Reacties voor: ‘Apple werkt aan draadloze oordopjes voor iPhone 7’

Apple gaat EarPods met Lightning-aansluiting meeleveren bij de iPhone 7. Ook zijn ze bezig om draadloze EarPods zonder kabeltje te ontwikkelen, maar die hebben nu nog een te korte batterijduur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Als je mijn mening vraagt:
    – ik wil ‘m niet dunner. (Doe dan een betere batterij)
    – ik wil gewoon een 3,5jack voor oordopjes, zodat ik bv in de trein tegelijk kan luisteren en opladen via externe accu.

  2. Dunner hoeft niet, houdt maar hetzelfde met een grotere batterij.
    Die oortjes aansluiting stoort me eerlijk gezegd niet… Als er maar een mooi design komt met een goede accu.

  3. nee, laat maar zitten. Kan ik WEER een nieuwe kabel voor in de auto kopen zeker, blijf niet aan de gang

  4. Kunnen we weer nieuwe accessoires aanschaffen 🙁

  5. @Alex: vergeet niet quick charge zodat we eindelijk is die iphones sneller kunnen opladen ipv 3u aan de oplaadkabel te zitten (iphone 6s gebruiker)

  6. 2016: meer accessoires voor je producten meer dan ooit omdat je product niet compleet is.

  7. Nog dunner? Steek straks de camera nog verder uit

  8. Origineel geplaatst door Rik
    Wat is reisonderdrukking?

    Een nieuwe, unieke functie voor oordopjes die nodeloze forens-kilometers tegengaat natuurlijk, als onderdeel van ‘het nieuwe werken’ 😁 Maakt de oordopjes ook bij uitstek geschikt voor thuis languit op de bank of in de luie stoel, maar vooral niet voor onderweg😉

    Ik heb deze net gemeld via het linkje onder het artikel, maar eigenlijk is dit tikfoutje te leuk om te corrigeren. Dankjewel dus dat je ‘m nu via de reacties toch vereeuwigd hebt 😄
    ___

    Hoop overigens dat de naam ‘Airpods’ echt gebruikt gaat worden, maar dat dan de overeenkomst met Airplay niet beperkt blijft tot de naam maar ook dezelfde draadloze geluidskwaliteit inhoudt.
    En dat de ondersteuning een iOS X feature wordt, ipv alleen iPhone 7 specifiek.

  9. Gewoon Bluetooth EarPods. Dunner hoeft van mij op zich ook niet: behoud de iPhone 5/5S dikte.

  10. Voordeel van bedrade oordopjes vond ik dat als een oordopje eraf dendert, dat je het zo kan oppakken en terugstoppen in je oor. Nu moet je het straks van de grond oprapen, buitenhuis kan het onhandig zijn. Ik ben benieuwd of Apple daarmee rekening houdt en hoe.

  11. Zal ik dan maar de eerste zijn.. Fantastisch nieuws jongens! Laat maar komen, dunner, minder poorten en waterdicht. Heerlijk. Batterijduur interesseert niet want gaat toch iedere dag aan de lader. Accessoires maakt ook niet uit want dit zal de laatste keer zijn. Hierna is alles draadloos. Dus kom op jongens, bekijk het positief. Er komt weer een fraai design aan van Jony Ive.

  12. Origineel geplaatst door Sjors
    nee, laat maar zitten. Kan ik WEER een nieuwe kabel voor in de auto kopen zeker, blijf niet aan de gang

    De 3,5 is er al langer dan de auto dus weet niet wat het probleem is? En heb jij überhaupt een kabeltje nodig in de auto? Zo 2015😂

  13. @fabrice: Je moet hem ook niet via een USB poort opladen, doe het via de stekker die erbij zat, of neem een iPad stekker gaat nog sneller dan heb je ook quik charge.

  14. Origineel geplaatst door Jordy!
    Nog dunner? Steek straks de camera nog verder uit

    Haha ook mijn gedachten. Maar wellicht laat Apple de camera ook wel achterwege om een nóg dunner iPhone te kunnen maken ;-p. Als ze nu ook nog belmodule en als we dan toch bezig zijn de CPU en de rest ook maar weghalen dan kan die nóg véél dunner en houden we een pakketje gebakken lucht over.
    Zijn geruchten natuurlijk, maar hoop dat Apple zich weer eens meer gaat richten op de usability ipv het uiterlijk. Tis al tig keer gezegd maar liever een dikkere iPhone met een betere batterijduur dan een dunnere variant die telkens weer aan een lader moet (wellicht leuk om een pol op te starten om te zien hoe de iculturelezers hier over denken).

  15. Iedereen klagen over het weglaten van de 3,5 jack maar ondertussen als de iphone 7 daadwerkelijk zo wordt ontworpen en uitgebracht, iedereen als schaapies de iphone aanschaffen.

  16. Ik zou het logischer vinden als ze de lightning zouden uitfaseren en vervangen voor usb-c

  17. @Si: Nog nooit een schaap met een iPhone gezien 😄, dus bedoel je dat de 7 (hierdoor) een flop wordt?

  18. Welke gebruiker zit nu eigenlijk te wachten op NOG dunner?

  19. Mooi! Klinkt als vernieuwend!
    Betere waterbestendigheid is een vd zaken die ik graag verbeterd zie. filpmpje kijken in bad of muziek kunnen kiezen onder de douche (nu zet ik altijd vaste playlist aan via airplay).

    Wel hoop ik dat ze niet voor dunner gaan maar inderdaad de accu vergroten.

    Ben benieuwd wat ze met lightning gaan doen. Alle fabrikanten worden toch verplicht om één en dezelfde aansluiting te gebruiken straks (al dan niet via een tussenstukje?)? In Zwitserland geldt dit al begrijp ik?

  20. Weg met die draadjes!
    Bluetooth earbuds rules!

  21. Apple gaat door, tot ze een telefoon hebben op creditcardformaat, ik haak bij deze officieel af! Als de geruchten over de 7 waar blijken te zijn en de enige verandering aan het uiterlijk is dat ie nog weer dunner is, is de 6s mijn laatste iPhone geweest en zoek ik het elders!!! Bedankt Apple! Oh en niet vergeten om 50/100 euro bij de prijs op te doen natuurlijk! Want innovatie kost geld en een telefoon van 1000€ is heel normaal!!

  22. Als ze nu gewoon de iPhone net zo dik laten en die ruimte opvullen met een betere accu kunnen ze die koptelefoon aansluiting ook laten zitten

  23. @LightPhoenix: het kostelijkste element in een iphone is hoogstwaarschijnlijk de batterij. Logisch toch dus dat ze die kleiner willen hebben ? Kleinere kost = hogere winst 😉

  24. Ondertussen realiseren we ons niet dat er telefoons zijn die veel dunner zijn dan de iPhones en gewoon nog steeds een 3,5mm-jack hebben.
    Deze telefoon is 4,75 mm én heeft gewoon de 3,5mm-jack

  25. Nou dan wordt dit mijn laatste iPhone. Schandalig dat. ze je verplichten om nieuwe oordopjes te kopen. Ik heb ontzettend goede dopjes. Ben een muziek freak en heb mijn eigen merken van oordopjes. Kan ze nu gelijk dumpen. Apple gaat steeds meer beslissen nou sorry apple bij niet ga eel nasr samsung.

  26. Oh the drama… wacht nou gewoon eens af wat er gaat gebeuren i.p.v. bij wijze van spreken al een Samsung te bestellen.

  27. Ik kijk uit naar deze iPhone 7 , lijkt me wel makkelijk die draadloze oordopjes ,geen draadjes die in de weg zitten lijkt mij wel erg super .

  28. @Dennis: sowieso laad ik t nooit op via usb poort maar zelfs met een ipad stekker duurt t lang want je maakt er nog steeds gebruik van terwijl je aan t opladen bent.

  29. Als Apple dit echt gaat doen dan zeg ik daaaaag tegen Apple

  30. ik snap ieders problemen met de accu niet. gewoon altijd opladen als je zelf slaapt heb je toch geen last van?
    de accu van mijn iPhone 6 houd het makkelijk een lange dag uit.
    Als die iPhone op een gegeven moment zo dun wordt dat ie niet meer stuk kan vallen maar uit je hand dwarrelt zou het mooi zijn haha

  31. There is also a petition to remove the jacks to show Apple to not listen to the petition to keep them.

    Let show Apple we DO want to move to the future.

  32. @EOTB: Tsja ik ben het bij voorbeeld helemaal niet met je eens, juist het uiterlijk is zo mooi en uniek van Apple, de concurrenten hebben veel dikkere exemplaren met een dito accu dus voor jou is het eenvoudig.

  33. @Mike: IK !!!!!
    De concurrenten hebben dikke exemplaren genoeg.

  34. Ik ben benieuwd. Zelf gebruik ik ook Bluetooth oordopjes op mijn note 4. Dit werkt perfect… Tot je ze vergeet een nacht op te laden !

  35. Meteen maar usb-c erin stoppen, zijn we daarna voor lange tijd van alles af 🙂 .

  36. Origineel geplaatst door MLVC
    Oh the drama… wacht nou gewoon eens af wat er gaat gebeuren i.p.v. bij wijze van spreken al een Samsung te bestellen.

    😂Gelukkig nog iemand die het hoofd koel houdt. 👍

  37. Die iPhone 7 wordt zo dun dat je er mee kunt scheren. iShave?
    Krijgen we weer een bandgate?

  38. Batterij in je oor stoppen? Hoop dan wel dat alleen het geluid explosief is en niet de B….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.