Reacties voor: ‘De iPhone 7 wordt zo dun als een iPod touch’

De iPhone 7 zal zo dun worden als een iPod touch, voorspelt KGI-analist Ming-Chi Kuo. Ook zal Apple blijven vasthouden aan in-cell-technologie voor de schermen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Klinkt weer mooi. Zelf zou ik blij zijn als er ook weer een kleiner formaat volgt, ongeveer 5s. Blijf ik toch een prettig formaat vinden. Past in kleine kledingzakken, in handpalm etc.

  2. Waar is Apple toch mee bezig? Zit hier iemand op een nog dunnere iPhone te wachten? Laat ze nou eerst iets doen aan de batterij. En aan de autocorrect.
    En ervoor zorgen dat de iPhone goedkoper wordt zonder kwaliteitsverlies.
    En eventueel een beter geluid.

  3. Kom op zeg nog dunner dan de iPhone 6! Wat wil Apple dat wij de toestellen niet meer zien of zo. Het moet wel een telefoon uitstralen en geen enveloppen formaat.

  4. Dus we hebben het nu over een iPhone die volgend jaar uitkomt? Ja, daar kunnen we vast al veel over zeggen.

  5. Nou ok dan!
    Ik stel voor dat we die iPhone 6S gewoon overslaan en volgende week lekker de iPhone 7 gaan aankondigen 😀

  6. Toen ik mijn iPhone 6 plus binnen kreeg was het heel onwennig , beeldscherm huge vergeleken mijn oude iPhone 5.Maar na een jaar wil ik niet kleiner meer. Toch lees ik altijd veel meningsverschillen qua schermgroottes, wat uiteraard ieder zijn smaak is. Wat ik me afvraag is; stel de iPhone 7 komt uit met een kleiner scherm… Zou ik er dan nog genoegen mee nemen om een stapje terug te gaan qua schermformaat?Je 55 inch 4K tv ga je ook niet omwisselen voor een 42 inch 4k scherm toch? De iPhone 7 zou van mij dikker mogen worden, dunner mogen worden… Maar wel in verschillende schermformaten!

  7. @St3pHaN: Je 55 inch tv heb je ook niet constant in je hand of in je broekzak.

  8. Nog dunner ? ? ?
    Wanneer gaat Apple ginder in Cupertino eindelijk eens snappen dat we meer nood hebben aan een langere accu-duur ipv een dunnere iPhone?
    Van mij mag de Iphone gerust 9mm dik , maar met een batterij die minstens 2-3 dagen meegaat (lees: 1 dag super veel gebruik)

  9. Wat zal mijn iPhone 5s in een keer klein lijken als ik straks de 6s heb. Maar ben elk jaar weer benieuwd

  10. Apple heeft mij en massa’s Android gebruikers juist over de streep getrokken doordat ze met de iPhone 6 een groter scherm zijn gegaan en eerlijk gezegd kom ik van de lg g3 met 5,5 inch naar nu 4,7 inch wat uiteindelijk voor mij het fijnste formaat is. Met al de huidige mobiele internet toepassingen moet een scherm immers toch groot genoeg zijn om pagina’s deftig te kunnen bekijken en dan is 4 inch toch wel heel klein.

  11. @Tim: Ja precies, ik begrijp het nut ook niet om te praten over een gsm terwijl de vorige versie nog niet is aangekondigd.

  12. Waarom moeten de iPhones steeds dunner worden??… Ik heb liever een 4 K scherm en een scherm zonder randen. Wat jullie?

  13. Onbegrijpelijk als Apple inderdaad de resolutie van het scherm ondergeschikt maakt aan een nóg dunner maken van de iPhone. Niemand zit daarop te wachten!
    De iPhone 6 (Plus) is al dun genoeg. Een goede grip en stevigheid van de iPhone is minstens zo belangrijk (bend gate!). Ook de batterij zal dan weer dunner moeten worden. Kwaliteit is belangrijker dan steeds dunner maken van de producten.

    De dunne rand van de iMac met zo’n bult op z’n rug vind ik ook niet mooi!

  14. Kan iemand me vertellen waarom 4K op een minischermpje nuttig is?

    Ik ken alleen het argument voor VR op je telefoon via zo’n brilconstructie. Voor de rest is 4K me een raadsel. Ik vermoed dat Apple hier ook hun twijfels over heeft en hierom een dunnere/lichtere telefoon belangrijker vindt.

  15. Liever een wat dikkere iphone met meer batterij en een niet uitstekende auto dan een dunnere iphone. Dikte van de huidige iphone vind ik wel prima.

  16. We gaan het zien 4,7 inch of misschien 5 inch in zelfde jasje als de iPhone 6 is groot zat, ik snap best ieder ze eigen smaak maar hebben mensen die oude iPhone formaat willen wel eens een jaar met iPhone 6 gelopen ?

    Er zijn er genoeg van niet ik zij ook wil niet groter, ik heb nu tot 5 inch scherm gehad en vind dit juist prima voor apps en internet fijner.

  17. Alle mensen die klagen over het bericht hebben nu zeker moeite om hun keus voor de 6s te verdedigen😜 Ik sla de 6s in ieder geval over en doe nog wel een jaartje met de 5s. Niet vanwege dit bericht voor de duidelijkheid.

  18. Origineel geplaatst door Dennis
    … maar hebben mensen die oude iPhone formaat willen wel eens een jaar met iPhone 6 gelopen ?

    Da’s vragen naar de bekende weg, de 6 is nog niet eens een jaar te koop dus niemand heeft er nog een jaar mee gelopen, ook de voorstanders niet 😉

  19. Wanneer kunnen we nu eens eindelijk draadloos laden met onze iPhone? Werkte vroeger zo fijn met m’n Lumia…..

  20. Origineel geplaatst door Mpura
    Alle mensen die klagen over het bericht hebben nu zeker moeite om hun keus voor de 6s te verdedigen😜 Ik sla de 6s in ieder geval over en doe nog wel een jaartje met de 5s. Niet vanwege dit bericht voor de duidelijkheid.

    mijn keuze staat al vast. Ik neem de 6S en wacht op dd iphone 8.

  21. Liever een iets dikkere iPhone met een accu die langer meegaat. Ik vind mijn iPhone 6 plus eigenlijk al te dun. Of moet ik zeggen: dun genoeg?

  22. Who cares dat die nog dunner wordt. Zit daar echt iemand op te wachten??? Steek er gvd een grotere batterij in!! Dat moet uw voornaamste prioriteit zijn!!

  23. Nog dunner? Ik vind de 6 van nu al te dun. Bovendien zijn de verhoudingen niet ideaal volgens mij. Mijn verlanglijstje ziet er zo uit: een phone van 4 inch en één van 5 inch (eventueel ook een phablet van 6 inch). Ik zou voor de 5 inch gaan. Verder: iets dikker en steviger want dat ligt beter in de hand, een batterij die langer mee gaat, en geweldige speakers. Ben het dus met voorgaande schrijvers eens.

  24. Van mijn part wordt hij twee keer zo dik als dat hij nu is, maar Oh wat zou het toch fijn zijn op een normale manier de dag door te komen met één acculading…

  25. De iPhone 6s is nog niet eens uit en we beginnen al te hypen over de 7. Zo creëer je wel content.

  26. Nu in het bezit van een Iphone 6, zowel het scherm als de dikte van toestel bevallen prima. Het toestel moet wat mij betreft niet veel dunner gaan worden. Ik hoop de komende twee jaar nog met deze telefoon door te gaan dus laat de 6s en de 7 mooi aan mij voorbij gaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.