Reacties voor: Nieuwe 3D-renders van ‘iPhone 7 (Plus)’ vatten geruchten samen

Er zijn opnieuw 3D-afbeeldingen opgedoken van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze plaatjes bevatten geen schokkende nieuwe onthullingen, maar vatten eerdere geruchten over de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wel samen.

Reacties: 6 reacties

  1. Beetje jammer van het lekken. Het moet toch een beetje een verrassing blijven. Maar goed, nu weten we iig zeker dat de cameralens blijft uitsteken. Dat is toch een beetje jammer. Maar wel mooi dat die dikke witte, dwarse strepen tot het verleden zullen behoren.

  2. Origineel geplaatst door Sandra
    Beetje jammer van het lekken. Het moet toch een beetje een verrassing blijven. Maar goed, nu weten we iig zeker dat de cameralens blijft uitsteken. Dat is toch een beetje jammer. Maar wel mooi dat die dikke witte, dwarse strepen tot het verleden zullen behoren.

    Precies!

  3. @Sandra: op de space grey iPhone zijn die strepen zelfs wel mooi vind ik. Een streepje voor zeg maar….

  4. Origineel geplaatst door Ed
    @Sandra: op de space grey iPhone zijn die strepen zelfs wel mooi vind ik. Een streepje voor zeg maar….

    Pressies! Ik heb totaal geen wauw gevoel bij de iPhone 7. Het is gewoon weer een nieuwe iPhone. Gelukkig kan ik nog even vooruit met mijn 6s plus met mooie strepen! 👍

  5. Ben nog niet helemaal zeker of ik nu meer uitkijk naar iOS 10 of de iPhone 7. Laat staan dat ik al sta te trappelen om weer 3 kwart mille op tafel te leggen voor een een paar cosmetische aanpassingen.

  6. @Marc: NB: overigens niet dezelfde Marc als hierboven 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.