Reacties voor: ‘Foto voorkant iPhone 7 zonder schermranden gelekt’

Is dit de eerste foto van de voorkant van de iPhone 7? De foto laat een toestel zien zonder schermrand, waardoor het toestel zelf wat smaller kan worden terwijl het schermformaat ongewijzigd blijft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Beetje lelijk ook wel om eerlijk te zijn.

  2. Als je inzoomt ziet het er nogal slecht gephotoshopt uit

  3. Yeaaa eindelijk.

  4. Mijn iPhone heeft geen dikke ZWARTE scherm rand maar een witte 😉

  5. Geloof er niks van, net als die iPhone SE die op het 6 model leek maar dan kleiner, klopte ook voor geen meter. Maar leuk geprobeerd 😉

  6. Ziet er niet uit. Apple doet dit nooit!

  7. Léééélijk!

    Geloof hier niks van.

  8. Nee, hoor. Witte streep aan zijkant onderin die niet gelijk loopt met de rand van de witte deel voorop onderin? Nee, dat is on-Apple. Gewoon knip en plak werk, ja. En we gaan toch niet met halve stappen vooruit? Kom op, Apple, doe es alles in het geheim zonder lekken en doet ons in september verbazen.

  9. Als ik m inzoom is het net een zwarte sticker op een bestaande 6(s).

  10. Het is niet lelijk, alleen moet ik even aan wennen. Beeldschermen zonder rand ziet er prachtig uit, o.a. bij tv’s en monitors. Als de boven- en onderkant ook geen randen heeft, ziet de iphone denk ik beter uit.

  11. En toen zag je onderaan het scherm de rand van het originele scherm…

  12. Nepper als dit wordt het niet.

  13. Ik hoop dat Apple iets dergelijks pas doet als ze ook de home knop kunnen afvoeren door bv 3D touch. Een volledig scherm als voorkant zou perfect zijn. Fingerprint dan achterop.

  14. Duidelijk fake!

  15. Als je inzoomt op de plek waar bij de 6(S) de 3,5mm ingang zit zie je dat die ook op deze nog zit, duidelijk geen 7 dus

  16. Laat Apple aub die lelijke zwarte boven- en onderrand er nu eens uithalen. 3D Touch kan overal geïmplementeerd worden en de transparante Touch id sensor kan blijven zitten op de huidige plek. Dan heb je tenminste echt een mooi scherm.

  17. Ik vond zwart/space grey altijd al de mooiste kleur maar als ze daadwerkelijk zoiets gaan doorvoeren dan wordt die witte wel heerel lelijk!

  18. Gewoon een iPhone 6 met een zwart vlak heel slecht gephotoshopped erop… wat flauw, en degene die deze valse foto op internet plaatste wrijft lekker in zijn handjes omdat iedereen erin loopt om een “primeur” te hebben… wat een grap.

  19. @davey: Het zijn duidelijk geen profesionals😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.