Reacties voor: Zo gaan cases voor de iPhone 7 Plus er mogelijk uitzien

Ben je benieuwd hoe de hoesjes voor de iPhone 7 Plus er mogelijk uit gaan zien? Er zijn afbeeldingen verschenen van hoesjes die rekening houden met een dubbele cameralens, een Smart Connector-aansluiting en meer.

Reacties: 12 reacties

  1. Het hoesje ziet er wel mooi uit.

  2. Saai, oogt lomp en te druk.

  3. Wat een lelijk hoesje. Ik begrijp die uitsnede rond het Apple logo ook niet. Moet iedereen zo nodig weten dat je een iPhone bezit?

  4. Goh bij Apple doen ze er steeds alles aan om de iPhone zo plat als mogelijk te maken denk niet dat zo’n hoesje daar aan mee werkt , jammer van die iPhone om daar zo hoes om heen te doen..

  5. Hoop op True Tone display!

  6. Die camera is echt lelijk

  7. ik vraag me af hoe dat gaat werken met die smart connector.. die moeten toch echt fysiek contact maken met het geen wat je er aan vast koppelt?

  8. Coole hoes.
    Ik prefereer toch hoes met pasjes-insteekmodule. Dan heeft hoes tenminste een dubbele functie. Misschien minder mooi, maar soms gaan mijn keuzes uit naar praktisch boven enkel ‘uiterlijke schoonheden’.
    En ja, ik vind die apple logo wel leuk. Het is ook een van de mooiste logo’s ter wereld, me 2 cts.

  9. Hoesjes… brrr

  10. Smart connector dient natuurlijk voor koptelefoon.

  11. Origineel geplaatst door Corryworst
    Wat een lelijk hoesje. Ik begrijp die uitsnede rond het Apple logo ook niet. Moet iedereen zo nodig weten dat je een iPhone bezit?

    Ja!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.