Reacties voor: ‘iPhone 7 wordt waterproof, heeft geen antennestrepen meer’

De iPhone 7 is waarschijnlijk waterproof en gemaakt van een nieuw materiaal, waardoor geen zichtbare antennestrepen meer nodig zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 35 reacties

  1. Wat mij betreft zou de beste verbetering zijn de camera weer IN de behuizing. 😉

  2. De macbook 12″ is de eerste macbook die geheel van aluminium is gemaakt. Voorheen zat er aan de achterkant een zwarte strip voor de signalen. Nu niet meer. Logisch dat ze deze techniek ook gaan gebruiken in de nieuwe iphone toch?

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Wie wil er nu een waterdichte iPhone? Ik in ieder geval niet. Dit gaat ten koste van veel andere zaken en maakt het opladen en gebruik van oordopjes zeker niet makkelijker.

  5. @Paul: inductie lading en Bluetooth oortjes kunnen hier een oplossing voor zijn.

  6. Hoe dan ook de iphone 7 wordt van mij!!! Dan heb ik 4 jaar met de iphone 5 gedaan. Tijd voor een nieuwe iphone!

  7. @Paul: Wat is dat nu voor vreemde opmerking? Je zal nog steeds poorten hebben hoor, alleen zijn die aan de binnenkant afgeschermd van de rest van de componenten. Het gebruik verandert niet.

  8. Apple komt altijd laat met dingen. Waterproef hahaha bij genoeg telefoons al. Verzin iets nieuws.

  9. Origineel geplaatst door Tom
    @Paul: Wat is dat nu voor vreemde opmerking? Je zal nog steeds poorten hebben hoor, alleen zijn die aan de binnenkant afgeschermd van de rest van de componenten. Het gebruik verandert niet.

    Ik heb gehoord dat apple de poort voor oortjes weg doet maar dat de oplaadpoort blijft en ik verwacht dat je nog niet draadloos zal kunnen opladen met je iphone 7 maar zo als tom zegt kunnen ze de pporten afsluiten van de rest van de onderdelen om hem waterdicht te maken

  10. Nu vind ik de aluminium behuizing van mijn 5S leuk maar wat saai. Ik hoop bij de volgende iPhone model voor een glazen behuizing; ik vond dit bij de iPhone 4 zo mooi. Een glazen behuizing voelt zalig in de hand!

  11. @Leroy: Wat een onzin. Er is geen 1 telefoon op de markt die waterdicht is zonder eerst idiote dopjes en klepjes dicht te klappen.

  12. @Cihan: da’s voorbarig zonder een prijs te weten.
    Mijn 5 doet het nog best

  13. Mijn iPhone 6 doet het nog prima heb hem nu in januari een jaar, mocht die nog heel zijn in het 2de jaar waar ik vanuit ga houd ik hem gewoon en doe ik Simonly.

    Zo ga ik nog wel even door met de 6, iedere 2 jaar nieuwe telefoon totaal overbodig en zonde van het geld.

  14. Maakt me wel nieuwsgierig naar het materiaal. Jonny Ive zweert bij aluminium en glas. Glas is veel zwaarder en minder kras en valbestendig. Andere metalen zijn volgens mij ook niet sigaaldoorlatend en licht dus ben benieuwd. Plastic geloof ik zeker niet in voor een high-end model.

  15. @SDsD: zou wat zijn als ze met een makkelijk uitwisselbare glazen achterkant komen. Als hij dan valt kan je hem zo vervangen.

  16. En ik denk en hoop toch dat ook de speaker corners van de iPad Pro naar de nieuwe iPhone komen. (Al jaren lang) Onwijs irritant de speakers onderop.

  17. Laat ze er maar eens een FM radio inbouwen.

  18. @Gerrit: meen je dat nou ?

  19. Origineel geplaatst door Gerrit
    Laat ze er maar eens een fm radio inbouwen.

    Liefst analoog toch?

  20. Mooi want die strepen waren natuurlijk spuuglelijk. Nu eens zien of ze die belachelijke uitstekende camera ook hebben weten te verhelpen. Dan zijn meteen de grootste issues mbt iPhone 6 generatie verholpen… Maar ik wil wel een 4 inch variant kunnen kiezen met zelfde specs als grotere modellen. Ondanks dat het hier om geruchten gaat kijk ik er wel naar uit om eindelijk weer een mooie(re) iPhone te kunnen kopen (dan de 6 generatie).

  21. Ik vind de iPhone 6 juist een prachtig toestel! Van mij mag de iPhone 7 daar wel op verder ontwikkelen hoor. Mijn grootste wens is een betere batterij. Daarmee zou je pas echt een grote slag slaan.

  22. Waterdicht vind ik ook niet interessant. Ik vrees dat de rek er een beetje uit is qua echt revolutionaire features, heb nu elk jaar een nieuwe iphone maar denk dat ik nu op de s series blijf.

    3d touch leek leuk maar uiteindelijk doe ik er niks mee, het werkt niet goed genoeg en te weinig ondersteuning

  23. Glas valt snel in gruzelementen en aluminium laat geen wifi / 4G signalen door. De vele miljarden die Apple jaarlijks aan R&D verspijkert moet je dus misschien een keer op iets anders richtenUit de ruimtevaart zijn betere materialen voortgekomen die lichter, waterdicht, signaaldoorlatend, sterker en duurzamer zijn.

  24. Origineel geplaatst door Gerrit
    Laat ze er maar eens een fm radio inbouwen.

    DAB zou beter zijn

  25. @Kurt: bluetooth zuigt je batterij leeg…

  26. Alu of metaal hoeft niet. Er zijn toch exotische kunststoffen genoeg die vernieuwend kunnen zijn om een phone van te fabriceren, zonder er “plastiek” uit te zien.
    Dat Alu of metaal enkel synoniem staat voor “premium” hoeft zo niet te zijn.
    Batterij batterij….. veel belangrijker.

  27. @Sjors: spatwaterdicht vind ik ook voldoende.

    @Milo: helemaal waar, ik doe er toch sws een hoesje opheen dus niemand ziet het “metaal” ^^

  28. Dus dat wordt de i(water)Proof 😉

  29. @Sjors: 3D touch werkt gewoon goed, weinig ondersteuning ben ik het deels mee eens. Maar het is dan ook een nieuwe functie.

    Kijk bijvoorbeeld naar touch ID, zit nu ook in heel veel apps.

  30. @Leroy: ja anderen hebben dat ook al idd. Alleen Sony heeft paar maanden geleden het advies gegeven om die waterdichte toestellen toch maar niet meer in het water te gebruiken (zie Tweakers)

  31. @Dennis: Gelijk heb je. Vanaf volgend jaar krijg je sowieso geen “gratis” telefoon meer, maar een geld lening bij je telecomprovider. Dat zal een hoop mensen wel afschrikken!

  32. Origineel geplaatst door tonny
    @Kurt: bluetooth zuigt je batterij leeg…

    Nee hoor, bluetooth gebruikt geen tiende van wat de versterker aan de hoofdtelefoonuitgang verbruikt…

  33. Sinds 2008 alleen maar iphones gebruikt… Maar sinds de 6plus denk ik er over om over te stappen naar de galaxy s7 edge. Slechtste iphone die ik in al die jaren heb gehad.. Crasht continue en herlaad webpagina’s om de de halve minuut. De 6splus zal hier monder last van hebben met 2gb aan ram, maar voel me toch genaaid voor €950

  34. In het boek over steve staat dat ze keramiek aan het ontwikkelen waren om zonder metaal te kunnen. Misschien hebben ze het keramiek en glas eindelijk op het gewenste niveau gekregen. Voelt als metaal, maar is het niet.

  35. Het is omdat jullie erover beginnen, antenne strepen vallen niet echt op, want ik kijk nooit naar de achterkant. Zelfs een uitstekende lens zit erop, nooit last van gehad…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.