Reacties voor: ‘Apple levert iPhone 7 met standaard EarPods en Lightning-adapter’

Apple zou niet kiezen voor een nieuwe set oordopjes of een Lightning-versie van de EarPods. In plaats daarvan wordt de iPhone 7 geleverd met de normale EarPods in combinatie met een speciale Lightning-adapter.

Reacties: 22 reacties

  1. Zou best kunnen dat ze een adapter erbij doen. Maar ik denk niet dat ze dit soort gerommel willen met eigen oordopjes. Denk echt minimaal gewoon oordopjes met lightning (als Apple echt van de koptelefoon aansluiting af wil)

  2. Lever dan inderdaad gewoon dopjes met lightning aansluiting. Ik zit niet op een adapter te wachten eigenlijk.

  3. Een adaptor van €30,- zeker.

  4. Maar kan je dan dus niet je telefoon opladen en muziek luisteren?

  5. Vaag verhaal. Zou heel rommelig en onvoorbereid overkomen als Apple alleen ‘oud model’ EarPods erbij zou leveren, met een verloopstekkertje. Dan sta je wel voor gek. Ik geloof nooit dat Apple dat doet.

    Ik hoop wél dat er eindelijk een keer stereo geluid in de iPhone komt. Dat zou een keer tijd worden!

    Wat de opslag betreft. Met minder dan 32GB kan Apple het toch niet doen. Dat lijkt me toch minimaal. Voor €100 een opslag van 128GB en voor nog wat meer 256GB zou mooi zijn. Apple moet daar niet op beknibbelen. De kosten ervan zijn laag, maar het trekt veel klanten en aandacht!

  6. Maakt me niet uit wat ze doen, oude of nieuwe earpods. Als ze er maar een adapter bij doen zodat ik mijn eigen koptelefoon kan blijven gebruiken.

  7. Origineel geplaatst door Ruud
    Maakt me niet uit wat ze doen, oude of nieuwe earpods. Als ze er maar een adapter bij doen zodat ik mijn eigen koptelefoon kan blijven gebruiken.

    Dit lijkt mij de meest waarschijnlijke optie. Ze stoppen er een adaptertje bij voor iedereen met eigen oordopjes en de nieuwe earpods hebben zijn lighning. Waarschijnlijk zullen veel mensen de adapter irritant vinden en een nieuwe koptelefoon aanschaffen en vanaf de 7s, hooguit de 8, weten we niet meer beter en is iedereen er aan gewend 🙂

  8. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Ik hoop wél dat er eindelijk een keer stereo geluid in de iPhone komt. Dat zou een keer tijd worden!

    Wat wil je in hemelsnaam met stereo geluid uit een speaker die sowieso niet gemaakt is om muziek mee te luisteren (dan wordt dan triest geluid, alleen in stereo).

  9. Origineel geplaatst door Lars
    Maar kan je dan dus niet je telefoon opladen en muziek luisteren?

    Net als de nieuwe macbook je ook niet kan laden en monitor aan kan sluiten zonder adapter.

    Leuk om dun en compact te houden maar de grens van praktisch wordt zeer opgezocht door Apple. Mooie dunne laptop en vervolgens loop je op kantoor rond met 2-3 adapters

  10. Zou inderdaad erg knullig overkomen als Apple een adaptertje mee gaat leveren.

    Verder snap ik echt niet al die krokodillen tranen van ‘dan kun je niet meer opladen en muziek luisteren tegelijk’. Ik heb nu al alle iPhone’s vanaf de 3G gehad en heb nog nooit aan een oplader vastgezeten met oordopjes in. Je bent dan toch naast een stopcontact en kunt niet vrij bewegen, waarom zou je dan muziek aan het luisteren zijn via oordopjes..

    Een inderdaad Robert; wat heb je in hemelsnaam aan stereo geluid uit crappy speakers die dan ook nog eens maar 2cm uit elkaar zitten..?!

    #my2cents

  11. @Laurens: Maar wel 2 centen dubbel en dwars waard 😉
    Je slaat nl de spijker feilloos op z’n kop.
    _

    Het is natuurlijk wel een manier om de iphone nog dunner te maken: haal er onderdelen uit, en stop die in een losse (lightning)adapter. Nu die aansluiting en DAC, wie weet wat er nog allemaal volgt. 🤔
    Misschien de speakers? Die vragen ook veel ruimte, en analoge aansturing (dus DAC).
    En wat dacht je van het scherm en de accu, ook al van die ruimtevreters die prima extern via een lightning-ingang zijn aan te sluiten. Of de camera, die past nú al eigenlijk niet meer in de behuizing 😁

    De 3,5mm aansluiting zelf kan het niet echt om gaan, kijk maar naar hoe dun de iPod touch is mèt die aansluiting: dunner dan de dunste iPhone…

  12. @Laurens: Ik gebruik in de auto bijna altijd koptelefoon tegelijk met oplader.

  13. Waarom zou Apple geen adapter meegeven?
    Veel mensen waaronder ik hebben dure oortjes of headphones.
    Dat is veel beter dan dat je verplicht word om oortjes met geïntegreerde lightningadapter moet kopen.

    Mensen die anders beweren denken niet aan de klant, maar aan zichzelf.
    Hulde voor Apple als ze een universele adapter meeleveren waar je dus je eigen, betere oortjes mee kan gebruiken.

  14. Ik kan me niet herinneren dat Apple ooit een adapter mee gaf. Als de aansluiting inderdaad ontbreekt zorgt apple voor een adapter die je voor EUR 30 kunt kopen.

    Verder gebruik ik in de auto heel vak mijn koptelefoon aansluiting gelijk met mijn lightning connector. Als ik navigeer moet ik tegelijkertijd opladen, naders zuigt de kaartenapp de batterij leeg. Verder heb ik een autoradio zonder bluetooth of andere draadloze aansluitmogelijkheden. Zoals zovelen van ons.

  15. @Flieps: Ik heb geen moeite met het wegvallen van de 3,5mm aansluiting. In de auto gebruik ik Linka, een WiFi module die gebruik maakt van Airplay (en aan te sluiten op aux van de radio). Geen gedoe met draden, telefoon in de lader en gaan.

  16. @Lars: Waarschijnlijk komt er dan draadloos opladen

  17. Ik sla nu nog een jaar over en probeer mijn iPhone 6 nu 3 jaar mee te laten gaan. Volgend jaar juni bestaat de iPhone 10 jaar. Hopelijk een super telefoon dan.

  18. Lekker dan, elke keer na een paar dagen je earpods opladen! Dan blijf ik nog lekker lang met mn 6s doen! Innovatie is niet altijd beter Apple!

  19. @Dick de wit: Lekker verantwoord om een koptelefoon in de auto op te hebben…

  20. Origineel geplaatst door Dick de wit
    @Laurens: Ik gebruik in de auto bijna altijd koptelefoon tegelijk met oplader.

    Dan heb ik een tip voor je, koop een auto met een carkit! Ziet er meteen een stuk minder sullig uit zonder de oordopjes.

  21. Origineel geplaatst door Rutger
    @Dick de wit: Lekker verantwoord om een koptelefoon in de auto op te hebben…

    DIT ! Levensgevaarlijk.

  22. @Laurens: Je bent dan toch naast een stopcontact en kunt niet vrij bewegen, waarom zou je dan muziek aan het luisteren zijn via oordopjes..

    Ter info: niet iedereen leeft hetzelfde. Denk eens niet altijd vanuit je eigen situatie. Ik lig nu in bed dit te typen terwijl mijn kabel (2 meter) er in zit om op te laden en ik intussen muziek luister.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.