Reacties voor: ‘iPhone 7 krijgt Smart Connector, design nagenoeg hetzelfde’

De iPhone 7 zou inderdaad worden voorzien van een Smart Connector-aansluiting. Deze kan volgens een Japanse bron gebruikt worden voor een Smart Keyboard. Bovendien zou het design van de iPhone 7 niet dunner zijn dan huidige modellen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 44 reacties

  1. Zo te zien weinig vernieuwing. Ik ga de 6S halen met een leuk abotje

  2. Kan niet bepaald zeggen dat het er zo mooi uit ziet..

  3. Doei Apple! Veel plezier met het zijn van een saai ‘gewoon average’ merk naast HTC / Oneplus etc. Geen nieuw drastisch veranderde Ive ontwerp, geen nieuwe innovaties ten opzichte van de huidige bestaande markt, slechts gedeelde overgenomen al bestaande smartphone opties.

    Sorry voor het gezeur maar ben een day one Apple fan die zich langzaam steeds meer geforceerd voelt om verder te zoeken naar daar waar wel meer actie is. Toch wacht ik stiekem nog even af tot aan september.

    Joe.

  4. Eens met de laatste reactie 🙂 Gelukkig is het nog geen september want dit kun je toch bijna niet geloven.

  5. Ik zou ook graag een keer weer een geheel zwarte iPhone zien in plaats van deze grijze muizen telefoon. Daarnaast weet Mackotakara natuurlijk net zoveel als de plaatselijke melkboer.

  6. Eens. En dan ‘uitstekende’ camera, boehoe! Doe dan behuizing iets dikker (dan geeft het ook weer ruimte voor iets dikkere accu!) Nah, als dit ontwerp doorgaat, met die lelijke strepen en te ronde hoeken, dan hou ik het op mijn 5s en later dus ook SE. Die zijn pas echt mooiste iPhones en nog steeds trendy en strak. Glans moet terug! Neem dan ontwerp van iPod Touch over. Die zijn ook supermooi.

  7. Zo te zien vindt iedereen hem weer erg mooi! (Maar niet heus… -_-) (Misschien is dit niet eens echt, wie weet..?!)

    Maar goed, we zien wel of dat het dit jaar weer het zelfde is met de verkoop aantallen. Die zullen toch weer de pan uit rijzen.

  8. Zou apple een adaptor verkopen om jouw 3,5 mm jack toch te kunnen gebruiken op de iphone 7 ? ( kostprijs zal weeral hoog zijn ) Of krijg je die er gratis bij als je een iphone koopt * sarcasme *

  9. Laat me raden: verkrijgbaar vanaf 900,

  10. Wordt hier niet enthousiast van.

  11. Zucht…hoezo de weg kwijt…
    ‘t gaat hem niet om connectoren of poorten maar om betere batterij, een goede grip, knoppen op de juiste plaats, design zonder puisten of knobbels, betere scherm
    En als je dan nog wat speciaals wilt doen uitklapbare schermen, stereometrie (moeten de lenzen wel verder uit mekaar) en bluetooth earpods als OPTIE niet als noodzaak

  12. De 6S heeft al geen spannende features ( ja natuurlijk: harder beter sneller sterker, dat kennen we nu wel). De geruchten over de 7 zijn ook al niet geweldig. Ben heel benieuwd waar Apple mee komt. Echter lijkt vrijwel iedere smartphone fabrikant moeite te hebben om echt iets heel nieuws en innovatiefs te brengen.

  13. Als dit hem echt wordt en er weer geen beter scherm in komt dan dat van de 6/6S dan zeg ik ook als day one iPhone user bye bye Apple.

  14. Duidelijk, ik ga voor de SE.
    Heb nu de 6, en tot de dag van vandaag spijt van deze aankoop. Ik heb me laten verleiden om toen de nieuwste te kopen. En dacht dat het grotere scherm zou compenseren voor het lelijke design. Niet dus.
    De 6 serie vind ik by far de minste iPhone qua design.
    De 5 serie, in het bijzonder de 5S/SE vind ik veruit de mooiste.
    Strak, minimalistisch, clean, modern, tijdloos.
    Er van uitgaande dat de 7S wel een nieuw design krijgt wacht ik liever daarop om te zien of ze dan wel met een oogstrelend design komen. Voor nu de SE.

  15. Wat een gezeur wacht toch gewoon af.En zal altijd bij iOS blijven.Want de rest is niks

  16. @Nick: dan heb je niet goed opgelet.. 7s zal hetzelfde uitzien als de iPhone 7. S verzie is een verbetering en geen nieuw design. j mag je 6 ook ruilen met mijn 5s 🙂

  17. Apple moet wel snel komen met iets om mij te overtuigen.
    Anders gaan ik naar een andere Flagship na 5 jaar.

    Hoop ook dat ze dit jaar zeggen, mer geheugen en een lagere prijs ! want ze beginnen nu wel erg op een stel wolven te lijken.

  18. Lelijk! We willen een nieuw design!
    Straks zitten we weer aan hetzelfde (lelijke) design vast en de 7s blijft vast ook weer hetzelfde!

    Het design van de iPhone 4 is en blijft de mooiste tot nu toe!

    Dan maar hopen op de 8…

  19. @Iemand: dat is jou persoonlijke mening. Ik heb nu de 5s en 6. Ik vind de 6 mooier. Spreek aub niet voor iedereen.

  20. Misschien domme vraag maar wat kan je met die smart connector?

  21. Uit deze link blijkt dat Apple geld genoeg heeft om er straks weer iets moois van te maken!

  22. Origineel geplaatst door Leroy
    Misschien domme vraag maar wat kan je met die smart connector?

    Is niets doms aan die vraag, is juist een hele terechte. Bij de 12,7″ iPad kun je met een vast gekoppeld toetsenbord direct onder het scherm ergonomisch gezien misschien nog een beetje fatsoenlijk zitten, met de 9,7″ was dat al dubieus. Maar bij een iPhone is het echt belachelijk om een fysieke koppeling tussen toetsenbord en scherm te maken, dan kun je dagelijks bij de fysiotherapeut langs om je kromme nek, rug en schouders te laten behandelen 😖

    En als het niet voor een toetsenbord is, dan rijst precies die vraag die je stelt: waarvoor dan wel? Eigenlijk een hele slimme vraag dus juist 😃

  23. The drama! Het zijn maar geruchten, smaak verschilt per persoon (ik vind de 6 dus mooier dan de 5), en overstappen naar Android omdat het uiterlijk van de iPhone je niet bevalt? Dan zit je dus ook meteen met Android opgescheept, en dat gaat dus niet gebeuren hier. Of ik de 7 ga kopen? Weet ik nog niet, ben nog meer dan tevreden met mijn 6s Plus, en vooralsnog zie ik geen reden om naar de 7 te gaan. Maar september is nog ver weg, en het hangt bij mij ook een beetje ervan af of het iPhone Upgrade Program van Apple naar Nederland komt.

  24. Voorlopig komt er even niks nieuws, niet bij Android, Samsung en ook niet bij Apple. Voorlopig hebben we het even gehad. Verwacht dan ook geen wonderen op gebied van nieuwe telefoons.
    De hele “innovatie” kwam van de iPod omdat Apple als eerste de hand had kunnen leggen op een erg kleine hd. Daarna moesten ze wel een telefoon maken omdat het ondertussen duidelijk werd dat veel mensen muziek begonnen luisteren op hun telefoon. Gelukkig was de ontwikkeling van de iPad toen al bezig zodat ze al op de goede weg zaten qua touchinterface. Uiteraard volgde daarna de iPad.
    En toen was het op. Het klinkt een beetje cru, maar Steve vertrok nét op tijd naar de eeuwige server in the sky. Zelfs Steve had momenteel niks nieuws kunnen verzinnen, alhoewel hij de AppleWatch wél beter aan de man had kunnen praten. Maar goed, laten we eerst even wachten op de tweede watch vooraleer we dat product afschrijven. Potentieel heeft het in ieder geval genoeg.
    De volgende “revolutionaire” innovatie zal gaan over implantaten en slimme lenzen die de functies van iPhone en Watch zullen integreren in je lichaam. Ik hoef er niet bij te vertellen dat de tijd daar nog lang niet rijp voor is (zowel technisch als mentaal een grote stap) en dat we daar nog even op moeten gaan wachten.
    Ondertussen komt er misschien een peperdure zelfrijdende AppleCar voor de superrijken maar zoiets kan je moeilijk revolutionair noemen.

  25. Zou wel raar zijn. Elke keer veranderen ze het design oké misschien niet van 4 naar 5. Maar persoonlijk vind het design van de 6 niet echt mooi. Strakke lijnen zo als de iPhone 4 en 5 find ik persoonlijker mooier.

  26. Lekker boeiend…. Ik ben al een tijdje afgestapt van het elke jaar het nieuwste willen. Aangezien ik een ios gebruiker ben… koop ik een nieuwe iphone wanneer mijn huidige overleden is. Of dat de 6s/7/7s is zie ik dan wel

  27. Ik denk dat ik sowieso de iPhone SE (nu iPhone 6) haal omdat ik graag weer een 4 inch toestel wil.
    Maar snap niet dat sommigen dit al als feiten zien en al lopen te mopperen..het zijn maar vage geruchten!
    Maar mag hopen dat de iphone 7 er niet zo uit ziet..lijkt verdorie wel op een iPhone met een boerka op met die grote brede spleet van de camera.
    Nog een reden dat ik voor de SE ga is omdat ik dat model nog steeds het mooiste vind wat er op smartphone gebied te krijgen is qua uiterlijk.

  28. Verkrijgbaar in 3 maten? Zo ja, fijn. Anders zooooo SE 😉

  29. @AT024: we hadden ook verwacht dat de 7 een geheel nieuw ontwerp zou krijgen, maar dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren. Elk nieuw cijfer heeft een nieuw ontwerp gekregen, maar dit zou heel goed een 6 kunnen worden met iets andere strepen en camera, that’s it.
    Kan me niet voorstellen dat Apple 4 jaar nagenoeg hetzelfde ontwerp houdt.

  30. Wordt wachten op de iphone 7s..

  31. Wel een slim iets. Geen contactloos laden maar een smartconnector, zelfde gemak alleen vele malen sneller.

  32. Dus wat willen mensen nu eigenlijk …. een een telefoon in de vorm van een piramide ( “spectaculair design ” )

    Dit is een prototype guys … Kan nog heel veel aan veranderen.

    Ik denk dat vormgeving nu wel klaar is ( voor ALLE MERKEN ) … Bezeltje hier … Verdikking daar … Dunner zus … En knoppie zo …. Iets drasticsch veranderen aan vormgeving is moeilijk.

    Kan aan mij liggen maar ik heb nog niet 1 voorkant gezien van de iphone 7 …. Waarom niet ? Wanneer ik een foto momentje heb met de “iphone 7” … Dan staat voor en achterkant erop.

    Mischien zijn deze foto’s gewoon fake. Mischien blijkt in september dat er geen homeknop meer op zit …. Nah revolutionair 👍 Net als force touch ( hadden we drie jaar geleden een druk gevoelig scherm kunnen voorstellen ? )

    Wacht af

  33. Peeps, ik baal net zo erg als jullie dat dit waarschijnlijk het design zal zijn aankomend jaar. Dat komt waarschijnlijk omdat de iPhone in volgend jaar(2017)10 jaar bestaat. Als Apple nu de iPhone 7 met een nieuw design uit zal brengen in september hebben ze volgend jaar speciaals om groots uit te pakken tijdens het 10jarig bestaan van de IPhone. Dus waarschijnlijk zal de aankomende iPhone niet veel veranderen en dan in 2017 een nieuwe iPhone zodat iedereen hem gaat kopen.

    Ja ik ging ook uit van een nieuwe gloednieuwe iPhone dit jaar, omdat we verwacht zijn van Apple dat ze om de 2 jaar van design veranderen, omdat ze dat zelf hebben besloten en we er aan gewend zijn, maar betekent helaas niet dat ze verplicht zijn om zich daaraan te houden.

  34. Origineel geplaatst door Cihan
    Zo te zien weinig vernieuwing. Ik ga de 6S halen met een leuk abotje

    Heel slim.., de 6s is nu te krijgen voor een goede prijs met abonnement.

  35. Iemand roept weer iets en heel NL roept doei Apple. Je HOEFT geen Apple telefoon te kopen…

  36. Origineel geplaatst door P
    Iemand roept weer iets en heel NL roept doei Apple. Je HOEFT geen Apple telefoon te kopen…

    Helemaal mee eens.Ik blijf wel bij Apple .Geniet er elke dag van

  37. Dat true tone lijkt me eel wat.

  38. Iedereen nu commentaar … Maar dan diezelfde iedereen gaan kamperen voor de Apple storen bij release om hem als eerste te hebben … Tsss … Je koopt dan toch ook niet alleen een iPhone voor de looks … Den inside is volgens mij ook heel belangrijk … En daarbij we zijn nog maar april … Alles komt goed!! I

  39. Origineel geplaatst door Marina
    Iedereen nu commentaar … Maar dan diezelfde iedereen gaan kamperen voor de Apple storen bij release om hem als eerste te hebben … Tsss … Je koopt dan toch ook niet alleen een iPhone voor de looks … Den inside is volgens mij ook heel belangrijk … En daarbij we zijn nog maar april … Alles komt goed!! I

    Je weet dat een iPhone hardwarematig mijlenver achterloopt he? Sure, t werkt allemaal prima. Maar als je een toestel koopt om de techniek, dan moet je geen iPhone kopen.

  40. Origineel geplaatst door Mondo:
    En toen was het op. Het klinkt een beetje cru, maar Steve vertrok nét op tijd naar de eeuwige server in the sky. Zelfs Steve had momenteel niks nieuws kunnen verzinnen, alhoewel hij de AppleWatch wél beter aan de man had kunnen praten.
    De volgende “revolutionaire” innovatie zal gaan over implantaten en slimme lenzen die de functies van iPhone en Watch zullen integreren in je lichaam.

    Ik heb toch sterk de indruk dat de Samsungen en HTC’s van deze wereld nog altijd innoveren.
    En inmiddels verder zijn met schermen, batterijen, vormgeving, camera’s.
    En hun aandacht en tijd niet verspelen aan randgebeuren: muziek, rappers, koptelefoons, space centers, auto’s, winkelinterieurs en de kleur van de verpakkingen

  41. Origineel geplaatst door Mondo:
    En toen was het op. Het klinkt een beetje cru, maar Steve vertrok nét op tijd naar de eeuwige server in the sky. Zelfs Steve had momenteel niks nieuws kunnen verzinnen, alhoewel hij de AppleWatch wél beter aan de man had kunnen praten.
    De volgende “revolutionaire” innovatie zal gaan over implantaten en slimme lenzen die de functies van iPhone en Watch zullen integreren in je lichaam.

    Origineel geplaatst door Frits van den Pavert
    Ik heb toch sterk de indruk dat de Samsungen en HTC’s van deze wereld nog altijd innoveren.
    En inmiddels verder zijn met schermen, batterijen, vormgeving, camera’s.
    En hun aandacht en tijd niet verspelen aan randgebeuren: muziek, rappers, koptelefoons, space centers, auto’s, winkelinterieurs en de kleur van de verpakkingen

    En speciale dure tafels van tropisch hout uit laagjes met een half jaar leverijd :’)
    Was altijd groot Apple fan. Maar dat is er toch een beetje uit aan het gaan..

  42. @Le0: Goh, heb al veel andere hardwarematige smartphones gehad.. Gewoon omdat er veel hetzelfde als u beweren …Keer toch altijd terug naar iPhone… Moet wel zeggen dat alles bij ons van Apple is… De samenwerking tussen alle toestellen is fenomenaal!

  43. Ik denk dat dat er op komt om ook draadloos te kunnen opladen ?

  44. Bye Apple! Het was aangenaam met u kennis gemaakt te hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.