en bezoek ik wat websites. Het gaat erom dat je 1. weet hoe je telefoon werkt en 2. je al die achtergrond crap uitzet voor programma’s die het niet nodig hebben.

    Alleen al het verschil tussen “deze app mag áltijd mijn locatie opvragen” of “deze app mag alleen als ik hem gebruik mijn locatie opvragen” is gigantisch. Of het background refreshen voor een spelletje :S

    En dat dan keer het aantal apps dat je hebt.

  36. Zo jammer dat ze je Bluetooth gaan verplichten.

  37. We weten van Apple dat ze een op en top afgewerkt product leveren. We weten ook dat Samsung zich overhaast met technologie die nog niet helemaal op punt staat. Dat laatste pakt goed uit bij de fans, maar dat is iets waar Apple niet aan wil meewerken. Zoals bvb OLED-schermen, daar zal Apple wel aan beginnen vanaf de technologie op punt staat (zeker ivm duurzaamheid / burn-ins). Het komt allemaal wel goed, ze zijn niet voor niets het meest succesvolle bedrijf ter wereld.

  38. Zo te lezen ben ik één van de weinigen die minder geeft om het uiterlijk. Ik heb er altijd een case om dus zie je het toch niet.

  39. Origineel geplaatst door ilse
    @Kvnns: Dan ben ik heeeeel benieuwd hoe lang jij Apple al kent met je ‘vroeger’. Apple was innovatief door totaal nieuwe producten op de markt te zetten, niet door het doorontwikkelen van bestaande producten. Iedereen die dat wel denkt roept elkaar alleen maar na.

    Uhh. Tijdens een interview gaf Apple dit jaar nog aan producten altijd op en top door te ontwikkelen, en dat het zeker niet nodig is om altijd nieuwe producten te bedenken. Bron kan ik even niet vinden, maar ik kom er op terug zodra ik het gevonden heb.

  40. @Michael: je geld in je zakken houden

  41. Waarom nou alweer dunner!? Maak hem nou 2 mm DIKKER en stop er een joekel van een accu in. Steekt de camera tenminste ook niet meer uit. Leuk voor die mensen die dat belangrijk vinden. En waterdicht kan ie dan nog steeds worden.

  42. Gewoon geen geld uitgeven aan Apple producten. Service is waardeloos. Beter dat ze nu een toestel eens in het 3 jaar uitbrengen. Ze moeten dan ook niet met s-modellen of se-modellen komen. Want dat is puur oplichterij. De prijzen zullen wederom stijgen. Instapmodel geen €750 meer €800 of zelfs €850.

    Apple is te duur en Apple verkoopt je hetzelfde toestel van drie jaar terug in een nieuwe kleurtje. Nou gelukkig zijn heel wat mensen wakker geworden en heeft Apple minder toestellen verkocht.

  43. Nja ik heb een iPhone 5s maar de iPhone se is toch wel een stuk sneller hoor. En live foto’s volgens mij bijvoorbeeld en rise to wake ofzo etc.

  44. @Jochem: Ik heb zelf ook een iPhone 6 en ben er totaal nog uit wat ik ga doen.. 6s of 7.. Keuzes keuzes

  45. @Apple user: Service van Apple slecht? Really??

  46. Als deze speculaties waar zijn, gaat t Apple zeker wel klanten kosten.
    Ik doe dan nog een jaartje langer met me 6s. Als er zo weinig vernieuwingen / innovaties worden gemaakt in de nieuwe iPhone . Maar goed vooralsnog blijven het speculaties . Dus afwachten of er inderdaad geen vernieuwde iPhone komt.

  47. Ik vind het erg jammer dat ze alweer de zelfde uiterlijk gebruiken al vanaf de 6e generatie komt er eindelijk een 7 generatie en dan is die precies het zelfde als de 6 ja paar kleine aanpassingen aan de binnen kant wat je niet eens merkt en dan nog de speaker input weg halen alleen omdat die waterdicht moet daarom heeft sony en samsung al waterdicht met oordop input kom is met wat nieuws apple een betere design dit wordt het zelfde fout als de iphone 5C een toestel op de markt zetten wat niet veel is veranderd en dan de jackpot prijs vragen nou ik hou mijn iphone 6 gewoon tot er een betere komt zo niet stap ik lekker over 😊

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.