Reacties voor: Mogelijke iPhone 7-dummy opgedoken met Smart Connector en ontbrekende antennestrepen

Er is een afbeelding verschenen waarop een mogelijke dummy-versie van de iPhone 7 te zien is. Hierop zit onder andere een Smart Connector, terwijl ook de antennestrepen nagenoeg verdwenen zijn.

Reacties: 16 reacties

  1. Dit lijkt me een slecht staaltje Photoshop….

  2. Antennestrepen of niet, wat maakt het uit?

    Ik wil een GROTERE batterij want ik kom geen ganse dag toe zonder opladen.

    Hopelijk snappen ze het ginder bij Apple, anders wordt het een vlaggenschip Android met meer autonomie bij mijn volgende aankoop.

  3. Ik wil de voorkant zien!

  4. Best wel saai zo…

  5. Saai maar wel strak.

  6. Smart Connector is de next big thing van Apple! Geen wonder dat Icahn alle Apple aandelen heeft gedumpt. Met “Pro” zou Apple helemaal schip missen door “iPhone 7” uitgekleed aan te bieden als “minder high-end”.

    Ik richt mijn pijlen met name op “batterij”, wanneer daar geen progressie in zit dan sla ik de 7e generatie gewoon over. Op dit moment draag ik battery case om dag door te komen, afmeting is voor mij eigenlijk geen issue.

  7. Als dit hem wordt zal de innovatie met name aan de voorkant en binnenkant zitten ๐Ÿ˜„ ben benieuwd!

  8. Verder blijkt uit de dummy dat de camera van het toestel niet meer uitsteekt.

    Eindelijk, dat het zolang heeft moeten duren….

  9. Ik sla deze keer over. Normaal neem ik telkens de nieuwe iPhone en sla ik de S versies over. En als de geruchten kloppen komt er volgend jaar al de 8 met amoled scherm en compleet nieuw uiterlijk. Wel jammer, maar goed.

  10. @anabel: Apple gaat er van uit dat je niet 24/7 achter je tel zit…

  11. Ik snap al dat gemiep over accuduur eveneens niet. Aan het eind van de dag heeft mijn 6 doorgaans nog 40-50% accu.
    Zijn jullie werkeloos of hebben geen reallife sociaal leven ofzo?
    Daarnaast is de Facebook app een bovenmaatse batterydrain; kost je 15% accu door de dag zonder hem daadwerkelijk te gebruiken, laat staan als je er ook nog veel op kijkt. K zou zegen; gooi die knaken app eraf en gebruik de web variant. Dat scheelt je zelf een hoop tijd op onzin en je telefoon een hoop accu.

    P.s. Ben ik de enige die het opvalt dat er de laatste tijd opvallend veel Android zeikerds zijn hier? Worden die betaald door Samsung?? Ik snap namelijk niet waarom je hier kijkt als je geen iPhone wilt… Ik kijk toch ook niet op Android dedicated sites?

  12. @Dnms: Wat heeft jouw P.S. opmerking te maken met de nieuwswaarde van dit bericht? Als er nieuws over een nieuwe BMW is, mogen alleen BMW-rijders dit lezen?

  13. K’vind het best wel grappig dat al die Apple fanboys altijd met andere argumenten komen om hun iphone toch maar te verdedigen. Ik zelf heb ook een iphone 6s, maar kan niet ontkennen dat de Samsung s7 edge van mijn broer echt wel de betere telefoon is. Mss moet je niet de hele dag tokkelen op je phone… Maar op andere merken ( Samsung en htc ) gaat dat wel. Plus betere displays, betere camera enz… Of is een iphone bij sommige gewoon beter omdat er een Apple logo opstaat? ๐Ÿ™‚

  14. De iPhone is niet beter omdat er Apple op staat. Maar is beter omdat er geen Android/Google op staat.

  15. @anabel: Ik heb een note4 van samsung en na een half jaar ging de batterij ook geen hele dag meer mee en die heeft toch een capaciteit van 3220Mah , wss door die felle hd amoled schermen die ze zo nodig willen gebruiken

  16. @Barend:

    Waaruit blijkt dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.