Reacties voor: iPhone 7 Plus met Smart Connector te zien op gelekte foto’s

Op een gelekte foto zou de iPhone 7 Plus te zien zijn. Deze heeft naast een dubbele cameralens ook op de onderkant een Smart Connector, de aansluiting die we voorheen alleen op de iPad Pro zagen.
Lars Paymans -

Reacties: 40 reacties

  1. Ik mag toch zeker hopen dat ie niet zo’n lelijke bult gaat krijgen.

  2. De smartconnector op de achterkant vindt ik nogal raar. Zo kun je toch niets goed aansluiten (zoals toetsenbord). Ook zie ik maar een enkele speaker, terwijl ik dacht dat er een tweede spreaker in zou komen (kan natuurlijk de render zijn waar dat vergeten is). We zullen in september wel zien.

  3. au jeugdpuist …

  4. Huh, is dit niet gewoon zo’n oplader punt zoals bij de pebble???

  5. Dubble lens, dit lijkt me de minst sexy iPhone ooit!

  6. Apple blijft in herhaling vallen.
    Vernieuwd zijn zoals in het verleden, is er niet meer bij.

  7. Man, man, man… Apple heeft toch Jony Ive in dienst?! Ik zie daar nu niets meer van terug… Maar hopen dat dit een ‘grapje’ is!

  8. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Apple blijft in herhaling vallen.
    Vernieuwd zijn zoals in het verleden, is er niet meer bij.

    Dubbele camera én een nieuw soort connector dat (nuttig of niet) de weg openzet voor toepassingen die voordien niet mogelijk waren. Als je dat geen vernieuwing vindt ligt het niet aan Apple maar aan jouw perceptie van vernieuwend :p

    Anyway, ik dacht dat dé grote verbetering aan de iPhone 7 toch wel de flush camera zou zijn. Als deze ook weer uitsteekt blijf ik bij m’n 5 of ga ik over naar de SE als deze wel een flush camera heeft. Ziet er niet uit en is enorm onhandig als je telefoon neerligt.

  9. Waarom toch uitstekende lenzen? Maar gewoon de batterij wat dikker om t verschil te compenseren.

    Wat is er trouwens gebeurd met de EU eis dat alle telefoon voorzien moeten zijn van een micro-USB aansluiting? Hoe kan Apple dat zomaar elke keer negeren?

  10. Iedereen weer over de zeik over de uitstekende cameralens…zitten jullie de hele dag naar de achterkant van jullie iPhone te kijken ofzo?? Ik zie mijn achterkant haast nooit…niks boeiends te zien.

  11. Ik vind helemaal mooi!

  12. @Stijn: Juist doordat Ive de scepter zwaait op de designafdeling, heeft de iphone dit saaie, fantasieloze uiterlijk. Minimalistisch, weetjewel.

  13. Toen ik las over de smart connector dacht ik gelijk: ha! Dat is vast de manier om de iPhone waterdicht te krijgen, door het als vervanging te laten dienen van de lightning connector (al was die al waterdicht, maar misschien niet genoeg)

    Dat is nog steeds mogelijk, toch? Op de foto zie je immers niet de onderkant. Maar als je wél zowel de lightning connector als de smart connector zult hebben, is dat dan niet onhandig? Als je dan een smart accessoire aansluit, is de lightning port mogelijk bedekt, toch? Dan verlies je wat op de iPad pro juist zo handig is: opladen en toetsenbord gebruiken tegelijkertijd.

  14. Van ugly naar fugly.

  15. De charme van een iphone gaat er hiermee toch wel af.
    Vind dit het design van een android telefoon, kortom gemakkelijk en ondoordacht.

    Wanneer Ivy hier nog een vinger in heeft gehad en dit de nieuwe 7 wordt, dan zijn ze bij apple echt de weg kwijt.
    (Of lelijke bulten zijn de nieuwe trend, zoals de batterypack case van Apple)

  16. Tssssk… jongens het is photoshopwerk! Kan me niet voorstellen dat Apple t zo gaat doen, dus komt vast dik in orde.

  17. Nooit gedacht dat Apple op het gebied van design iets van Samsung kon leren. Wel dus.

  18. ***** wat een bult
    Ik heb de 6s en kan met de camera leven maar dit is toch wel een gedrocht te noemen :S

  19. Walgelijk!

  20. Origineel geplaatst door sandra
    Tssssk… jongens het is photoshopwerk! Kan me niet voorstellen dat Apple t zo gaat doen, dus komt vast dik in orde.

    Als het om photoshopwerk gaat, waarom staat er dan in het artikel dat het om een gelekte foto gaat?

  21. 1 woord: AFSCHUWELIJK

  22. Samsunk zijn s7 heeft ook nog steeds een bult op de achterkant, om nog niet te spreken over de nexus 6p!

    Maar goed dat is android en dit is Apple. Ik vind het opzich wel meevallen qua bult. Als ik kijk naar mijn 6s+ dan is denk ik die bult dikker dan van deze foto die ik zag van de Iphone 7.

    Waarschijnlijk zit er gewoon erg veel techniek erachter dat ze niet anders konden. Maar er zit een mooi frame omheen en dan nog saffierglas erbij en het is mooi degelijk afgewerkt.

    Wat betreft de Smartconnector zal het denk ik gebruikt worden voor opladen als je in de lightning connector een hoofdtelefoon hebt aangesloten, zodat je net als nu met de huidige iphones kunt laden en muziek luisteren tegelijk kunt doen.

    Verder ziet hij er lekker simplistic en minimal uit. Ik denk als hij geborsteld zou worden dat die dan echt mooi mooi is.

  23. Hoop dat dit onzin is van de antennestrepen en die camera. lijkt wel of de iPhone dadelijk helemaal niet meer plat op tafel kan blijven liggen. Zal wel weer zo’n raar concept zijn. we kunnen beter wachten tot september

  24. Origineel geplaatst door sandra
    Tssssk… jongens het is photoshopwerk! Kan me niet voorstellen dat Apple t zo gaat doen, dus komt vast dik in orde.

    Origineel geplaatst door Referix
    Als het om photoshopwerk gaat, waarom staat er dan in het artikel dat het om een gelekte foto gaat?

    En hoe bepaal je waar het in dit geval om gaat? Alle Photoshop foto’s worden gepresenteerd als een gelekt model. Ik ben zeer sceptisch. Ten eerste is de foto redelijk wazig. In deze tijden van telefoons en fototoestellen die allemaal meer dan 6 megapixel foto’s schieten zijn de foto’s van gelekte modellen altijd verdacht wazig. Ten tweede is het nog vrij vroeg voor een gelekt model. Theoretisch zou het een testmodel kunnen zijn die in een productierun is getest. Maar daar kunnen ook meerdere modellen getest worden (dit zou dus één van de ontwerpen kunnen zijn). Ik sluit het design zeker niet uit gelet op het laatste werk van Ive en zijn eeuwige race naar dunner en dunner. Ik zou ook een liever een grotere batterij zien zonder uitpuilende camera’s maar het toestel wordt dan wel meteen aanmerkelijk zwaarder (ook een doodzonde in de filosofie van Ive). Wat me ook behoorlijk sceptisch maakt is dat de foto plotseling boven water komt nadat er andere details zijn uitgelekt over de antennestrepen en de camera’s. Ik gok daarom toch op een Photoshop foto of een zelf geprint model.

  25. Misschien om draadloos op te laden? 😉

  26. Fake fake, Apple zal nooit zo’n uitstekende lens ontwerpen.

  27. Ziet er niet zo mooi uit…. Ik hoop dat dit niet echt is

  28. Origineel geplaatst door fgeer
    Fake fake, Apple zal nooit zo’n uitstekende lens ontwerpen.

    Jij hebt geen iPhone 6 zeker? 😂😂😂🤓

  29. een iphone pro lijkt me geen goed idee. bij ipads en macs is het prima om verschillende lijnen te hebben maar bij de iPhone vind ik toch één lijn van iPhones met af en toe een c of ES (ik hoop dat ze die ook gewoon 6c gaan noemen) beter

  30. Ugh! Wat lelijk!

  31. Er zijn ook al foto’s uitgelekt zonder homebutton #iculture, via Apple insider

  32. Nou, devdesigners hebben echt alle ruimte gekregen.
    Om alles hetzelfde te houden
    En van de camerapuist een soort dakkapel te maken.

  33. @Alexander: Apple heeft blokje uitgebracht van hun aansluiting naar micro USB, zo zijn ze er ook.

  34. De plus is me toch te groot…
    Maar het is toch te hopen dat de gewone iPhone 7 niet zo’n lelijke bult achterop krijgt!

  35. Als de Iphone 7 echt zo word dan…. Here i come Samsung Galaxy S7 Edge.

    De camera van de Samsung Galaxy S7 steekt niet eens meer zoveel uit terwijl Apple juist de omgekeerde kant op gaat mocht dit kloppen.

  36. Tja, bovenstaande reacties spreken boekdelen; dit ziet er wel héél erg lelijk uit. Ongelofelijk dit. Kennelijk kan Apple inderdaad niet Apple zijn zonder Steve. Nu maar hopen dat de 5SE toch nog een beetje meer op de 5 dan op de 6 lijkt. We zullen zien.

  37. Origineel geplaatst door Mark: De smartconnector op de achterkant vindt ik nogal raar. Zo kun je toch niets goed aansluiten (zoals toetsenbord). Ook zie ik maar een enkele speaker, terwijl ik dacht dat er een tweede spreaker in zou komen (kan natuurlijk de render zijn waar dat vergeten is). We zullen in september wel zien.

    ‘Smart’ connector voor de nieuwe … ‘smart’ battery-case, zodat de lightning-connector (nu wel) direct toegankeliijk blijft ?

    Een vast (electro-mechanisch) aangesloten toetsenbord op een iPhone zou ergonomisch nog idioter zijn dan het bij de grote iPad al is…

  38. Origineel geplaatst door WvB22:
    En hoe bepaal je waar het in dit geval om gaat? Alle Photoshop ……

    En in dit geval gaat het om (zeer slecht) Photoshop werk. Kijk maar goe scheef de camera “bult” tegenover de bovenkant van de telefoon staat. Als je er een lijn langs zou trekken zie je dat deze niet gelijk met elkaar lopen

  39. @Alexander: Ik dacht dat een iPhone officieel niet onder de categorie telefoon viel.
    Dat was volgens mij hetzelfde als met een iPod destijds, dat officieel geen mp3 speler was.

    Ik weet dit niet zeker hoor, maar iets staat me hiervan bij.
    Die smart connectoren lijken mij wel handig. weer een stapje dichterbij draadloos opladen misschien?

  40. Als ie nog betere foto’s maakt dan de galaxy s7, neem ik het voor lief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.