Reacties voor: Deze man bouwt een koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 [video]

Een handige techneut was zo teleurgesteld dat zijn iPhone 7 geen koptelefoonaansluiting heeft, dat hij besloot deze er zelf maar in te bouwen. Hoe hij dat doet is te zien in een halfuur durende video.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Knap hoe hij het voor elkaar heeft gekregen.

  2. Puik werk.
    Echter, het kopen van een goede draadloze koptelefoon is uiteindelijk goedkoper en tijdbesparend. Maar dit terzijde, ik vind het toch knap hoe hij het netjes gedaan heeft.

  3. Er bestaat ook een andere video waar hij ook zijn eigen iPhone 6s helemaal in elkaar zet door onderdelen bij elkaar te kopen. En hij had alleen de back panel van een iPhone. Echt knap als je weet wat je doet.

  4. Weer een leuke video van deze gast. Ik vraag me wel af of het ook mogelijk is om muziek via de koptelefoon te luisteren en laden tegelijk, dat zie je niet in de video. Als dat niet lukt is deze vinding voor velen useless.

  5. Origineel geplaatst door Patrick
    Weer een leuke video van deze gast. Ik vraag me wel af of het ook mogelijk is om muziek via de koptelefoon te luisteren en laden tegelijk, dat zie je niet in de video. Als dat niet lukt is deze vinding voor velen useless.

    Dit wordt wel behandeld in de video. Hij kan hem niet opladen en luisteren tegelijkertijd, maar hij heeft het zo gemaakt dat er automatisch geswitcht wordt naar de lightning kabel wanneer deze ingestoken wordt.

  6. Top gedaan – er is dus wel degelijk ruimte. Vooral die manier waarop hij Apple toespreekt is echt lachen.
    Een mod die 3rd parties hopelijk gaan maken.

  7. Echt een prachtige video, behoorlijk hoge kwaliteit voor een simpele YouTube’er

  8. @jero98: Hij moest alleen de barometer verwijderen om genoeg ruimte te hebben… Het lijkt me dus duidelijk dat er eigenlijk geen ruimte voor is..

  9. Origineel geplaatst door Misha
    @jero98: Hij moest alleen de barometer verwijderen om genoeg ruimte te hebben… Het lijkt me dus duidelijk dat er eigenlijk geen ruimte voor is..

    Helemaal in het begin zie je dat er wel degelijk ruimte is. Er is alleen een idioot grote Taptic Engine ingestopt (ze hadden ook best die van de 6/6S kunnen nemen)
    En een echt fabricage-team kan nog wel iets meer dan een vrolijke YouTuber

  10. @Tom-Eric: “Hij kan hem niet opladen en luisteren tegelijkertijd”
    Beetje raar. Ik gebruik al jaren lightning (en de 30 pins connector daarvoor) juist omdat ik dan kan opladen en luisteren tegelijk. Bluetooth vindt ik te veel gedoe, en 2 dingen moeten inpluggen als 1 genoeg is vindt ik barbaars.

  11. @ruud: heb jij een iPhone7? Hoe doe je dat dan?
    Ik kan niet opladen en (bedraad) muziek luisteren hoor

  12. Origineel geplaatst door ruud
    @Tom-Eric:

    “Hij kan hem niet opladen en luisteren tegelijkertijd”

    Beetje raar. Ik gebruik al jaren lightning (en de 30 pins connector daarvoor) juist omdat ik dan kan opladen en luisteren tegelijk. Bluetooth vindt ik te veel gedoe, en 2 dingen moeten inpluggen als 1 genoeg is vindt ik barbaars.

    Bluetooth teveel gedoe? Probeer de AirPods eens zou ik zeggen!

  13. Heeft Apple ooit een officiële verklaring gegeven dat er gewoonweg geen ruimte voor was? Ik geloof eerder dat Apple heeft verkondigd dat elke vierkante millimeter in de iPhone enorm belangrijk is, en laten we eerlijk zijn. De headphone jack neemt enorm veel loze ruimte in in een iPhone.

    De Airpods zijn draadloos, de meeste koptelefoons zijn tegenwoordig draadloos, en daarbij. Het is Apple zijn product, je hoeft het niet te kopen.

  14. @Petra: Nou ja, ik luister eigenlijk alleen naar m’n iPhone in de auto.
    Met de Griffin iTrip AUX in de 12v van de auto, ene kabeltje in de AUX van de auto, andere in de lightning van de iPhone. iPhone inpluggen, laden en luisteren.
    Met de 30-pins voorganger van Griffin werkte dit ook al.

    Voordeeltje is ook dat ik verder bijna nooit meer aan de lader hoef, 2x 45 minuten per dag in de auto is genoeg.

    Nadeeltje is dan weer dat als ik thuis nooit laad, de iCloud backup niet automatisch start.

  15. @Leander: Ga ik misschien nog doen. Nu dat ze gewoon in de winkel te liggen.
    Maar in de auto vind ik de luidsprekers van de auto prettiger.

  16. Ook niet meer zo waterdicht als vroeger

  17. @Leander: Met hardlopen??? Is niet te doen. Vallen steeds uit je oren.

  18. Deze man krijgt denk ik een baan bij Apple 😉

  19. Origineel geplaatst door Lokker
    @Leander: Met hardlopen??? Is niet te doen. Vallen steeds uit je oren.

    Ik ren er sinds dag 1 mee en ik gebruik ze ook met drummen. Zitten perfect en nog nooit uit mijn oren gevallen. Wellicht hebben de earpods nooit goed gezeten bij jou dat kan natuurlijk maar zo niet dan is het een loos argument dat de airpods opeens wel uit je oren zouden vallen.

  20. Origineel geplaatst door Lokker
    @Leander: Met hardlopen??? Is niet te doen. Vallen steeds uit je oren.

    Origineel geplaatst door Steven
    Ik ren er sinds dag 1 mee en ik gebruik ze ook met drummen. Zitten perfect en nog nooit uit mijn oren gevallen. Wellicht hebben de earpods nooit goed gezeten bij jou dat kan natuurlijk maar zo niet dan is het een loos argument dat de airpods opeens wel uit je oren zouden vallen.

    Bij mij vallen de airpods bijna letterlijk uit mijn oren als ik ga lopen/fietsen of whatever. Ik kan ze niet stevig aandrukken om te blijven zitten, ze gaan gewoon los zitten.

    Voor de 1 is het dus een uitkomst, maar voor mij zijn ze beetje nutteloos. Ik had dan ook liever een in ear variant gezien.

  21. Origineel geplaatst door Nieloz
    […] en daarbij. Het is Apple zijn product, je hoeft het niet te kopen.

    Zullen we nou een keer stoppen met de ‘je hoeft het niet te kopen’ en ‘dat jij nou geen geld hebt om een apple te kopen’ argumenten??

    Die hebben nu wel een sik van een kilometer lang.

    Je kunt best een apple product kopen en toch kritisch zijn op sommige aspecten ervan. Het is echt niet zo als ik een product koop dat ik meteen afstand doe van mijn recht om ook nadelen te noemen of daarover te discussiëren.

  22. @Tom-Eric:

    Dat zeg ik…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.