Reacties voor: ‘iPhone 6s krijgt toch 16GB-variant en nieuwe NFC-chip’

Er is weer een flinke lading aan iPhone 6s materiaal verschenen om ons over te buigen. Vandaag info over de opslagcapaciteit, het formaat en een nieuwe NFC-chip.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Zolang het je maar financieel voordeel oplevert in de zin dat 16 GB nog een redelijke prijs is. Dan is het goed. Kan er nu ook nog mee uit de voeten. 2 GB vrij..

  2. En alsjeblieft geen uitstekende camera:D

  3. Ik had al zo’n vermoeden dat de 16GB zou blijven. Omdat Apple de OTA updates vanaf iOS 9 zo klein mogelijk houdt en Apple erg stuurt op cloudopslagdiensten (eerst iCloud fotobibliotheek en nu Apple Music).

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. @Cihan: Lees nou alles eens gewoon…hij wordt identiek!!

  6. Ja, maar die 0,13 mm maakt wel uit voor bijvoorbeeld een olloclip etc.

  7. Als ik de geruchten zo lees, dan lijkt de iPhone 6s uitstekend te zullen zijn in alle opzichten, behalve dan de camera.

  8. @Jeroen: de camera steekt toch ook uit???

  9. Komt er ook weer een 6s plus?

  10. Ik kijk nu al weer uit naar de iPhone 6S!
    Iedere 2 jaar koop ik de S versie waar ik ook braaf voor spaar. Iedere S versie heb ik ook nog in mijn bezit en in perfecte staat met alle toebehoren en originele doos. (ik verkoop ze allemaal als ik met pensioen ga om een mooie reis te kunnen maken :-)) Alleen hoop ik toch echt dat de camera er nu niet meer uitsteekt Apple.

  11. @Menno: kan je ze beter nu verkopen en t geld opzij leggen lijkt me

  12. Als ze maar zorgen dat de camera niet uitpuilt, voor de rest doen ze maar!
    #needanewiphone en ik wil NIET zo’n “pukkel” achterop!
    Daarom heb ik al een jaar extra gewacht toen de 6 uitkwam.

  13. Origineel geplaatst door Sarafina
    Als ze maar zorgen dat de camera niet uitpuilt, voor de rest doen ze maar!
    #needanewiphone en ik wil NIET zo’n “pukkel” achterop!
    Daarom heb ik al een jaar extra gewacht toen de 6 uitkwam.

    ik dus ook. Maar mocht het toch niet veranderd zijn dan koop ik hem toch. Mn iphone 5 kan nog lang mee mar wil nu gewoon een groter scherm en een vingerafdruk scanner. En we kunnen blijven wachten maar misschien duurt het nog jaren voor dat we weer een platte camera krijgen

  14. Heb nu de 16GB 6. Maar had achteraf gezien liever een 64 gehad. Merk toch echt dat de hoeveelheid apps en muziek de telefoon binnen no time vol zet. Dus mijn volgende zal toch een wat grotere opslag capaciteit krijgen. Gelukkig is dat voor iedereen een eigen invulling. Ik kan me ook goed voorstellen dat er een grote markt is die met die 16 goed uit de voeten kan.

  15. Hoe zit het met 4G ?
    Als ik hem koop, moet ik er weer twee jaar mee doen en dan is 4g al wel beschikbaar!

  16. Jullie vergeten app thinning, apps worden dus kleiner. Misschien brengen ze wel een 8Gb versie uit 😉

  17. Jammer. En pure oplichterij. Het prijsverschil tussen 16 gb en 32 gb is wat betreft inkoop slechts een paar euro. Maar Apple wil niet dat de consument voorop loopt, nee money first. Bah!

  18. Origineel geplaatst door Menno
    Ik kijk nu al weer uit naar de iPhone 6S!
    Iedere 2 jaar koop ik de S versie waar ik ook braaf voor spaar. Iedere S versie heb ik ook nog in mijn bezit en in perfecte staat met alle toebehoren en originele doos. (ik verkoop ze allemaal als ik met pensioen ga om een mooie reis te kunnen maken :-)) Alleen hoop ik toch echt dat de camera er nu niet meer uitsteekt Apple.

    Doorgaans doe ik precies hetzelfde. Mijn voorkeur gaat sinds de laatste paar generaties van de iPhone naar de ‘s’-versie. Weliswaar zit de ‘s’-variant meestal verpakt in (nagenoeg) dezelfde behuizing als z’n voorganger en vinden veel mensen daarom dat de ‘s’-variant slechts een kleine verbetering is op z’n voorganger, maar ik denk daar anders over. Als je de gelijk gebleven vormgeving buiten beschouwing laat, zou je mijne inziens niet anders kunnen concluderen dan dat de ‘s’-variant een totaal nieuw toestel is. Zo vind ik de verbetering en vernieuwing van de 5s ten opzichte van de 5 (64-bit chip, ondersteunende M-chip, Touch ID, True Tone Flash) veel groter dan tussen de huidige 6 en de 5s. Ik kijk daarom ook rijkhalzend uit naar de 6s.

  19. Het aanhouden van die 16gb variant is pure marketing. Veel mensen willen toch meer omdat ze merken dat de 16gb variant snel vol zit, door de grotere apps, foto’s en video’s.

    Hierdoor zullen relatief meer consumenten de 64 gb versie gaan kopen die 100 Euro duurder is. (productiekosten hiervan 10 Euro meer?)

    Als Apple voor de 32gb variant kiest als instapmodel zullen veel minder consumenten voor de 64 gb versie gaan (minder omzet en winst dus).

    Apple kan dit maken omdat veel mensen een iPhone willen hebben. De standaard prijs blijft hetzelfde, maar de behoefte van de consument verschuift naar de upgrade en voelt voor een consument ook als extra luxe waar ze meer geld voor over hebben.

  20. Origineel geplaatst door Rik
    Jammer. En pure oplichterij. Het prijsverschil tussen 16 gb en 32 gb is wat betreft inkoop slechts een paar euro. Maar Apple wil niet dat de consument voorop loopt, nee money first. Bah!

    Apple is een commercieel bedrijf, in geval je dat gemist mocht hebben. Ze willen dat je 100 Euro meer uitgeeft aan de 64GB versie: als ze de standaard versie al 32GB malen zal dit zwaar kannibaliseren op de 64GB variant. Het verbaast me echt dat er mensen zijn zoals jij die het maar raar vinden dat Apple (zo veel mogelijk) geld wil verdienen. Alsof Apple de maatschappelijke plicht heeft om maar geld weg te geven of zo.

  21. @Cihan: Ik koop m ook.
    Ik wilde vorig jaar al een nieuwe iPhone maar heb t niet gedaan vanwege die uitpuilende camera.
    Maar iPhone 5 ondersteund nauwelijks 4G en omdat ze niet meer in 3G investeren heb ik vaak heel slecht bereik.
    Ik hoef niet een groter scherm (want=grotere telefoon), het gaat me puur om het bereik.

  22. Is er een richtdatum wanneer deze uitkomt?

  23. @Raimon: Wat bedoel je? Mijn iPhone 5 heeft gewoon 4G hoor.

    Als je 5G bedoeld, is het ook een wat rare vraag. Je kan niet echt verwachten dat een apparaat een nog niet bestaande technologie zal ondersteunen omdat de consument het apparaat zal bijhouden tot de technologie wel bestaat 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.