Reacties voor: Concept: zou jij de iPhone 7 nemen als hij er zo uitzag?

Dit nieuwe concept van de iPhone 7 houdt rekening met veel populaire geruchten, zodat er een prototype ontstaat die zomaar eens veel op de echte iPhone 7 kan lijken.
Lars Paymans -

Reacties: 41 reacties

  1. Ik krijg hier een beetje een iPhone 5s gevoel bij. Maar ik haal zeker een 7.

  2. Op zich ok maar begaat een grote flater met de omranding. Het lijkt namelijk dat er al een case rondzit. Een niet mooi. Dit moet op zijn minst glas met een afgeronde kant zijn zoals bij de iPhone 6/6s.

  3. Ik zou ook graag willen dat hij net zo afgerond word als de Samsung Galaxy S6 Edge.

  4. Wanneer een nieuwe iPhone zonder koptelefoonaansluiting geleverd gaat worden, betekent dit feit alleen al voor mij einde iPhone tijdperk. Hoofdzakelijk gebruik ik het ding voor muziek en heb dan ook vrijwel dagelijks permanent koptelefoon met draad op. Draadloze (Bluetooth) oortjes gaan het vermoedelijk niet worden, omdat die nimmer een werktijd van >12 uur gaan opleveren tot de volgende oplading. Al spelend en werkend draadloos opladen zou een optie zijn, maar zal (nog) niet kunnen.

  5. @Paul538: maar dan heb je nog oortjes voor de lightning poort die er na mijn idee standaard bij gaan zitten ? nit een heel erg groot verschil dan denk ik, behalve opladen en muziek te gelijk maar dat zou kunnen worden opgelost met draadloos opladen.

  6. Zoals altijd zijn er mensen die dit design niet mooi vinden, net als met de iPhone 6, toen mensen hoorde dat de cameralens uitstak vond iedereen hem lelijk maar uiteindelijk koopt iedereen hem toch want hoe je het ook went of keert, een iPhone is niet alleen een telefoon maar ook een stukje kunst!

  7. Noem mij naïef.. ik wil gewoon goede hardware en een werkend (iOS) systeem. Al plak je er een Samsung logo op met het uiterlijk van een HTC dan koop ik ‘m toch wel. Ik ga niet met oude hardware lopen puur omdat ie er niet mooi uitziet. 🙂 Enige wat bepalend zal zijn is de vormfactor, maar een beetje hardware fabrikant denkt daaraan, dus dat moet geen probleem zijn. Althans, ik heb geen kindermeisje *kuch 4-inch kuch* handen.

    Zolang ik tevreden blijf met iOS blijf ik blindelings een iPhone kopen.

  8. Het is mooi dat er geen antennestrepen en uitpuilcamera’s op zitten (beetje triest als je dit opschrijft…;) maar de S6 Edge is wat mij betreft het ideale design, dat ze van Samsung mogen (terug-) lenen 😉

  9. vooraf toch even checken hoe ik dan muziek in de auto speel en hoe ik bv het gps-signaal naar de geluidsinstallatie van de auto stuur. Want een nieuwe telefoon én een nieuwe auto, dat wordt een dure grap

  10. Nee, geen oortjes vind ik lastig. Die plug dingen ben ik na 1 keer hardlopen verloren of ik raak ze kwijt. Bovendien wil ik graag kunnen opladen, muziek luisteren en mail beantwoorden of nieuws lezen tegelijk. Dat kan niet met dit toestel :'(
    Die mute knop op een iPhone 7, waar is dat voor nodig? Die mis ik op mijn iPad ook niet.

  11. Lijkt op 6. Onzin.

  12. Blij zou ik niet echt worden, ik wil echt een design dat gewoon echt weer anders en vernieuwend is.
    Minder rand, bouw die homeknop in het scherm. Dik 4k oled scherm, 4gb ram, meer battery life, en backwards compatible mini jack. 3d touch verbeteren want het voegt nu echt niets toe.

  13. Het zou een zegen zijn als de camera niet meer uitsteekt, dat was echt de designblunder van de eeuw. Verder geef ik nog steeds de voorkeur aan een 4″ toestel. Een jack-ingang zou ik misschien wel missen, maar als ik er waterdichtheid voor terugkrijg vind ik het aanvaardbaar. Alleen sluit dan ook de lightningpoort: een magnetische oplossing zoals de Magcable (Amagic) kan natuurlijk direct geïntegreerd worden. Ten slotte ben ik het eens met een van de vorige reacties: als iOS veilig en op orde blijft en de hardware state-of-the-art is, blijf ik blindelings iPhones kopen.

  14. Mwàh…
    Ik denk t wel! 😀
    Maar doe die BT EarPods maar optioneel en €100,- vd prijs af want oordopjes gebruik ik toch niet en deze zien er wel heel duur uit….

  15. Fysieke knop wel aanhouden svp ivm harde reset! Voor de rest meer richting onbreekbaarheid en betere accu. ‘k Zit hier met 5s van nog geen jaar oud en er zijn al beschadigingen door val. 🙁 Dikker = steviger? En het hoeft niet een en al glas!

    Foto doet mij denken aan een van zoveelste Samsung Galaxy. Dus even bijschaven nog!

  16. Nope. Hetzelfde probleem met de oortjes als ik hier al vaker gelezen heb. Ik wil gewoon oortjes met een draad en dan ook de optie om in mijn auto gelijktijdig op te laden. Daarnaast vind ik de 6(s) wel mooi. Dus als ik in juni een nieuw abonnement afsluit, wordt het hoogstwaarschijnlijk de 6s!

  17. Bij die draadloze oordopjes heb ik mijn vraagtekens, voor de rest lijkt de IPhone 7 wel ok.

  18. Origineel geplaatst door Gerben
    Nee, geen oortjes vind ik lastig. Die plug dingen ben ik na 1 keer hardlopen verloren of ik raak ze kwijt. Bovendien wil ik graag kunnen opladen, muziek luisteren en mail beantwoorden of nieuws lezen tegelijk. Dat kan niet met dit toestel :'(
    Die mute knop op een iPhone 7, waar is dat voor nodig? Die mis ik op mijn iPad ook niet.

    Die mute knop gebruik ik elke dag. Die blijft altijd hoop ik, of als knop in het swipe vanaf de onderkant. Dan mag ie weg

  19. Nice try….had begrepen dat de horizontale antenne lijnen over de boven en onderkant zouden worden geplaatst….mis ik hier

  20. Ziet er, zoals vele mockups, geweldig uit!
    Ik zou er wel voor tekenen ja.

    Zou bijv wel, indien mogelijk, de antennes door laten lopen in de lijn van het display.

    Maar nogmaals hulde voor dit knap staatje grafisch werk!

  21. Dit ontwerp zou denk ik wel eens dicht bij de waarheid kunnen zitten. Mooi ontwerp hoor!

  22. Knap maar Jony zal nog niet met samengeknepen billen voor zijn baan hoeven te vrezen.

  23. Ik heb de plantronic backbeat pro, bluetooth, noisecancelling en gaat makkelijk meer dan 20 uur mee

  24. Origineel geplaatst door Alex
    Het zou een zegen zijn als de camera niet meer uitsteekt, dat was echt de designblunder van de eeuw. Verder geef ik nog steeds de voorkeur aan een 4″ toestel. Een jack-ingang zou ik misschien wel missen, maar als ik er waterdichtheid voor terugkrijg vind ik het aanvaardbaar. Alleen sluit dan ook de lightningpoort: een magnetische oplossing zoals de Magcable (Amagic) kan natuurlijk direct geïntegreerd worden. Ten slotte ben ik het eens met een van de vorige reacties: als iOS veilig en op orde blijft en de hardware state-of-the-art is, blijf ik blindelings iPhones kopen.

    Hier sluit ik mij volledig bij aan.
    4 inch graag en geen uitstekende camera meer.
    Moet zeggen dat ik de iPhone zoals hier gepresenteerd er prima uit vind zien hoor..niks mis mee

  25. Origineel geplaatst door Julian
    Ik zou ook graag willen dat hij net zo afgerond word als de Samsung Galaxy S6 Edge.

    Net mijn gedachte.

  26. Nou, als ik mijn bestelling dan mag geven:
    Schermformaat van 6s in een kleinere en iets dikkere behuizing.
    Uitstekende camera weg en bluetooth headphones.

  27. Origineel geplaatst door Techfreak
    Net mijn gedachte.

    de mijne ook!

  28. Als hij waterdicht wordt lijkt mij logisch dat hij ook draadloos wordt opgeladen.

  29. Zou er in ieder geval niet voor in de rij staan.

  30. ben tevreden met mijn iphone 6s denk dat het te maken heeft met wennen aan het toestel. Toen ik van mijn van 3.5 inch naar de 4 inch iphone ging vond ik die ook te groot.

  31. Origineel geplaatst door Julian
    Ik zou ook graag willen dat hij net zo afgerond word als de Samsung Galaxy S6 Edge.

    Wat wil je op de zijkant bekijken dan?

  32. Voor mij is het design van Apple 1 van de belangrijkste redenen dat ik een iPhone heb. De antenne strepen storen me dan ook al mateloos en ik ben altijd jaloers op iedereen met een 5C. Helaas qua hardware en formaat niet ideaal voor mij. De audio ingang zou ik niet missen, sterker nog, ik irriteer me er aan omdat m’n iPhone altijd op m’n pink leunt en dat randje is bloed irritant. Hebben anderen dat ook toevallig?

  33. Waar ik mij aan irriteer op de 6 zijn de glibberige afgeronde randjes. Dan vind ik qua design de 5(s) het mooiste toestel tot nu toe van Apple.

    Wat betreft de audio op de aankomende 7 als die jack wegvalt vraag ik me in mijn situatie af hoe ik muziek ga luisteren in de auto. Ik weet dat er genoeg mogelijkheden zijn maar ik vind de iphone via een aux kabeltje aansluiten gewoon relax. En dan nog het gelijktijdig opladen en muziek luisteren wat ook nog vaak bij mij voorkomt.

    Maar ik denk dat de 3,5 jack sowieso verdwijnt en dan moeten we kijken welke accessoires er op de markt verschijnen. Aux to lightening etc..

    Ik zit nu op de 5s of ik overstap naar de 7? Hmmm nog even afwachten op nog wat meer geruchten dan maar haha

  34. Ik zeg NEE ik zou hem zo absoluut niet halen.

    Dat zeg in nu in ieder geval en vooral
    vanwege het gebrek aan een koptelefoon ingang maar….

    De kans is groot dat als de 7 te koop is ik hem toch WEL zal gaan halen samen met heel veel anderen die van tevoren ook klagen :p

    Uitstekende camera hoeft voor mij niet weg btw.
    Geeft deze rechthoek nog iets van karakter 😉

  35. Ja zou ik zeker nemen.. maar zo ziet de iPhone er niet uit 🙂 De Samsung S7 wel…
    Steve Jobs weg… Apple “game over!!”

  36. Grappig design..een iphone 7 met Bluetooth oortjes wordt niks voor vele mensen omdat men zich niet beseft hoe makkelijk de oortjes kwijtgeraakt zullen worden. Maar ja dat kan ook goed zijn voor de business. Mensen raken nu al de bedrade oortjes al meer dan vaak genoeg kwijt. Draadloos opladen met de optie tot t gebruik van de lighting poort voor bedrade oortjes vind ik dan wel goed.

  37. @Sander Schaeffer: Ik sluit mij hierbij helemaal aan.

  38. Ik word hier wel warm van. Is een mooie kruising tussen het rechtere design van de 4/5 serie en de meer ronde 6(s). Ik vind de meer rechte zijkanten niet alleen mooier maar ook veel prettiger vasthouden dan de gladde 6. De feature waar ik het meest op hoop, is het draadloos opladen.

    Zou ik hem kopen: ja. Maar zit nu op de 6, en hoe de 7 er ook uit komt te zien: kopen doe ik hem toch wel 🙂

  39. Ja dan zal ik hem zeker nemen eindelijk weer naar de oude Appel iphone. Dan een iphone die op de oude Samsung Galaxy lijkt.

  40. @Frits: Het gaat er niet om wat ik er op wil bekijken ik vind het gewoon een mooie design.

    Alsof al die mensen die een Samsung Galaxy S6 Edge hebben iets op de zijkant bekijken misschien 10% maar.

  41. @Paul538: Helemaal mee eens!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.