Reacties voor: Gerucht: iPhone 7 Plus krijgt grotere batterij en 256GB opslag

De iPhone 7 zou een grotere batterij en 256GB opslag krijgen, blijkt uit geruchten uit Azië. Het grotere model krijg daardoor nog meer unieke functies voor reizigers en fotografen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. Dit jaar nieuwe telefoon halen wanneer me abbonement afloopt. Maar de vraag is natuurlijk hoeveel de 256 gb versie gaat kosten. En ik denk niet dat dat onder de 1000,- gaat worden.

  2. Denk eerder aan de A10 ipv A11!

  3. Waarom de batterij van de 6S vergelijken met een 7 Plus? Of moest dat een 6S Plus zijn?

  4. Vreemd. Had liever ook een grotere batterij gezien in de IPhone 7 en weg met die 16 GB. Maar het zijn maar geruchten. We zullen zien.

  5. Kan net zo goed 16, 128 en 256 gb worden, als ze mensen goed willen uitmelken.

  6. Waar ze zich bij de iPhone 7 Plus druk om zouden moeten maken is de ergonomie.. Weg met die schermranden, dan maar niet hetzelfde eruitzien als de iPhone 7.

  7. Gerucht: €1.200 voor topmodel pfff die prijzen gaan nergens meer over.

  8. En de Iphone 7 dan? die krijgt zeker een batterij van 1.450 mah

  9. “Batterijhoes zou niet meer nodig zijn” Er wordt gesproken over de 7plus? De huidige batterijhoes is voor de 6s. De 6s plus heeft zowiezo geen extra batterij nodig. Zou verstandig zijn de batterijcapaciteit van de iPhone 7 te vergroten ipv de 7 plus.

  10. En dan kunnen ze weer 100 euro bij de prijs doen, kassa kassa dus. De toestellen verkopen toch als zoete broodjes. Dat een bedrijf graag winst maakt is normaal, maar bij apple zijn ze de voorbije jaren de klanten serieus aan het uitmelken, zie maar iPhones vorig jaar, 16, 64, 128 gb zodat iedereen voor minimum de 64 gb gaat, anders staat de telefoon direct vol, maar voor hen toch enkele tientallen euro’s meer inkomsten per toestel, want het hoger geheugen kost hen echt geen 100 euro. Dan volgend jaar de nieuwe apple watch, geruchten spreken over betere batterij, gps chip ingebouwd ed, dus weer een meerkost voor de koper. Ik ben wel een apple fan, maar het wordt toch steeds meer kiezen wat je koopt, aangezien de hoge prijzen.

  11. 64GB voldoet tot op heden prima en is al duur genoeg. 256 zal voor sommigen best interessant zijn, maar voor de meeste onder ons niet nodig

  12. Zou leuk zijn als daar dan ook weer en fatsoenlijke iOS op draait.

  13. Ik mag hopen eens de 16gb wisselen voor de 32gb, maar we gaan het zien.

  14. Origineel geplaatst door Flieps
    64GB voldoet tot ophedenprimaen is al duur genoeg. 256 zal voor sommigen best interessant zijn, maar voor de meeste onder ons niet nodig

    64 is te weinig voor mij.

  15. Vind zelf dat het interessante van nieuwe modellen er steeds meer af gaat.Het spannende van vroeger verdwijnt steeds meer naar de achtergrond.Ik zie liever dat ze met allerlei nieuwe zaken op de iPhone experimenteren en dat ik af toe eens vloek omdat het niet 100% werkt dan dat het zo saai word als nu met de nieuwe modellen.En ik denk dat inderdaad het uitmelken van de iPhone gebruikers een deel van de strategie is.En het uitbrengen van net iets minder goeie hardware daar bij hoort terwijl in het magazijn de betere versie’s al lang klaar liggen.Alleen op deze manier word er natuurlijk veel meer verkocht.Ik vind het jammer Apple was vroeger wat mij betreft een merk met de absolute wauw factor uitdagend.rebels,innoverend maar die glans zijn ze steeds meer aan het verliezen wat mij betreft…

  16. Sinds Steve jobs weg is… 😔

  17. Goh, de geruchtenmachine draait 9 maanden voor de presentatie al op volle toeren. Ik zie het allemaal wel en wacht op de 7S.

    Tussen haakjes: (Met termen als ‘(te) duur’ en ‘uitmelken van klanten’ ontstijgen sommige reacties het niveau van telegraaf en nu.nl niet. Niemand wordt verplicht er een te kopen, dus kijk gerust naar alternatieven.)

  18. Dat gehannes met geheugen is niet meer van deze tijd.
    Zelfs het nieuwe DDR4 geheugen is in een paar maanden meer dan gehalveerd.
    Als je naar de SSD markt kijkt kelderen de prijzen momenteel net zo hard als de benzine prijs. Ik kocht in november bijna een Samsung ssd voor 125 euro en die kost nu 80.
    Onbegrijpelijk dat Apple nog steeds weg komt met de meerprijs voor een grotere geheugen variant.

  19. @Steve: Schermranden hebben dan weer niets met ergonomie te maken…..

  20. Origineel geplaatst door dietrich
    64 is te weinig voor mij.

    Wat heb je allemaal op je telefoon dan?

    Ik heb al 1500 foto’s en 200 1080p filmpjes in combinatie met wat apps, icloud drive voor 0,99 euro in de maand (50GB) en heb nog 30GB over van de 64GB model.

    Ik verwijder geen mail, geen iMessage, geen whatsapp.

    Ik was erg blij met de 16GB en 64GB model, voor de zelfde prijs wat de 32GB voorheen koste, kon ik een 64GB krijgen.

  21. Geen mogelijkheid voor geheugenkaartjes of normale oplaadkabels. Batterijproblemen. Duur maar niet duurzaam (ook het productieproces). Geen radio dus alleen via internet radio luisteren. Weinig vernieuwend.

    Ik stap over naar Fairphone.

    Bedankt Apple voor de goede jaren en mooie producten. Misschien tot ergens in de toekomst?

  22. Er zijn inmiddels vrachten toestellen met betere specs. Ik wacht niet meer op de iPhone 7 maar op de 1e concurrent waarop je iOS kan draaien.

    Zucht, die 16Gb versie – maak die toch gratis

  23. Dat opslag mogen ze weg laten batterij zal wel normaal zijn omdat het de 7 plus is, laat het een verrassing zijn dat de 7 zelf een grotere heeft

  24. Met 16GB kan Apple écht niet meer aankomen..!! Dat werd dit jaar al fors bekritiseerd en is nu echt wel uit de tijd. Minimum is toch wel 32GB. Daarbij natuurlijk 64GB en 128 GB opties. Dat is voor de meesten wel genoeg!
    Ben benieuwd wat er met het uiterlijk gaat gebeuren. In plaats van de antennestrepen zou er een ander soort aluminiumlegering komen die antennesignalen zou doorlaten.

  25. @wolf: Mwah uitmelken… ja en nee. Vergeet ook niet dat Apple oorspronkelijk een niche markt bediende, maar sinds de iPhone is het mainstream geworden. Tenminste dat vind en wil iedereen terwijl Apple nog steeds vindt dat ze niche is. Het is net als met BMW vs Opel. De meeste mensen kunnen zich een Opel veroorloven maar (net) geen BMW. Als nu ineens iedereen op z’n tenen gaat lopen zodat hij/zij wel een BMW kan kopen, dan wordt dit merk ook mainstream. Maar de prijzen en filosofie van BMW blijft ongewijzigd: een betere klasse auto in een duurder segment. Maar als de verkoop aantrekt gaan ze de productie opvoeren, logisch want er valt dan meer te verdienen en het risico van teveel voorraden neemt af dus kan er geïnvesteerd worden in grotere aantallen. Alleen gaan mensen na een paar jaar nieuwe modellen klagen dat het steeds duurder wordt en ‘bijna niet meer te betalen’ terwijl het product (BMW) in eerste instantie al niet voor deze iets minder kapitaalkrachtige doelgroep bedoeld was…

    Een auto of smartphone valt natuurlijk niet helemaal te vergelijken, maar het principe wel. Ik denk gewoon dat er een te grote groep Applebezitters rondloopt die het eigenlijk niet kunnen betalen maar toch mee willen doen ‘om erbij te horen’. Daardoor krijg je de opmerkingen van te duur en ‘onbetaalbaar’, terwijl dat in feite altijd al zo geweest is…

  26. 8gb 128gb 256gb ;-P

  27. Origineel geplaatst door Paul
    Goh, de geruchtenmachine draait 9 maanden voor de presentatie al op volle toeren. Ik zie het allemaal wel en wacht op de 7S.

    Tussen haakjes: (Met termen als ‘(te) duur’ en ‘uitmelken van klanten’ ontstijgen sommige reacties het niveau van telegraaf en nu.nl niet. Niemand wordt verplicht er een te kopen, dus kijk gerust naar alternatieven.)

    Sorry hoor maar 16GB voor €750 is echt uitmelken!!! 16GB is onbruikbaar en Apple weet dat heel goed! Daarnaast is de scherm resolutie van de 6s echt ondermaats anno 2016. Als dat geen uitmelken meer is!? Vind je het gek dat de iPhone verkopen gedaald zijn!

  28. Tijd dat het Apple Upgrade Program naar Nederland komt.

    en Paul, je hebt gelijk hoor, wat betreft het niveau van sommige reacties hier. Apple bashen is een hobby voor sommige mensen. Ach ja, ieder mens heeft toch een hobby nodig? Ik spendeer mijn energie en tijd in ieder geval niet aan het online afkraken van dingen waar ik niets mee heb.

  29. Origineel geplaatst door Jan
    Er zijn inmiddels vrachten toestellen met betere specs. Ik wacht niet meer op de iPhone 7 maar op de 1e concurrent waarop je iOS kan draaien.

    Zucht, die 16Gb versie – maak die toch gratis

    Concurrent met iOS er op? Jij droomt wel heel groot.

  30. Op naar 2020!
    Hopelijk heeft de iPhone dan:
    128 GB – 256 GB – 512 GB – 1 TB
    (Ik weet wel dat de iPhone maar 3 verschillende opslag keuzes heeft)

    Of nog beter (misschien over 10 jaar pas of later of misschien onmogelijk ) :

    1 TB – 2 TB – 3 TB

    Ik heb niet een budget voor een iPhone ik heb een outlet-Budget Samsung galaxy young 1 maar ik wil al heel lang een iPhone .

  31. @Sjoerd: daar loop je nu pas tegen aan? Vreemd, die “tekortkomingen” zijn er al jaren…

  32. @Jan Niemand koopt een iPhone voor de specs… Zoals Steve Jobs ooit zei: “Apple is a software company”. Maar als je zo dol bent op specs, kijk dan ook eens naar de Benchmarks en je zult zien dat Apple toch echt tot de top behoort.

  33. Origineel geplaatst door Piet
    @Steve: Schermranden hebben dan weer niets met ergonomie te maken…..

    Dacht t wel Job, doordat ze zo groot zijn is het toestel onnodig lang en topheavy wat het comfort en hanteerbaarheid van het toestel niet ten goede komt..

  34. Ik heb altijd een 16gb iPhone en kom nooit geheugen te kort. Dus wat mij betreft hou de 16gb er alstublieft in.

  35. Vreemd dat mensen hier zeggen dat een 16GB model onwerkbaar of onbruikbaar is het ligt immers helemaal aan de gebruiker hoeveel geheugen hij/zij nodig heeft.

    Mijn ouders hebben beide een iPhone met 16GB en hebben daar meer dan genoeg aan, ze maken zelden foto’s of filmpjes.

    Zelf zou ik daar niet genoeg aan hebben met maar mijn 64GB heb ik meer dan genoeg geheugen.

    Mijn vrouw maakt echter zoveel foto’s en filmpjes van onze kinderen en is zo actief op sociale media e.d. dat ze aan een 1TB model nog niet genoeg zou hebben.. 😂

  36. Origineel geplaatst door Paul:
    Tussen haakjes: (Met termen als ‘(te) duur’ en ‘uitmelken van klanten’ ontstijgen sommige reacties het niveau van telegraaf en nu.nl niet. Niemand wordt verplicht er een te kopen, dus kijk gerust naar alternatieven.)

    Helemaal hiermee eens! Nog even en we krijgen replies met: “Als de PVV aan de macht komt dan doen ze hopelijk iets aan de graaiers bij Apple!” en “dat iPhones zo duur zijn ligt aan de asielzoekers!”

    On topic: ik kan ook niet echt enthousiast worden als de grootste veranderingen een betere batterij en meer geheugen zijn. Aan de andere kant; misschien lopen we tegen het feit op dat er niet veel revolutionairs meer mogelijk is met telefoons zoals we ze nu kennen.

  37. Origineel geplaatst door Jan
    Ik wacht niet meer op de iPhone 7 maar op de 1e concurrent waarop je iOS kan draaien.

    Ik zou niet proberen om je adem in te houden…

  38. Origineel geplaatst door MLVC
    Tijd dat het Apple Upgrade Program naar Nederland komt.
    en Paul, je hebt gelijk hoor, wat betreft het niveau van sommige reacties hier. Apple bashen is een hobby voor sommige mensen. Ach ja, ieder mens heeft toch een hobby nodig? Ik spendeer mijn energie en tijd in ieder geval niet aan het online afkraken van dingen waar ik niets mee heb.

    Ik dacht dat we in een land leefden waar je gewoon je mening mocht geven. Zelfs over Apple 🙂

  39. Ik heb 16GB iPhone 6 en het is best wel irritant weinig

  40. Plus dit, Plus dat. Ik kan niet wachten tot ik mijn 6s 64 GB kan inruilen tegen 4 inch compactheid! Ik bel veel en mail, voor lezen en surfen heb ik een iPad.

  41. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  42. Een telefoon die je zelf kunt openen en waarvan je zelf de batterij kunt verwisselen, daar wacht ik op.

  43. @Richard: Het antwoord is dus: customisatie.

  44. @Cihan: Hè ja, een Puzzlephone (Finse modulaire smartphone in-de-maak) met iOS er op !
    Maar Apple zal dit nooit toestaan.

  45. @Natascha: Heb je onderzoek gedaan naar de motieven van mensen om voor Apple te kiezen? De veronderstelling dat mensen Apple producten (te) duur vinden omdat ze iets willen wat ze niet kunnen betalen vind ik nogal elitair. En helemaal als je er van uitgaat dat deze mensen Apple spullen willen ‘om er bij te horen’. Alsof dit niet zou gelden voor mensen met voldoende centen. Ik ben ook niet rijk en ik moet er voor sparen, maar ik heb heel andere redenen om iets van Apple te kopen. Bovendien is er voldoende bekend over de winst die Apple maakt.

  46. Origineel geplaatst door Natascha: …
    Een auto of smartphone valt natuurlijk niet helemaal te vergelijken, …

    Maak daar maar gerust ‘helemaal niet’ van!

    Zeker als je blijkbaar totaal geen verstand van auto’s hebt kun je maar beter geen kromme paralellen tussen die twee absoluut onvergelijkbare producten trekken… Of was het ironisch bedoeld, bmw en ‘een betere klasse auto’ in één zin gebruiken? 😂😂😂

    Qua prijzen, en of mensen die (niet) kunnen betalen sla je trouwens de plank ook al volkomen mis met je vergelijking. Een bmw in het C segment koop je ‘al’ nieuw voor pakweg €25k terwijl je zelfs voor een ‘ordinaire’ nieuwe Astra (dus in hetzelfde segment) bij Opel makkelijk het dubbele kunt uitgeven, nog voor je ook maar één optie of accessoire hebt uitgezocht…
    _

    Apples en peren moet je niet (willen) vergelijken, daar maak je je verhaal alleen maar nog ongeloofwaardiger mee! 😝

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.