Reacties voor: ‘iPhone 7 Lightning-oordopjes uitgelekt op foto’s’

Foto's laten de vermoedelijke Lightning-oordopjes van de iPhone 7 zien. Het gaat om gelekte foto's uit China.

Reacties: 28 reacties

  1. Lijkt me prima. Als je ook maar tegelijk kunt luisteren en opladen. En een verloopstekkertje erbij krijgt voor eventuele accessoires.

  2. Ja ik hoop dat je nog wel kunt opladen en muziek tegelijk kan gebruiken dat zou wel echt een dikke min punt zijn als dat niet kan 😣

  3. Verschrikkelijk grote stuk bij de poort! Dit is toch niet beter dan normale 3.5mm… Snap niet dat ze die niet kleiner kunnen maken, want dat het vrij breekbaar kan zijn bij sommige mensen…

    Zelf heb ik nieuwe Bose Soundlink Wireless 2 maanden geleden gekocht om lekker draadloos te gaan, vond het wat beter passen bij tegenwoordig en enorm tevreden met de kwaliteit, dus zeer tevreden met de koptelefoon!

  4. Wat ik me vooral afvraag, is hoe het met de DAC geregeld is in de nieuwe iPhone. Zit die dan in de kabel van de hoofdtelefoon verwerkt?

  5. Ik geloof er niks van dat dit echte oordopjes zijn. Die aansluiting ziet er echt niet uit als iets wat de productie in kan gaan, lijkt me eerder een prototype of gewoon fake. Het is namelijk nogal makkelijk om gewoon even een stekkertje te solderen..

  6. Ik vind het er meer uit zien als een knutselproject van iemand. Waarom zou apple het uiterlijk van de behuizing van de huidige lightning connector aanpassen voor de oortjes?

  7. Hopelijk dan wel wireless opladen.

  8. Zou best mogelijk kunnen zijn dat oortjes via lightning gaan, dit ziet er meer uit als een knutsel project.

  9. @Marco: Hij moet wel steviger zijn. Sommigen sporten bijvoorbeeld met hun oortjes.

  10. Beter dit dan draadloze, denk je nou echt dat die straling van bluetooth gezond is als je paar uur per dag muziek luistert. Dat is op lang termijn schadelijk voor je gezondheid!!!

  11. Fake!

  12. hoppa €99 instap model (denk ik)

  13. Echt. De ene foto is hoe de koptelefoon aansluiting eruit ziet de andere foto is de aansluiting opengeprutst om de chips zichtbaar te maken. Lijken me zeer geloofwaardige foto’s

  14. Vet.. Maar dit is gewoon een tussenstap naar draadloos..

  15. Ik heb liever de ouden muziek dopjes dit gaat weer helemaal nergens over apple jullie zijn aan het prutsen sins de dood van steve jobs rip

  16. Dat de aansluiting iets groter is dan een reguliere lightning stekker zou kunnen omdat ze ergens de DAC kwijt moeten.

    @Igor: Bedoel je de Bose QC35. Die is nog geen maand uit in de VS en nog geen 2 weken in NL. Wel fijne hoofdtelefoon.

  17. Hoop niet dat dit hem is want dit ziet er echt vreselijk uit. Veel te grote connector. Muziek via lightning vindt ik zozo maar maak alsjeblieft een beter design.

  18. Origineel geplaatst door WvB22
    Echt. De ene foto is hoe de koptelefoon aansluiting eruit ziet de andere foto is de aansluiting opengeprutst om de chips zichtbaar te maken. Lijken me zeer geloofwaardige foto’s

    Zo geloofwaardig dat het op twee verschillende locaties is gefotografeerd en het niet de zelfde oordopjes zijn (kijk maar naar het sleufje in de steeltjes van de oordopjes).
    Waarom zou het plastic niet omhoog geschoven zijn over de kabel, maar verwijderd zijn?

    Ongeloofwaardig, maar een leuke middag voor een hobbyist.

  19. Origineel geplaatst door Peter
    Dat de aansluiting iets groter is dan een reguliere lightning stekker zou kunnen omdat ze ergens de DAC kwijt moeten.

    Nou als die DAC in de stekker zit, dan zal het geluid er niet beter op worden en dat was al niet al te best! Bezuinigen op de DAC, omdat het kleiner moet is het domste wat je kunt doen! Maar ja.., tegenwoordig is men niet meer zo kieskeurig.

    Als ik ‘s avonds thuis kom en mijn hoofdtelefoon in mijn Hifi set stop en een CD of lp opzet…., dan hoor ik pas echt hoe mooi geluid, muziek kan klinken! De iPhone is dan niks meer dan een goedkoop klinkend prul.

  20. Ik hoop toch dat ze (alsnog) het adaptertje mee gaan leveren. Zou het niet echt leuk vinden om mijn dure Bose in-ears met noise-cancelling bij de prullenbak te kunnen gooien.

  21. Als die eenzelfde kwaliteit wordt als de oplaad/sync kabel dan wordt het een beroerd jaar. Want gebruik je ze actief dan mag je na een paar maanden nieuwe kopen a dure prijs van apple want zover ik weet bestaan er nog geen koptelefoons met zo’n aansluiting.

  22. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Lijkt me prima. Als je ook maar tegelijk kunt luisteren en opladen. En een verloopstekkertje erbij krijgt voor eventuele accessoires.

    Erbij krijgt? Ahaha. We hebben het over Apple hè. Dat is 29 euro voor het verloopje. En ze hebben dan ook nieuwe hoesjes van kippenleer. En een speciale van lama-tandplak. Een rode. Want speciaal. 59 euro.

  23. Ik hoop dat dit een grap is! Want het is totaal niet logies. Waarom zal je een stekker opnieuw uitvinden die al bestaat maar dan beter. Want zo je ziet kan je nu dus niet opladen en muziek luisteren tegelijkertijd. Zo het erg dom vinden van Apple als ze dit doen. Het is ook niet Apple dit.

  24. Die eerste is fake, die tweede is een verloop stekkertje waar je je normale in kan pluggen. Gok ik.

  25. Origineel geplaatst door WvB22
    Echt. De ene foto is hoe de koptelefoon aansluiting eruit ziet de andere foto is de aansluiting opengeprutst om de chips zichtbaar te maken. Lijken me zeer geloofwaardige foto’s

    Origineel geplaatst door Joppe

    Zo geloofwaardig dat het op twee verschillende locaties is gefotografeerd en het niet de zelfde oordopjes zijn (kijk maar naar het sleufje in de steeltjes van de oordopjes).
    Waarom zou het plastic niet omhoog geschoven zijn over de kabel, maar verwijderd zijn?
    Ongeloofwaardig, maar een leuke middag voor een hobbyist.

    1 sleufje zie je niet vanwege de positie van de oordopjes. Sleufje zit aan de achterkant namelijk. En even iets omhoog schuiven zodat chips zichtbaar worden is zeker niks voor Apple. Als je zulke chips zichtbaar wil maken moet je echt de boel slopen. Kijk maar eens bij iFixit hoe ze een simpele laadkabel slopen. Daar zitten ook chips in verstopt. Apple heeft altijd redelijk veel techniek verstopt in simpele kabels om bijvoorbeeld ervoor te zorgen dat originele kabels gebruikt worden.

  26. Lijkt me sterk dat dit de nieuwe oortelefoontjes worden van apple.. zie ze niet z’n fat aansluiting op de markt brengen aangezien alles in een kleiner hoesje word gestopt.

  27. Ik ben aan het wachten op de release van de iPhone 7. Ik wil graag weer terug naar iOS (na nu ongeveer 2 jaar Android gebruikt te hebben), maar dit zou voor mij een serieuze deal-breaker zijn. Als ik niet tegelijk muziek kan luisteren en de telefoon opladen dan wordt mijn volgende telefoon toch een OnePlus 3.

  28. Wel makkelijke journalistiek om te denken dat iedere oordopjes met aangesoldeerd lighting stekker de nieuwe oordopjes zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.