Reacties voor: ‘iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen beide 256GB opslag’

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volgens nieuwe berichten allebei te verkrijgen met 256GB. Bovendien krijgt de iPhone 7 Plus meer werkgeheugen, waarschijnlijk om de dubbele cameralens te kunnen besturen.

Reacties: 27 reacties

  1. Zalig!

  2. 64 GB is ideaal voor de gemiddelde normale gebruiker. Als 128 de nieuwe ’64 GB’ wordt dan komt daar natuurlijk ook weer 100 euro bij. Apple is nummer 1 marketingstuntjes

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet → Off-topic. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Sla hem dit jaar maar eens over. Normaal zou ik om de twee jaar een nieuwe willen, maar ik stel het nu toch maar een jaartje langer uit.

  5. @Marc: precies hetzelfde.

  6. Waarom? Hoe kan je dat ooit vol maken dan?

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Sla hem dit jaar maar eens over. Normaal zou ik om de twee jaar een nieuwe willen, maar ik stel het nu toch maar een jaartje langer uit.

    Ik denk er ook hard over na.

  8. Mmm plus 300€ meer ? Zal me niks verbazen als die plus boven de 1000€ gaat stijgen, gekkewerk.

  9. @020: Juist niet toen de iPhone van 32gb werd vervangen voor 64gb werd die daardoor niet duurder

  10. Ik heb nu een iphone 6 64gb, ik denk en heb het gevoel dat ik de iphone 7 over ga slaan en gewoon kies voor de 6s plus ipv de 7.
    Als ik het zo lees gaat het weinig veranderen tegenover de 6s maar wel meer geld kosten dus ga denk voor de 6s.
    Wat vinden jullie ervan van die keuze? 6s of toch 7?

  11. Vergeet de iPhone 7. De iPhone van 2016 wordt nauwelijks anders dan het huidige model en Apple zal er nog een hele kluif aan hebben om die te slijten. De iPhone om naar uit te kijken is het model van 2017. Die krijgt wel een geheel nieuw uiterlijk.

    Apple stapt in 2017 af van de metalen unibody en in de plaats daarvan komt een geheel glazen uiterlijk. Inmiddels maakt iedereen metalen telefoons en dit zou daardoor niet meer exclusief genoeg zijn voor Apple. De iPhone uit 2017 zal 10 jaar bestaan en dat is reden genoeg voor een volledige redesign. Normaliter grijpt Apple een dergelijke ‘overhaul’ aan voor haar niet -s versie. Voor 2017 staat echter de iPhone 7s op de planning en die moet nu dus mogelijk plaatsmaken voor een iPhone 8. De iPhone 7 van dit jaar wordt daarmee eigenlijk een iPhone 6ss.

    dus…lekker genieten van je 6s of 6s plus 😉

  12. @Rick: ben je helderziende?

  13. @At: Hij volgt alle geruchten

  14. @Nando van Vliet: @At: Dit is hoe het zal zijn in 2016.. weet dat jullie dromen van iets nieuws maar het gaat reuze meevallen allemaal 😉 Kun je die rug lekker in je zak houden, of kijken voor de watch2.

  15. Dank je wel rick voor je reactie, alles wat je zegt heb ik ook gelezen, dus denk dat we gewoon voor de 6s gaan, zit alleen nog erg te twijfelen of ik de plus neem of niet maar die kans is erg groot.
    Ik dat ik t-mobile opzeg is wel heel zeker.. Wat een bedrijf

  16. @Rick: dan kan je lang wachten. Geloof me.. 7s gaat gewoon weer op 7 lijken. Ieder jaar zeggen mensen dat Apple gaat afwijken van s versie maar het blijft steeds hetzelfde. Wacht jij maar op iPhone 8. Ik ga voor de 7 omdat ik 16 gb en een 4” scherm zat ben. Ik heb nu een 5s

  17. Waarom zou je in vredesnaam 256GB op je iPhone willen hebben?

  18. En van die 16 of 32 GB snoept Apple iets af om zelf te gebruiken

  19. Origineel geplaatst door Yo
    Waarom? Hoe kan je dat ooit vol maken dan?

    Uurtje 4K filmen. Klaar.

  20. Ik wil graag een dual sim iPhone hebben. Veel liever dat dan weer een logisch gevolg op mij. iPhone 6+

  21. Wat een gezeur weer.

    Dit jaar gewoon de iPhone SE als het er zo uit ziet. Geen koelkast model, gewoon eentje die fatsoenlijk in he broekzak past.

    Of er moet een iPhone 7 mini komen.

    Als ik een iPad mee wil op pad dan koop ik die wel.

    De SE is ook nog prima qua budget

  22. Wordt een moeilijke keus voor veel mensen, als de meest bekende geruchten echt waar zullen zijn.
    Wil je idd wel een iPhone 7 als er echt weinig verschillen zijn. Of neem je een iPhone 6S als je die nog niet hebt. En..wil je wel een iPhone 7S als we weer ‘terug’ gaan naar voor en achter glas, waar ik weinig zin in heb. Ik vind juist aluminium een ideaal en minder kwetsbaar materiaal.

    iPhone 7 zal wel standaard 32gb moéten worden, anders staat Apple echt voor gek ten opzichte van de concurrentie. Zie bijvoorbeeld het topmodel full aluminium (volledig zónder antennestrepen) van Asus, met 8gb ram en standaard 64gb opslag standaard. Prima design voor maar 500 dollar.

    32gb is echt het minimum. Ik begrijp niet waarom Apple zo zuinig is met opslag. Hef verschil in kosten is echt minimaal. Een stap naar 64gb standaard lijkt me meer indruk maken.

  23. @Macaanzee: het gaat om geld verdienen

  24. Je kan ook je telefoon blijven gebruiken tot die het begeeft. Doe ik al jaren. Ik hoop mijn 6 nog heel lang te kunnen gebruiken :p ik steek liever mijn geld in leukere dingen.

  25. Ik heb een rosegold 6s plus en ben der megacontent van.
    Ik zou dan ook heel graag willen zeggen dat ik de iPhone 7 ga overslaan…
    Maar de kans is heel klein 😉
    Ik ben tenminste eerlijk! 😉

  26. @JefJef: zou fijn zijn

  27. Nou, ik heb net een 6s gekocht na heel lang twijvelen. Nu volledig overtuigd dat dit de juiste beslissing was!

    Het is inderdaad jammer dat Apple nog met 16GB modellen komt. De 8GB Iphone 5C’s hebben nu al problemen dat updaten over the air niet kan en je dus altijd een computer nodig hebt. 16 GB heeft voor mij nooit gepast. Altijd meteen 32 GB gekocht, toen 64 GB beschilbaar kwam die meteen gekocht en nu over naar 128 GB.

    Die opslag krijg ik zelf prima vol met muziek, 2 navigatie apps, en filmen voor op youtube. HD filmen is het minimum wat je wilt en waar mogelijk film je in 4K. Nou dan vult het geheugen hard! Vooral mijn muziek wil ik offline en dus op mijn toestel beschikbaar hebben. Ik reis nog wel eens buiten Europa. In het vliegtuig is WiFi niet beschikbaar, of traag en erg duur. Dat Apple music alle muziek dan weer van je toestel heeft afgehaald omdat je nu toch kan streamen is dan dus een drama. Idem voor in hotels in afgelegen binnenlanden met geen of trage WiFi die vaak alleen nog in de lobby te ontvangen is. Dan maar snel de basic muziek weer opnieuw downloaden naar mijn telefoon, zodat je in ieder geval een paar albums offline beschikbaar hebt op je kamer en onderweg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.