Reacties voor: ‘iPhone 7 op 23 september in de winkels in eerste groep landen’

De iPhone 7 ligt op 23 september waarschijnlijk in de eerste groep landen in de winkels. Dat blijkt uit gelekte planningen van een telecomoperator.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. En wij kunnen weer tot eind oktober gaan zitten wachten, voor de officiële tweede golf waarbij er weken lang mondjesmaat voorraad zal zijn. Kortom iedere jaar hetzelfde circus. Van een bedrijf als Apple welke alles altijd tot in de puntjes op orde heeft gaat mij dit hoe langer hoe meer tegenstaan.

  2. @Bas: Maak je niet druk, gaat toch elk jaar zo. Als je gewoon in gedachten neemt dat je eind oktober een nieuw toestel hebt, zit je vaak goed. Eerder gewoon niet aan denken. Mits je even naar Duitsland gaat om te kopen.

    Zelf nooit in buitenland gekocht. Kan je dit zomaar doen en ook een verzekering afsluiten? Vorig jaar deed Apple dat je kon bestellen en op een bepaalde tijd kon ophalen. Goed, dit kan in Nederland, maar kan het ook zonder garantie problemen in Duitsland?

  3. @Marc: Wat betreft verzekering en garantie durf ik niet te zeggen, maar wat ik zo her en der lees is dit niet een probleem mits je bij een Apple Store langs gaat.

    Heb zelf de afgelopen 2 jaar de nieuwe iphone uit Duitsland gehaald vlak na de release, ook hier heeft men het reserveringssysteem, dikke prima!

  4. Ik denk dat het toch echt op 6 september is ipv 7, volgens mij is de aankondiging altijd op een dinsdag

  5. @Marc:

    Goed, dit kan in Nederland, maar kan het ook zonder garantie problemen in Duitsland?

    Ja, als je de iPhone bij de Applestore koopt in DE, krijg je hier bij de Applestore gewoon garantie, gaat zelfs op serie nummer geen bon nodig.

    Ben het wel met @Bas eens, dag na de release kan je vaak rustig je toestel ophalen in DE, snap niet dat daar vaak 1 maand overheen moet om 50km verder in NL voorraad te krijgen.

  6. Elke 2 jaar neem ik een nieuwe model vanaf de eerste model. Deze jaar ga ik voor het eerst overslaan. Mijn iPhone 6 voldoet aan alle toepassingen waarvoor ik hem gebruik. Zelfs de design is bijna zelfde, dus…ik hoef geen hebben ding.

  7. Voor iedereen die zeurt over de eerste gold landen, heb je liever dat ze in alle landen pas eind oktober de iphones leveren? Volgensmij klagen jullie dan niet meer maar komt het wel op hetzelfde neer. Eerder kan niet want dan hebben de ontwikkelaars minder tijd, in mijn opzicht is dit een goede oplossing.

  8. Lijkt me niet waarschijnlijk dat Apple nu van zijn vaste schema gaat afwijken. Kortom een week na de presentatie (op een vrijdag) kunnen we de eerste iPhones verwachten. Zie geen reden waarom dat opeens anders zou zijn. Meestal gokken de providers ook maar wat. Zelden gehoord dat ze echt in de beslissingsloop worden meegenomen. Toch wel zeer benieuwd wat de nieuwe iPhone gaat brengen. Wordt het echt een deceptie of trekt Apple toch nog een trucendoos open? Ik zou een jaar wachten waar het niet dat vrouwlief haar telefoon door het toilet heeft getrokken… Die zit dus met smart te azen op mijn oude 6.

  9. De design is nauwelijks veranderd. Ben benieuwd waarmee met welk extra’s ze komen aanzetten. Stiekem hoop ik dat die heel anders is dus een ander design dan wat er afgebeeld word.

  10. Het zou wel fin zijn als de iPhone 7 een ander design kreeg.

    Ik krijg ook een nieuwe telefoon om de twee jaar. Ik zou dus dit jaar er een kopen… Maar als de geruchten kloppen: zouden ze volgen jaar pas met een helemaal nieuw model komen voor iPhones 10 jaar jubileum.

    Ik zou dit jaar dan over moeten slaan. Het enige waar ik mee zit is dat ik mijn oude telefoon verkoop en het geld gebruik om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Natuurlijk moet ik zelf ook bijbetalen. Als ik een jaar langer wacht, dan krijg ik zeker bijna niets voor mijn oude toestel want hoe ouder je toestel is hoe minder geld je krijgt als je hem verkoopt.

    Hmmm!!! Wat zal het worden?

  11. @Bas: Wat een klaagzang…dramaqueen. Meestal zijn wij 1 of 2 weken later aan de beurt. Bestel hem op de pre-order dag snel online bij Apple en je hebt hem op de release dag.
    Klaar. Geen gezeik, super simpel.

  12. @Erick: Dus? Je hebt ook een jaar langer om te sparen en voor de waarde vermindering gebruik je je telefoon ook een jaar langer. Ik zie het probleem niet.

  13. Yeah lekker whatsappen, facebooken en nu.nl kijken op een nieuwe iphone! Kan niet wachten!

  14. @Marc: in Duitsland geld de zelfde garantie,zelf een kapotte duitse 6s omgeruild in Nederland door Apple.

  15. @WvB22: Ik moest lachen toen ik je comment las, want bij mij is het net hetzelfde :D.

  16. Ik snap mensen niet die zeggen de volgende iPhone niet te willen kopen omdat het design hetzelfde is als de vorige versie van Apple. Het gaat toch om wat erin zit? Deze nieuwe is toch weer beter dan de iPhone 6 (+), die je 2 jaar geleden hebt gekocht.

    Het maakt mij niets uit dat die er net zo uitziet, als die intern maar veel beter is. Dat is toch veel belangrijker.

  17. Origineel geplaatst door Marc
    Ik snap mensen niet die zeggen de volgende iPhone niet te willen kopen omdat het design hetzelfde is als de vorige versie van Apple. Het gaat toch om wat erin zit? Deze nieuwe is toch weer beter dan de iPhone 6 (+), die je 2 jaar geleden hebt gekocht.

    Het maakt mij niets uit dat die er net zo uitziet, als die intern maar veel beter is. Dat is toch veel belangrijker.

    Ik ben het met je eens. Bovendien, zodra de nieuwe iPhone is geïntroduceerd, kijkt men direct alweer uit naar de opvolger. Er is voor Apple geen eer aan te behalen.

    Mijn persoonlijke voorkeur gaat de laatste jaren steevast uit naar de s-versie, juist omdat de meeste innovaties (touch ID, 64-bit chip, M-coprocessor, 3D Touch) en prestatieverbeteringen (A9-chip kent grotere verbeteringen t.o.v. de A8, dan de A8 t.o.v. de A9) in een s-versie zijn geïntroduceerd. Dat de vormgeving daarbij niet of nauwelijks veranderde, vind ik ondergeschikt aan de grote verbeteringen.

  18. Origineel geplaatst door Marc
    Ik snap mensen niet die zeggen de volgende iPhone niet te willen kopen omdat het design hetzelfde is als de vorige versie van Apple. Het gaat toch om wat erin zit? Deze nieuwe is toch weer beter dan de iPhone 6 (+), die je 2 jaar geleden hebt gekocht.
    Het maakt mij niets uit dat die er net zo uitziet, als die intern maar veel beter is. Dat is toch veel belangrijker.

    Ja dat heb ik dus ook. Ik heb nu de 6+ en de 7+ ga ik halen om de verbeteringen in bv de camera 4k filmen live photo etc

  19. @Daan:Maandag 5 september is Labor Day (vrije dag). De dinsdag wordt dan gebruikt om de puntjes op de “i” te zetten voor de presentatie op woensdag 7 september.

  20. @Danny: zoveel puntjes hoef je niet te zetten, normaal gesproken staat dat soort dingen wel goed klaar, en word er ook op vrije dagen en of weekende gewerkt

  21. Ik wacht lekker af. M’n iphone 5 🙈 Voldoet nog steeds. Op naar de 5 jaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.