Reacties voor: ‘iPhone 7 is waterdicht en krijgt geen fysieke homeknop’

De iPhone 7 zou waterdicht zijn dankzij het ontbreken van een fysieke thuisknop. Apple zou gekozen hebben voor een aanraakgevoelige knop, zodat het toestel zowel water- als stofdicht kan worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Laat maar komen!!!!๐Ÿ˜œ

  2. Hier dacht ik al een lange tijd aan. Aangezien alleen de achterkant van de iPhone gelekt was. Ik vroeg mij al langer af wat er met de voorkant zou gebeuren… Homeknop weg? Ezels weg? Doorlopend scherm? Misschien al een gecurved scherm? Ik ben benieuwd.

  3. Klinkt goed, zou wel mooi zijn als ze dat aanpassen. Wilde eerst wachten op de 7s, maar als dit het gaat worden, neem ik de 7 al wel ๐Ÿ˜‰

  4. Geweldig die homeknop

  5. Cool ben benieuwd. Op basis van de geruchten ben ik nog niet overtuigd om van 6s naar 7 te gaan. Ik wil een redesign ๐Ÿ˜‰

  6. Voor mij is het belangrijk om een echt waterdicht iPhone te hebben. Niet alleen spatwaterdicht, maar ook bijv als je er een glas water op zou laten vallen. Verder moet het scherm van saffierglas zijn en ik ben verkocht. Onverwoestbaar.

    Ideaal zou ook zijn als het toestel langer mee kan, mag gerust even dik of wat dikker worden. Mijn droomtoestel!

    De fysieke homeknop of uitstekende lens vind ik op zich niet zo erg. Mijn iPhone 6 zit toch in een hoesje.

  7. Waterdicht zou welkom zijn. Dit weekend werd mijn garantie omruiling nog afgewezen vanwege “waterschade” door de genius van de Apple store. ๐Ÿ˜‘

  8. EEN BATTERIJDUUR VAN MAAR 5 UUR!

    Euh… Ik ga alvast van het ergste uit.
    Tenzij ze nieuwe SCIFI batterycellen hebben. Misschien aangedreven door nucleaire kracht. Die in combi met de wifi ons brein binnen 1 werkweek compleet vernietigd hebben xD

    Ik ga lekker wachten tot de 7s. Heb ik geen 7 kinderziektes meer :P.

  9. Waterdicht vind ik niet zo belangrijk, ben gewoon altijd zuinig op mijn toestel. Weet niet wat andere mensen met hun toestel doen maar ik zie alleen maar gebroken schermen, mijn scherm is nog nooit stuk geweest. De koptelefooningang zal voor mij doorslaggevend worden. Ontbreekt die, dan blijf ik bij mijn 6 plus of een overstap naar samsung

  10. @Rob V:

    Ik ook niet nou leuk kan je hem onder de douch gebruiken, verder tegen een paar regendruppeltjes kan je normale Iphone ook wel.

  11. @Rob V en Dennis: voor mij heeft waterdicht een meerwaarde ivm kleine kinderen. Hetzelfde geldt voor het saffierscherm.

  12. Betekent dus ook een groter scherm terwijl de maat van de telefoon zelf gelijk blijft, tenminste daar ga ik dan van uit mochten deze GERUCHTEN waar zijn. Het maakt me in ieder geval erg nieuwsgierig ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

  13. De eerste stappen naar een onverwoestbare iPhone zijn gezet. Het ‘thema’ van de 7-serie? Eerst water- en stofdicht en dan met de 7s saffierglas! ๐Ÿ˜ƒ

  14. Neem dan wel aan dat die homeknop 1 seconde lang of zo aangeraakt moet worden alvorens hij actief wordt. Lijkt me erg onhandig als hij direct reageert, dan zul je heel wat fouten maken bij het alleen maar in de hand hebben van je iphone.

  15. Verbaast mij steeds weer dan mensen altijd zo bezig zijn met weer een nieuwe iPhone die ooit komt! Jaja mensen er komt altijd een nieuwe iPhone. Ook na de 7/8/9…

    Nieuw is niet altijd beter, wel vaak duurder.
    Geniet toch van je huidige model. Je hebt er een vermogen voor betaald!

    Ik gebruik nu de 6s plus en blijf daar nog lang van genieten.

  16. @Marc: Dat is nou juist het leuke aan deze site! Ik ben mijn 6s plus al lang weer beu! Tijd voor vernieuwing. Je bent een early adaptor of je bent het niet. ๐Ÿ˜‰

  17. @Gaetan:

    Ik ben m’n iphone 5 nog niet zat. Hopelijk gaat ie z’n 5de jaar in zonder al te langzaam te worden. Iphone 7S zal wellicht een mooie vervanger worden.

  18. Mijn 6s plus is toch ook waterdicht? Was hem altijd onder de kraan. Had ergens op internet gezien dat die al waterdicht is maar Apple er gewoon geen melding van maakt..

  19. De een is nog niet uitgekeken op zij/haar 5(s), 6(s) of 6(s)Plus of men wordt al verziekt over de iPhone 7.
    Leven we nou echt in een wereld van “ja!! Een nieuwe!!!! Wil ik hebben!!!!”
    Tis blijkbaar volgens sommigen echt van levensbelang….serieus?
    Alsof je WhatsApp meer kan of bijvoorbeeld je Native Webbrowser jouw iris scant wat jij denkt te willen zoeken.

    Ik voorspel dat Apple met de iPhone binnen 10-20 jaar net zo klapt als BlackBerry ooit, tenzij ze wat aan (i) OS gaan doen.
    Hou het aan de buitenkant zoals het is en gewoon simpel en doe wat onder de motorkap
    Helaas is de grotere zus daar een voorbeeld van….iPad Pro 12″
    Stylus = leuk! Maar voor de rest….geen laptop vervangen en nog altijd plain iOS tablet. Da iPad
    Got it?!

  20. @Marc, ik denk precies hetzelfde. Gebruik de 6s plus met veel plezier, mede door de 2gb ram kan ik hier nog jaren mee voort. Het is meer hebzucht van mensen die elk jaar “moeten”….Cook lacht zich rot en speelt ondertussen al met een iphone 7s;)

  21. @cees, ga jij toch lekker met je ouwe meuk rondrennen en je centjes sparen voor je oude dag, mocht je die dag uberhaupt redden. Anders heb je er nog niks aan gehad. Geld moet rollen. Ik koop altijd gelijk een nieuwe als die uitkomt, verkoop de oude zodat het niet eens zo gek veel extra’s kost. Got it!?

  22. Ik zou hetzelfde willen zeggen als popje hierboven, alleen iets subtieler misschien. ๐Ÿ˜‰ Ieder heeft de keuze om het nieuwe model meteen te kopen of langer dan een jaar te doen met zijn iPhone. Maar om meteen te insinueren dat Apple de BlackBerry toer opgaat binnen X aantal jaren is wel heel kort door de bocht. Samsung innoveert ook al een paar jaar niet meer. S5 maken ze waterdicht, S6 niet en nu de S7 weer wel. S6 heeft geen memorycard slot, S7 weer wel. Ze weten bij Samsung helemaaaaaal niet meer wat ze willen.
    Het enige jammer van Apple is dat ze maar om de 2 jaar een nieuw uiterlijk toevoegen aan de iPhone. En dat is heel jammer imo…

  23. @Gaetan: en nu lijkt er dus 3 jaar geen design wijziging (of nauwelijks) te komen. Mijn iPhone 5 doet het nog wel goed genoeg. Mijn man heeft al een 6S en ik vind het saai om dan hetzelfde model te kopen. Ben daar over een paar maanden al weer op ‘uitgekeken’, in de zin dat ik het model dan alweer zo gewend ben dat ik niet het gevoel heb iets ‘nieuws’ te hebben.
    Vind het met de iPad ook al zo’n teleurstelling, doe je een upgrade van de Air 1 naar de Pro 9,7 en het enige merkbare verschil is de (trage) touchid. Had bijna gewild dat ik een andere kleur genomen had, terwijl ik zweer bij wit/grijs. Had hij tenminste ‘nieuw’ geleken.

  24. Origineel geplaatst door Thomasl
    Neem dan wel aan dat die homeknop 1 seconde lang of zo aangeraakt moet worden alvorens hij actief wordt. Lijkt me erg onhandig als hij direct reageert, dan zul je heel wat fouten maken bij het alleen maar in de hand hebben van je iphone.

    Idem. Het lijkt me onhandig. En dat alleen voor waterdicht? Je gaat toch niet in het zwembad op de telefoon kijken? Het blijft techniek waar je voorzichtig mee om moet gaan. In ieder geval ik niet naar de 7. Ik heb de 6s plus sinds november en dat houd ik zo voor de komende 2-3 jaar. Ik ga geen honderden euro’s uitgeven voor 1 jaar.

  25. Geen thuisknop meer spijtig, dan ben ik als blinde genoodzaakt om over te stappen naar een ander merk die de thuis knop nog wel heeft, heel spijtig spijtig van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.