Reacties voor: Dit vinden de internationale media van de iPhone 7 (Plus)

De eerste recensies van de IPhone 7 zijn online verschenen. Wat vinden de internationale media van het nieuwe toestel? Van de Wall Street Journal tot Business Insider: dit vinden ze ervan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. If it ain’t broke, don’t try to fix it.
    iPhone 7 en 7 plus met iOS 10 is wat Apple verkoopt. Ik denk dat mensen met iPhone 5s of 6 en upgrade moet doen, en niet mensen met 6s. Photos dat wij met en iPhone maken zijn nog steeds photos van dicht bij, bij en voetbal wedstrijd moet jij gewoon en kamera met lens gebruiken, filmen kan ook niet met 16 gb, laat staan iMovie. Meer opslag heb jij nodig voor 4k opnames, 1gb voor en paar minuten.

  2. Ai, bij de video van Panzarino zijn de krassen op de gitzwarte iPhone wel heel duidelijk te zien.
    Blij met mijn matzwart bestelling 🙂

  3. @Phunx: Je vergeet even dat als je matzwart krast er ook mooi lichtgrijs doorheen schijnt van het aluminium. Dit valt ook best wel op.

  4. Grappig dat Geoffrey Fowler het over een micro SD card heeft. (Zoals bij veel Android toestellen.) Dat lijkt ouderwets, maar ik zou dat toch ook prima vinden, want het maakt je minder afhankelijk van clouds en zo. Alleen, dat gaat recht tegen de strategie van Apple in. Het grote verschil tussen Apple vroeger en -nu is, dat het bedrijf nu uitvindingen doet waar niet iedereen op zit te wachten……..

  5. Ik sluit me aan bij Lisa van TIME, gewoon bij de 6s blijven (en dan wachten op de 7s, maar dat is mijn aanvulling)

  6. Editor in Chief…en dan verticaal een foto maken….

  7. Iedereen zegt wel altijd micro sd. Maar ik neem toch aan dat dat veel langzamer werkt?

  8. Origineel geplaatst door Petert
    Editor in Chief…en dan verticaal een foto maken….

    Wat is daar mis mee? Dat je verticaal geen goede video’s kunt maken weet ik. Maar foto’s? Da’s volkomen normaal hoor.

  9. Ik vraag me af waarom zo nog steeds geen 16:9 beeldverhouding hanteren bij het maken van foto’s. 4:3 is niet meer van deze tijd…

  10. Kwaliteit geheugenkaartjes met een beetje snelheid (meer dan 95mb/s) kosten net zo duur als extra opslag op de iPhone, als je meer opslag wilt kan je dus beter voor 256GB gaan dan een los kaartje gebruiken. Bij heel veel lezen/schrijven gaan mindere kwaliteit kaartjes gewoon de geest geven. Stop zo een ding maar eens in een Raspberry Pi, dan begrijp je wat ik bedoel.

  11. Origineel geplaatst door Kobus
    Kwaliteit geheugenkaartjes met een beetje snelheid (meer dan 95mb/s) kosten net zo duur als extra opslag op de iPhone, als je meer opslag wilt kan je dus beter voor 256GB gaan dan een los kaartje gebruiken. Bij heel veel lezen/schrijven gaan mindere kwaliteit kaartjes gewoon de geest geven. Stop zo een ding maar eens in een Raspberry Pi, dan begrijp je wat ik bedoel.

    Precies dat, SD is stukke minder dan echte flash geheugen. Ik heb altijd het idee dat ik de enige ben die blij is dat er geen SD in kan. Tevens op android is veel het probleem, dat je ook niet alle apps naar de SD kan verplaatsen en de interne geheugen vaak vol raakt. en zoals al genoemd langzamer en sneller overleid na x aantal schrijven.

  12. Geen Apple waardige upgrade. Zeker niet voor de prijzen die nu gesteld worden.

  13. Ook ik ben het eens met Lisa: als je momenteel in het bezit bent van een iPhone 6s (Plus) is updaten naar de 7 (Plus) niet noodzakelijk. Tenzij je natuurljk persé het nieuwste van het nieuwste wilt hebben of bijvoorbeeld behoefte hebt aan meer dan 128GB aan geheugenopslag.

    Daarnaast moet ook ik nog maar afwachten hoe het meerendeel van het publiek het ontberen van de koptelefoonaansluiting uiteindeljk zal ervaren. Ik vind de lef van Apple, zoals ze het zelf benoemen, op zichzelf te prijzen. Het niet meer gelijktijdig kunnen opladen van de iPhone en luisteren door de koptelefoon, of in de auto tijdens het navigeren gelijktijdig de iPhone kunnen opladen en het geluid via een kabeltje over de speakers in de auto laten lopen, ervaar ik desalniettemin als een inperking van de mogelijkheden. Dat de koptelefoonaansluiting meer dan 100 jaar geleden is ontwikkeld en nú ineens als ‘oud’ wordt bestempeld, doet daar mijns inziens niets aan af.

  14. Origineel geplaatst door Rumor
    Geen Apple waardige upgrade. Zeker niet voor de prijzen die nu gesteld worden.

    Wat is voor jou dan een Apple waardige upgrade?

  15. Geen enkele nieuwe iPhone is zo’n spectaculaire sprong vooruit geweest als de eerste iPhone in 2007 en nog verwacht men elk jaar een nieuwe revolutie.

    Sla elke keer een jaar over en je maakt alsnog een grote sprong. Of je nu voor de gewone jaren gaat of de S-jaren maakt ook niet zoveel uit, er zijn geen tussenjaren.

    Ook verbazingwekkend hoe er op het weglaten van de headphone jack wordt gereageerd. Het is echt een goede stap en die adapter krijg je er echt wel tussen.

    De zorgen over piano black zijn ook onzin. De voorkant van de grijs/zwarte iPhones is altijd al piano black geweest en de achterkant van de iPhone 4/4S ook. Waarschijnlijk gaat er een hoesje om en zie je het verschil tussen de zwarte versies niet eens.

  16. Wat mij dus opvalt is dat de earPods niet meer in zo’n plastic doosje worden geleverd. Nu heb ik wel vaker de indruk dat ik één van de weinigen ben die ze daarin nog elke keer bewaart, maar ik vind dat wel verdomd handig.

  17. Origineel geplaatst door iFreek
    Geen enkele nieuwe iPhone is zo’n spectaculaire sprong vooruit geweest als de eerste iPhone in 2007 en nog verwacht men elk jaar een nieuwe revolutie.

    Sla elke keer een jaar over en je maakt alsnog een grote sprong. Of je nu voor de gewone jaren gaat of de S-jaren maakt ook niet zoveel uit, er zijn geen tussenjaren.

    Ook verbazingwekkend hoe er op het weglaten van de headphone jack wordt gereageerd. Het is echt een goede stap en die adapter krijg je er echt wel tussen.

    De zorgen over piano black zijn ook onzin. De voorkant van de grijs/zwarte iPhones is altijd al piano black geweest en de achterkant van de iPhone 4/4S ook. Waarschijnlijk gaat er een hoesje om en zie je het verschil tussen de zwarte versies niet eens.

    Er zijn ook mens

  18. @Rumor: Wat een lullige redenering. Je had een punt gehad als je de nieuwe features bij je iPhone 6s kon laten opschroeven, dan zouden de prijzen wat hoog zijn. Maar je krijgt natuurlijk een geweldig toestel dat weer veel beter is dan de 6s, voor hetzelfde geld.

  19. Bij zo een camera release denk ik elke weer, wat zou Apple weg gelaten hebben om bij de volgende Iphone wel te presenteren?
    Het is pure commercie, ik weet het, maar het weerhoudt mij er niet van de 7 niet te kopen. Gek he….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.