Reacties voor: Gebruikers matzwarte iPhone 7 klagen over losrakende verf

Gebruikers van de matzwarte iPhone 7 klagen over problemen met de zwarte verf. Op bepaalde plekken, bijvoorbeeld langs de speakers en volumeknoppen, begint de verf los te raken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 32 reacties

  1. Toch jammer. Voor smartphone van dik bijna duizend euro verwacht je dat het goed blijft zitten, net als bij lak op auto’s.

  2. Ik heb dit ook met mijn iPhone 6 uit 2014, de slijt ook de verf weg op bepaalde plekken m, terwijl mijn iPhone bijna permanent in een hoesje zit.

  3. Mijn Watch Sport Zwart heeft dit probleem ook!

  4. Ik heb er alleen last van gehad met m’n jetblack plus model, meteen terug gegaan en kreeg ook meteen een nieuwe! Gelukkig (-:

  5. Ja wtf ik heb de matzwarte ip7 bij de volume knopen zie je er veel van ff naar de app store gaan, dit kan niet

  6. Ik heb hier helaas ook last van. 3 dagen nadat ik mijn iphone uit de verpakking hield zag ik dat er verf los was geraakt. Ik dacht dat ik dit onbewust zelf had gedaan. Dit leek me echter sterk omdat er sinds dag 1 een hoesje om zat. Dit artikel verklaart dus een hoop… jammer dat het niet onder de garantie valt. Ik voel me een beetje in de maling genomen namelijk. Als de lak nog meer los zal raken, is dit voorlopig mijn laatste iphone.

  7. Ik heb hier letterlijk sinds een week last van, wat een timing. Zaten ‘ineens’ twee kleine plekjes op m’n iPhone. Geen ramp, maar ik zorg altijd extreem goed voor m’n telefoons en dit is mijn eerste cosmetische schade ooit. Niet cool, helemaal met het oog op doorverkopen wanneer de 8 uit is.

  8. Ik ken nog de tijd dat je de Apple store binnen liep, je je probleem met je iPhone uitlegde aan de medewerker, die vervolgens even weg liep en na eventjes wachten terug kwam met een nieuwe iPhone.

    Inmiddels geschiedenis…

  9. @Bram: Ik heb er helaas ook last van… balen dat het niet onder de garantie valt. Ontzettend slecht van Apple.

  10. Het gaat er ook om hoe je met het toestel zelf omgaat. Geen hoesje om? Kwetsbaar! Het zijn de risico’s die je zelf loopt en waarbij je je eigen keuze maakt. Apple produceert geen titanium iPhones.

  11. Nooit een hoesje en nergens last van!

  12. @David Wouters: dan ga je er gewoon niet goed mee om…

  13. Dat noemen ze vintage😂 iedere telefoon wordt zo uniek😜

  14. Ik vind het niet normaal
    Voor die prijs er dan al op kort termijn er ‘gebruikersschade’ ophebben
    Dat zou niet mogen met die prijzen van Apple
    Verf die loslaat. Ik had het al gelezen en bewust de rosé goud genomen voor de verandering
    Was goede zet dus
    Maar Apple mag hier zeker wel wat mee doen
    Wat dit is biet normaal
    Ik ben ook altijd zeer zuinig met Mn spullen
    Want als ik doorverkoop ziet deze er nog uit alsof hij net uit de doos komt
    Dus voor doorverkoop later is dit zeker niet gunstig
    Dikke fail dit

  15. Ik heb al sinds september de gitzwarte en nog geen enkel krasje, vlekje of plekjes waar de lak is verdwenen. Ik heb hem wel altijd in een (origineel) hoesje zitten overigens, maar zoals hierboven genoemd zou dat dus geen garantie zijn.

  16. Dat heb je met die Chinese zooi! 😉

  17. Geen last van, scheelt hoesje erom van Spigen met een kickstand(ook ideaal voor films ed te kijken😁

  18. Sinds oktober heb ik een matte iphone 7, maar ik heb nergens last van. Zonet nog even goed gecontroleerd. Er zit wel altijd een hoesje omheen waarbij alleen de onderkant onbeschermd is, maar daar zijn gelukkig ook geen problemen zichtbaar.

  19. Toch moet je ook rekening houden met het feit dat een iPhone een gebruiksvoorwerp is en dat er altijd een vorm van slijtage kan optreden. Bij toestellen die nog maar een paar weken oud zijn, is het echter onwaarschijnlijk dat dit komt door normaal dagelijks gebruik.

    Wat een kinklare onzin! Als dit bij een Samsung toestel zou gebeuren zouden wij hier met z’n allen Samsung uitlachen, dit vanwege dat ze slechte kwaliteit maken. Maar als het om Apple gaat mogen wij dat maar verwachten bij normaal gebruik. Apple is al jaren aan het verzwakken met de kwaliteit van haar producten. Ze moeten snel weer eens hun best gaan doen, dit is onacceptabel. Overigens wordt dit wel degelijk gedekt door de garantie. Ik kan dit uit eigen ervaring vertellen 🙂

  20. Origineel geplaatst door 020
    Het gaat er ook om hoe je met het toestel zelf omgaat. Geen hoesje om? Kwetsbaar! Het zijn de risico’s die je zelf loopt en waarbij je je eigen keuze maakt. Apple produceert geen titanium iPhones.

    Blijkbaar het artikel niet gelezen en meteen deze bijdehante opmerking.

    Als je ff goed leest komt het ook voor bij mensen die wel een hoesje gebruiken.

  21. Lijkt wel op de iPhone 5, die had hetzelfde probleem.

  22. Ik heb een jet black iPhone 7 Plus, in een volledig transparant gelhoesje. Dat beschermt behoorlijk goed tegen krassen etc. Stof en zand komt er langs de randen wel in en maak ik af en toe schoon. Weinig beschadigingen, maar wél wordt de lak op de antennestrepen dof en krasserig. Daar houdt de glimmende jet black lak blijkbaar minder goed.

  23. Had je maar wit moeten nemen

  24. Ik heb hetzelfde meegemaakt, alleen heb ik meteen actie ondernomen! Ik heb een halve dag gezeten bij Amac omdat elke iPhone 7 Plus die ik kreeg er schade opzat. Die winkeleigenaar was verbaasd en zei zelfs dat dit normaal is. Ik hield voet bij stuk en zei vriend ik betaal hier ruim duizend euro voor, dus verwacht kwaliteit aangezien Apple zo hoog pronkt over hun producten. Ik vind dit zelf schandalig, dit mag je niet verwachten voor dat prijsklasse en door te zeggen dat het een gebruiksvoorwerp is, vind ik helemaal absurd. Dit is precies het zelfde verhaal als bij de iPhone 5 en daarom besloot Apple toen de model te veranderen in spacegrey bij de lancering van de 5s. Ik vind de matzwarte iPhone echt mooi, maar als dit is wat Apple blijft doen, dan overweeg ik om over te stappen naar een andere telefoonmerk.

  25. En die gekke Apple fans altijd maar zeggen dat Samsung bagger kwaliteit levert…

    Al het zoveelste euvel dit.

  26. Geen gebruikssporen of kras problemen hier.

    Ik had verschillende cases, maar de bumper case van “rhinoshield crash guard” kan ik echt iedereen oprecht aanraden! Achterkant en voorkant is volledig zichtbaar, ligt lekker in de hand en belangrijkste; alle zijkanten zijn voorzien van bescherming.

  27. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  28. Toch moet je ook rekening houden met het feit dat een iPhone een gebruiksvoorwerp is en dat er altijd een vorm van slijtage kan optreden.

    Belachelijk dat jullie het enigszins opnemen voor Apple! Mocht dit echt een fout van Apple zijn en ik heb mijn iPhone altijd in een hoesje zitten, nog nooit laten vallen. En de verf laat los?! Dan zeggen jullie dat dat het een gebruikersvoorwerp is. Stierenschijt! Dit is dan een duidelijke fabrieksfout.

  29. Jetblack i7 hier vanaf lanceerdatum, geen hoesje. Op de micro krasjes op de achterkant na (welke nauwelijks opvallen), geen enkele beschadiging.. ook al is die al meerdere malen flink gestuiterd. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp, zolang ik het toestel kan gebruiken interesseert het me verder niet.

  30. Origineel geplaatst door Axel
    Jetblack i7 hier vanaf lanceerdatum, geen hoesje. Op de micro krasjes op de achterkant na (welke nauwelijks opvallen), geen enkele beschadiging.. ook al is die al meerdere malen flink gestuiterd. Het is en blijft een gebruiksvoorwerp, zolang ik het toestel kan gebruiken interesseert het me verder niet.

    Vraagje aan jou: Als de verf nou uit zichzelf los laat (waar dit artikel over gaat) zeg je dan nog dat het een gebruikersvoorwerp is? Net als deze app dat beweerd?

  31. Ik heb het zelfde probleem. Ik zat gisteren en het leek alsof ik wat viezigheid rechts aan de onderkant van mijn iPhone 7 had ik keek er naar en zag dat de lak gewoon er af is gebrokkeld om het zo maar te zeggen. Ik heb altijd een hoesje om me telefoon en de telefoon is ook niet gevallen er zaten ook geen krassen op die plek.
    Ik vind het niet normaal dat wanneer je een telefoon van bijna 1000 euro koopt dat de lak naar een paar maanden er af valt. Voor de rest is het een goede telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.