Reacties voor: ‘iPhone 7 krijgt vlakke Force Touch-homeknop’

Apple zou een Force Touch-homeknop in de iPhone 7 willen verwerken. Zo'n knop kan je niet indrukken en is beter waterbestendig.

Reacties: 7 reacties

  1. Wow waanzinnig verschil zeg pfffff

  2. Origineel geplaatst door Danny
    Wow waanzinnig verschil zeg pfffff

    Voor sommige mensen is ook nooit iets goed he.

  3. Vraag me alleen af hoe een harde reset dan moet als je iPhone hangt. Dan zal de software die klik moet detecteren misschien ook niet meer werken. Op mijn iOS 10 test device (oude iPhone 5) was me al opgevallen dat de harde reset met tegelijk aan/uit knop en home knop 10 seconden ingedrukt houden al niet meer werkt.

  4. “Force to unlock” huh.

    Als dat vreselijke druk geluid maar weg is, ik haat m’n homeknop indrukken (thank Glob for VirtualHome (jailbreak tweak)) 😅

  5. Ik hoop dat in de iPhone 7 ze wel goed die trilling regelen bij Force Touch. Op m’n iPhone 6S Plus gebruik ik vaak Force Touch en krijg ik soms geen trilling maar wel de actie, heel irritant is dat

  6. @Mark: Wellicht door powerknop en volume naar beneden of omhoog, zijn nog steeds 3 echte knoppen aanwezig zonder de home button.

  7. Het ziet er geweldig uit , en die drukte om een reset ,er komt wel een andere manier om dan te resette ,of denken jullie dat daar niet over nagedacht is en dat Apple dat is vergeten : )))))

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.