Reacties voor: Nieuwe foto van ‘iPhone 7 Plus’ laat dubbele cameralens van dichtbij zien

Er is wederom een nieuw plaatje opgedoken waarin de iPhone 7 Plus van nader bekeken wordt. Hierdoor krijgen we een beter beeld hoe de dubbele cameralens er mogelijk uit gaat zien. Ook wordt een roségouden iPhone 7 apart vergeleken met de iPhone 6s.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat is de functie van de dubbele lens op de iPhone 7 Plus? 3D of verbeterde 2D foto’s?

  2. Wat mij meer opvalt zijn de zwarte antennestrepen…

  3. Origineel geplaatst door Rutger
    Wat is de functie van de dubbele lens op de iPhone 7 Plus? 3D of verbeterde 2D foto’s?

    Je kan bv veel meer op een foto krijgen. Je moet maar eens kijken naar de LG G5. Deze heeft het ook en dan kan je het verschil zien.

  4. Ik gok dat alles wat we tot nu toe hebben gezien dummymodellen en zelfgeknutselde zooi is. Echte Apple onderdelen hebben we denk ik niet gezien. De afwerking in dit soort foto’s ziet er vaak niet uit. Dat ie er waarschijnlijk zo gaat uitzien kan ik me wel voorstellen. Maar originele onderdelen heb je bijna niet gezien denk ik in deze geruchtenstroom, terwijl het wel vaak zo gebracht wordt door iCulture..

  5. Ik geloof er steeds minder van, zwarte antenne strepen? er zit al een flitser is, dus waarom zien we de voorkant niet? Precies … omdat ze het niet weten want dit is allemaal flauwe kul! Alles lekt uit maar het scherm en de touch-id niet??? het is allemaal los zand gebaseerd op los zand!

  6. Waarom laten ze niet de voorkant zien???

  7. Zo nep als maar kan, kijk naar de afwerking van de knoppen aan de zijkant en de antennestreep bij de zilvere versie. Ook de zwarte antennestreep op het zwarte model is duidelijk nep. De rand om de camera is los en niet goed afgewerkt dus het is waarschijnlijk een Chinese kopie.

  8. De flitser zit ook te diep, typische kenmerk van een fake of dummy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.