Reacties voor: ‘iPhone 7 krijgt iets grotere batterij dan iPhone 6s’

De batterij van de iPhone 7 krijgt volgens nieuwe geruchten een iets grotere capaciteit dan bij de iPhone 6s. De waardes liggen echter nog niet op het niveau van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ze hebben er vast een hele goede reden voor, maar ik wil graag een iPhone die een paar mm dikker is en dus minimaal 5k mAh heeft. Weinig innovatie, maar dát zijn pas de gebruiksgemak dingen die Apple zou moeten oplossen als je het mij vraagt.
    Of gaat een telefoon dan te lang mee en komt de 2 jaar levensduurcyclus van Apple dan in de war?

  2. Ik wordt steeds minder enthousiast over de iPhone 7…
    Jammer

  3. Dat schiet niet op, lijkt erop dat ze dezelfde hardware gebruiken anders zou er wel een grotere accu ingezet zijn.

  4. En ondertussen stopt Samsung een 3600 mAh batterij in haar S7 Edge, die er alsnog erg elegant en slank uit ziet. Alle records werden verbroken qua batterijduur door dat toestel, en Apple leert er alsnog geen wijs lesje van? Even ter vergelijking van GSMArena:

    Endurance rates

    S7 Edge – 98 uur
    6S Plus – 85 uur
    6 Plus – 79 uur

    S7 – 80 uur
    6S – 62 uur
    6 – 61 uur

    De S7 Edge is daarnaast zelfs kleiner in formaat dan de 6S Plus en de S7 is vrijwel even groot als een 6S. Ik mag toch hopen dat dit nieuwtje niet waar is, of er moet iets geniaals gebeuren in iOS 10 of de A10 processor, maar de prestaties van Apple horen zeker niet meer bij de besten van de markt. Aan de andere kant, batterijduur is nooit het sterkste punt van een iPhone geweest. Maar geef de mensen gewoon wat ze willen!

  5. Origineel geplaatst door Iemand
    Ik wordt steeds minder enthousiast over de iPhone 7…
    Jammer

    Hoezo? Dit is de automatische geruchten machine die elk jaar dezelfde berichten eruit gooien op deze website. Enkel een andere iPhone benaming, maar elk jaar dezelfde geruchten. In feite weten we helemaal niks over de iPhone 7. Dus je moet je niet zo laten beïnvloeden daardoor. Gewoon afwachten tot ze ‘m echt aankondigen na de zomer.

  6. @JP: Je kunt niet ontkennen dat Apple erg achter blijft de laatste jaren 😉
    En dit soort berichten zien we wel vaker en sterker nog, ze kloppen vaak angstig goed.

    En ja, ik snap @Iemand wel 😉

  7. Ik heb nu eens een s7 edge gekocht: voor een android is de batterijduur heel goed maar de iPhone 6s plus kloppen doet ie wel niet. Dus bij mij scoort de iPhone 6s plus het beste qua batterijduur.

    Ik ben een Apple fan maar ik werk nu minstens even graag zoniet nog liever met de s7 edge. Alleen dat scherm en de fotokwaliteit is overduidelijk beter dan bij de iPhone 6s plus.
    Nog een voordeel is dat het scherm van de s7 edge goed bestand is tegen muntstukken in de broek en bankkaarten. Bij mijn iPhone 6s plus zat ik vrij snel met haarscheurtjes op het scherm, ook hier scoort die samsung stukken beter.

    Apple hinkt achterop en ze overdrijven mee hunne prijs ook. Bv de s6 edge vorig jaar e die was duurder dan de s7 edge nu, samsung heeft zelfs hun prijs wat doen zakken + door vroeg te bestellen krijg ik nog een vr bril bij die ik kan verkopen aan 50€. Ik ga dus ong 750€ betaald hebben terwijl ik voor mijn 6s plus ong 200€ meer betaalde en voor een minder scherm, mindere camera enz…

    Ik hoop dat Apple nu al met een goei scherm afkomt, betere camera.

  8. Voor mij is het duidelijk geworden, Apple luistert niet naar de klachten van hun klanten, ze zijn te eigenwijs. Merendeel klaagt over veel te weinig autonomie op deze toestellen, maar Apple doet niks.
    Als Apple koppig blijft, dan zullen ze dit wel merken in de verkoopscijfers komende jaren, de boer oogst tenslotte altijd wat hij zaait 🙂
    Ik kijk alvast uit naar de concurrentie bij de volgende aankoop van een smartphone.
    Nee Apple, ik ga in de toekomst niet meer door mijn knieën voor jullie.

  9. Ik ben ook al jaren iphone fan. Maar als de 7 niet veel beter word dan stap ik toch maar een x over op de s7 edge

  10. Als bij de volgende iPhone de chipset en/of het scherm gewoon weer een stuk zuiniger worden, dan gaat het toestel met een gelijke accucapaciteit een stuk langer mee.

    Bizar dat hier in het artikel niks over wordt vermeld.

  11. @Oude sok: Maar inmiddels zit de concurrentie allemaal op 1440p schermen en gaan ze allemaal net zo lang mee als de iPhones op 750p en 1080p.

  12. Spannend jongens..

  13. Origineel geplaatst door Kees123
    @ Oude sok

    Maar inmiddels zit de concurrentie allemaal op 1440p schermen en gaan ze allemaal net zo lang mee als de iPhones op 750p en 1080p.

    Klopt, maar wat mij betreft mogen ze die schermen ook lekker houden. Aan meer dan 320 pixels per inch heb je niet veel, behalve misschien als je het toestel ook voor VR wilt gebruiken.

    1440p is pure energieverspilling (gezien wat je ervoor terugkrijgt) en voor de mensen die enkel naar het plaatje van specificaties kijken, zonder dat ze weten wat er werkelijk toe doet. 😉

  14. Het is en blijft commercieel geneuzel. So be it. In ieder geval geen iPhone 7 hier. Laat staan iPhones. (met s). De Appelaars kunnen zich beter gaan toeleggen op de verpakkingsindustrie. Want de verpakking van iPhones, iPads en zo blijven subliem. Wat ooit ook de producten waren.

  15. Waar veel mensen aan voorbijgaan is dat iOS veel energiezuiniger is dan Android! Android heeft dus meer batterijcapaciteit nodig om de dag mee door te komen. Ik ben ontzettend tevreden van m’n 6 Plus. Ik krijg tijdens citytrips de batterij niet meer leeg op één dag ondanks veelvuldig foto’s nemen, foto’s posten op Instagram waar ik even een rustpauze neem en ondanks veelvuldig de gps raadplegen om m’n weg te vinden in een onbekende stad en niet te vergeten het surfen tussendoor. Toch zou ik de voorkeur geven aan een iets dikkere dan een nog dunnere iPhone 7 die de batterijcapaciteit nog meer ten goede komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.