Reacties voor: iPhone 6s reserveren in Nederland: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone 6s reserveren? De Nederlandse providers zijn gestart met de iPhone 6s voorverkoop en ook bij diverse webwinkels kun je al terecht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 173 reacties

  1. Waar halen zij hun prijzen? Zijn die ‘officiëel bekend?
    Volgens dit artikel hanteren ze zelfde prijs als voordien..

  2. Okay prijzen, iPhone 6s Plus 128GB €1049. Jammer dat het bellen lastig is met een MacBook Air.
    Waar gaat dat heen met de prijzen!
    Nog even en de volgende iPhone 7 kost zomaar €1200 of €1300.
    Niet normaal, de techniek sneller beter duurder!

  3. Ik kan iedereen aanraden NIET te bestellen bij Coolblue. Ik heb hem daar vorig jaar besteld van zodra dit mogelijk was maar ik heb hem pas 6 weken na de officiële lancering in Nederland/België ontvangen.

  4. Kan mij niet voorstellen dat dit de officiële prijzen zijn. Dit zijn bedrijven die snel extra geld willen verdienen.

    Kansloos.

  5. @G.makkinje: Moet je voor de grap nog eens effe omrekenen naar ouderwetse guldens… 😉
    € 849,00 = f 1.870,00

  6. Op Apple.de kan je alle modellen bekijken MET prijzen. Beginnende van 739€ voor de 6S en 849€ voor de 6S+….

  7. €1149……
    Ik word er stil van.

  8. Schandalig eigenlijk… Soms begin ik toch te denken om ALLES van apple te verkopen en over te schakelen naar Android.

  9. Dacht ik zo 25 september een iPhone 6S te kopen, ik dacht zo 32GB voor 699 of eventueel 64GB voor 799 maar dat vond ik al te veel.
    Nee, komt apple eventjes, 740 euro voor een 16GB modeletje.
    Soms vraag ik mij echt af of genoeg niet genoeg is, 800 euro is prima maar geef dan gewoon iedereen die 128GB, ga niet halve producten verkopen voor 740 euro.

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd. Verkoop in de reacties is niet toegestaan. Gebruik hiervoor ons Te Koop-forum.

  11. Voor die prijzen mag iedereen hem bij mij ook reserveren.
    Asociaal op deze manier, maar ook stom van mensen die erin trappen.

  12. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd. Verkoop in de reacties is niet toegestaan. Gebruik hiervoor ons Te Koop-forum.

  13. Bij Vodafone is hij nog niet te preorderen!! Heb het net geprobeerd!

  14. Origineel geplaatst door Rens
    @G.makkinje: Moet je voor de grap nog eens effe omrekenen naar ouderwetse guldens… 😉
    € 849,00 = f 1.870,00

    Of in Belgische Frank: € 849,00 = 33.960 BFR. Naar Italiaanse Lira zullen we maar niet omrekenen.

  15. Ik wacht wel totdat de prijzen op de Apple website bekend worden en besluit dan wat ik ga doen. Wil graag zakelijk een 6S+ 64gb, maar EU1049 is echt een grens te ver.

  16. Hey! Wat een woekerprijzen haha, makkelijk geld verdienen denken ze waarschijnlijk.

    Bij Vodafone kun je je overigens opgeven voor de nachtelijke release, dan wordt je in de nacht van Vrijdag (18) en Zaterdag (19 september) gebeld met een aanbod voor nieuwe of verlengende klanten.

  17. @Rens: Waarom dat omrekenen? De Euro is na 13 jaar echt geen fl2,20 meer waard 😉

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd. Verkoop in de reacties is niet toegestaan. Gebruik hiervoor ons Te Koop-forum.

  19. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ronald: Dat wordt ook nergens beweerd. Sterker nog: er staat expliciet dat je meer betaalt voor eerste levering

    True. Maar ik vind het dan nog wel schandalige bedragen. Een paar weken wachten en je hebt hem voor de normale prijs.

  20. Iemand al iets gelezen/gezien over de prijsverlaging van de iPhone 6 & 6 Plus?

    Volgens de Keynote gaat er EUR 100,- van elk model af, maar ik merk nog weinig op de webshops of bij providers?

  21. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd. Verkoop in de reacties is niet toegestaan. Gebruik hiervoor ons Te Koop-forum.

  22. @WieboNeo: Als dat zo is, dan wordt het prijsverschil bijna 300 euro vergeleken met de nieuwe modellen? 64Gig 6+ is nu 859.

  23. Prijsverlaging van de bestaande modellen zal denk ik pas toegepast worden als de s versies te bestellen zijn?

  24. @Eric: Dat kan je doen 🙂 maar voor mij begint het stilaan te ver gaan… Zeker als je ziet hoeveel zo een toestel hun kost…

  25. De 6s 16 Gb heb je dadelijk al voor 610€ excl 🙂

  26. @Kenneth12345: In USD zijn de iPhone 6S en de 6S Plus even duur als de 6 resp de 6 Plus waren. In Euro’s krijgen we hier echter een prijsverhoging voor de kiezen. Komt niet door Apple maar omdat de Euro minder waard geworden is ten opzichte van de Dollar. En Apple rekent altijd in USD.

    Op zich prachtige en ook vernieuwende apparaten, en in mijn optiek ook zeker wel de extra $100 waard ten opzichte van de in prijs verlaagde voorgangers. Maar voor mij moeilijk te verantwoorden allemaal.

    Ik denk trouwens dat onder de streep de Nederlandse Staat misschien wel meer verdient aan een iPhone dan Apple zelf…

  27. @Kenneth12345: snap t maar zijn weinig andere opties, en s6 edge enz kost ook rond €550/600. Dan heb je een telefoon die bijna net zo duur is met software die ook op een toestel van €150 staat. Laat staan de waardedaling van een Android toestel. Dat zie je wel aan wat je zelf 2e hands nog er voor wil hebben. Dat lukt met Android nooit. Windows phone misschien?

  28. Zojuist besteld bij GZMWijzer met een Vodafone abonnement (1 jaar). 605 euro bij betalen en 35 euro per maand voor 7 GB internet.

  29. De prijzen van de iphone 6 zijn verlaagd in de store van Apple. Maar de effectieve verlaging is maar €50 en geen €100. De Iphone 6 64GB kost nu bijvoorbeeld €749, was €799.

    De €100 is gerekend naar de prijsverhoging van de iPhone 6S (met gemiddeld €50). Wat een gemene marketingtruc. Met dit soortje trucje daalt wel mijn waardering voor Apple. Alsof we hier in trappen.

  30. Ik wordt net gebeld door Vodafone en krijg te horen over een speciale actie volgende week. Een evt vroege levering van de 6s.

  31. @Eric: Denk ook aan het feit, dat als je volgend jaar jouw toestel verkoopt, je aan die 3€/maand niets zal hebben qua verkoopprijs van je toestel. Android is denk ik wel het proberen waard, of zoals je zegt windowsphone.

    @bm Als Apple nu eens zou versturen naar België kan het wél voor dezelfde prijs ;). Als jij via internet iets besteld op een amerikaanse site betaal je echt niet meer hoor… Tenzij voor de levering een beetje.. Maar nooit het verschil van wat er zit tussen de iphone daar en hier in Europa.

  32. Origineel geplaatst door Erwin
    De prijzen van de iphone 6 zijn verlaagd in de store van Apple. Maar de effectieve verlaging is maar €50 en geen €100. De Iphone 6 64GB kost nu bijvoorbeeld €749, was €799.
    De €100 is gerekend naar de prijsverhoging van de iPhone 6S (met gemiddeld €50). Wat een gemene marketingtruc. Met dit soortje trucje daalt wel mijn waardering voor Apple. Alsof we hier in trappen.

    Het is geen truc maar de gevolgen van een lagere euro. Is enig begrip voor op te brengen maar NOOIT zie je Apple de prijzen verlagen als de euro weer duurder wordt. Baal een beetje van dat slappe koerswisselbeleid

  33. In België kan je hem ook pre-orderen via Mobistar.

  34. Origineel geplaatst door Kenneth12345
    @bm Als Apple nu eens zou versturen naar België kan het wél voor dezelfde prijs ;). Als jij via internet iets besteld op een amerikaanse site betaal je echt niet meer hoor… Tenzij voor de levering een beetje.. Maar nooit het verschil van wat er zit tussen de iphone daar en hier in Europa.

    Reken zelf maar uit wat $649 in Euro’s is en tel er dan 21% BTW, de recyclingbijdrage en €3,50 muziekheffing bij op. Scheelt niet zo heel veel met €749 hoor (afhankelijk van de valutakoers). Als je de BTW wilt ontduiken, succes ermee…

  35. Weet iemand welk modelnummer je moet hebben zodat hij in Nederland werkt? Ik ben in de USA en wil hem hier kopen.

  36. Wacht ff 2 maanden en dan kan je de iPhone al voor stuk goedkoper halen bij media markt. Doe dat met al mijn iPhones.

  37. Mijn god.. En ik betaalde € 900,- voor mijn 64GB 6+.. Belachelijke prijzen nu.. Nou ja. Providers zijn in het begin sowieso een stuk duurder. Als Apple gewoon 900 weer vraagt, dan wil ik het overwegen.

    iPhone 6+ 64gb is nog geen 2 maanden oud.. Zou bijna zonde zijn om ‘m te verkopen. Haha 🙂

  38. Ik wacht nog wel even tot de grootste hype voorbij is en de prijzen wat stabiliseren 😕

  39. Gewoon lekker wachten een paar maanden tot hij normaal bij Apple in de winkel licht in alles soorten en maten tegen die tijd betaal je ook normale prijzen bij de providers of hem bij Apple reserveren wanneer dat kan

  40. @Kenneth12345: Ik heb het 9 maanden volgehouden en ben weer terug gegaan. Maar de prijzen zijn inderdaad echt niet normaal meer!

  41. @Kenneth12345: Je hoeft ook niet te kopen maar je mag kopen.

  42. Heb nu de 5s volgend jaar februari weer met abbo. 6s of 6 plus?. zijn de prijzen weer normaal hoop ik 🙂

  43. Uit de reacties lees ik dat iPhones in de begin maanden duurder zijn en dat iPhones na 2 à 4 maanden goedkoper worden ?
    Wat is de reden daarachter ? Ik wil weer graag terug naar een iPhone en spaar 2 jaar lang. Aan de andere kant twijfel ik omdat ik met name veel foto’s maak of ik het geld niet beter in een goede DLSR met goede lenzen kan besteden.

  44. @Kenneth12345: ik heb t geprobeerd. Geloof mij.. heb spijt van mijn leven gehad.. s6 edge had ik aangeschaft en na 2 maanden weggedaan. samsung is troep bagger. lijkt meer op windows 95. nooit meer de poging om over te stappen. never nooit!!!

  45. heb nu een iPhone 6 128Gb Gold. Als ik dus voor een 6S wil gaan kost het me 1049EUR.. ja hoor.. zijn ze gek geworden???

  46. Origineel geplaatst door Lars
    Dacht ik zo 25 september een iPhone 6S te kopen, ik dacht zo 32GB voor 699 of eventueel 64GB voor 799 maar dat vond ik al te veel.
    Nee, komt apple eventjes, 740 euro voor een 16GB modeletje.
    Soms vraag ik mij echt af of genoeg niet genoeg is, 800 euro is prima maar geef dan gewoon iedereen die 128GB, ga niet halve producten verkopen voor 740 euro.

    dat vind ik ook… gewoon te gek zo… en volgend jaar wordt het zeker nog gekker met de iPhone 7…. sjonge jonge jonge toch….

  47. Waarom hier zoveel duurder dan in Amerika?? Daar koste ze $648 dus 540 euro!!

  48. @Rens: moet je voor de grap je salaris eens omrekenen 😉

  49. @Daves: een goede DLSR koop je niet voor het bedrag van een iphone en een iphone maakt zeker niet zulke goede foto’s als een DLSR .
    dat zou ook niet best zijn , het zijn leuke dingen voor kiekjes te maken op vakantie bv , maar niet voor het echte foto werk.

  50. Bij Mediamarkt ook, prijzen kloppen precies zoals hier staat

  51. Of je haalt hem uit Duitsland en betaalt €849 voor een 64GB versie!
    Heb ik wel gedaan, komt vandaag binnen als het goed is.
    Toch absurd dat een 16GB hier €100 duurder is dan in Duitsland!?

  52. Gaat Apple zelf ook nog een pre order starten dat jullie weten?
    In Duitsland kon je hem 13 dgn van te voren al pre ordenen, maar kan op nederlandse apple site nog niets vinden

  53. Origineel geplaatst door muro66
    @Kenneth12345: ik heb t geprobeerd. Geloof mij.. heb spijt van mijn leven gehad.. s6 edge had ik aangeschaft en na 2 maanden weggedaan. samsung is troep bagger. lijkt meer op windows 95. nooit meer de poging om over te stappen. never nooit!!!

    Vreemd zeg !!!
    Ik heb geen spijt…
    Heel vreemd

    Wellicht was het je allemaal teveel toen je meer als 1 ding kon aanpassen ?

  54. Is studentenmobiel denk je snel? Sta 5e op de wacht lijst en heb al 1,5 geleden gereserveerd namelijk.

    Aangezien jullie zeggen dat andere webshops mogelijk langer duren, en daaronder vind je namelijk informatie over studentenmobiel. Dus ben benieuwd!

  55. @Remko: maakt niet uit, er zijn maar 2 modellen de 6s en de 6splus

  56. Ik zie dat er hier een hoop mensen klagen over de prijs, maar dit zijn niet de prijzen van Apple zelf. Als we zoals Jean-Paul Horn de prijzen van de Franse Apple Store aanhouden dan kan de iPhone 6S 64G ca €849,- gaan kosten, dit is €100,- goedkoper dan bij bv Belsimpel nu.

    Wacht gewoon af en kijk hoe de officiele prijzen er volgende week uit zullen zien, en ga nu niet klagen. En vindt je het dan nog te duur, onthoudt je hoeft het niet te kopen.

    Ik ga vannacht de 64Gb Space Grey bestellen, zeker omdat mijn huidige 5S keuren heeft (o.a. geen of bijna geen geluid bij het maken van een filmpje).

  57. Origineel geplaatst door muro66
    @Kenneth12345: ik heb t geprobeerd. Geloof mij.. heb spijt van mijn leven gehad.. s6 edge had ik aangeschaft en na 2 maanden weggedaan. samsung is troep bagger. lijkt meer op windows 95. nooit meer de poging om over te stappen. never nooit!!!

    Origineel geplaatst door Edward

    Vreemd zeg !!!
    Ik heb geen spijt…
    Heel vreemd
    Wellicht was het je allemaal teveel toen je meer als 1 ding kon aanpassen ?

    Nou zo vreemd is dat niet hoor, ook ik ga weet terug naar de iPhone. Ik heb nu een aantal maanden een Samsung galaxy 6s. Wat een waardeloos stuk vreten! hij wordt steeds trager met dank aan Touchwiz en zaken zitten zo onlogisch in elkaar. Voor mij nooit meer een Andriod phone!

    Overstappen van IOS naar Android is het stomste wat ik ooit heb gedaan!

  58. Zojuist contact opgenomen met T-Mobile via hun chat.

    Hier gevraagd hoe het zit met de reserveringen zoals hier boven vermeld.

    De dame, Marion, zegt mij dat er inderdaad al reserveringen worden gedaan maar alleen voor GOLD klanten van T-Mobile. Na wat verder door vragen zegt ze dat het om “intern iets” gaat.

    Chattranscript 01/10/2015 12:54
    Hallo, ik ben Marion. Wat kan ik voor je doen vandaag?
    Marion: Hallo Leroy.
    leroy franssen: ik heb begrepen van de iculture website dat jullie al zijn begonnen met de reserveringen van de iphone 6s
    Marion: Vanaf morgen is de pre sale voor de nieuwste Apple toestellen.
    leroy franssen: https://www.iculture.nl/iphone-6s-reserveren-nederland/
    leroy franssen: heb je enig idee wat de toestellen in combinatie met een abo gaan kosten
    Marion: Het klopt dat er bepaalde klanten eerder dan 2 oktober in kunnen schrijven voor de pre sale.
    Marion: De prijzen zijn nog niet bekend.
    Marion: Morgen wel.
    leroy franssen: hoe kan het dan dat er al klanten zijn die wel al kunnen reserveren
    Marion: Dat zijn gold klanten.
    leroy franssen: en dat zijn?
    Marion: Waarom wil je dat weten?
    leroy franssen: staat niets van op jullie website
    Marion: Dat klopt.
    leroy franssen: omdat daar niets over te vinden is op het web
    Marion: Vanaf morgen komt er meer informatie over de nieuwste Apple toestellen.
    leroy franssen: maar wat houdt goldmember dan in
    Marion: Dat is een bepaalde type klant.
    leroy franssen: en hoe wordt je dat dan
    leroy franssen: en waarom is daar niets van te vinden op jullie site
    Marion: Dat is een intern iets Leroy, daar wordt niets over vermeld op de website.
    leroy franssen: dus dat zijn jullie zelf. medewerkers van tmobile kunnen dus al eerder reservere
    Marion: Nee Leroy.
    leroy franssen: dus extern
    Marion: Heb je nog andere vragen?
    leroy franssen: nee eigenlijk alleen maar deze vraag die nog steeds onbeantwoord is gebleven
    Marion: Ik kan je niet het antwoord geven dat je graag wilt.
    leroy franssen: maar je mag dan er wel iets van los laten. beetje vreemd of niet
    Marion: Leroy ik heb je al een antwoord gegeven Je wilt een antwoord dat ik je niet kan geven. Verder heb je geen andere vragen meer. Ik wens je een fijne dag verder en ik sluit dit chatgesprek.

    Weet iemand van jullie iets over GOLD klant bij T-Mobile? Want de zogenoemde klantenservice van T-Mobile doet hier wel erg vaag over.

    Groeten en succes vanavond met Reserveren

  59. @Leroy Franssen: Stel jij bent klant bij t-mobile en jij hebt weet ik veel hoeveel abonnementen lopen voor je bedrijf of iets dergelijks bij t-mobile. Ik kan me dan voorstellen als t-mobile zijnde dat je die klanten graag wilt houden en een aantal privileges geeft.

    Dit gaat bijna in elk bedrijf zo, ook bij ons in het bedrijf.

  60. @Kiana: omdat in amerika de prijzen ex btw en andere (lokale) belastingen worden geadverteerd

  61. Vanaf wanneer is hij nu bestelbaar via de apple online shop? Dus dat je hem gewoon thuis kunt laten leveren en niet afhalen in een apple store.

  62. @Leroy Franssen: Hallo Leroy, dit zijn klanten die een bepaald aantal jaar al bij T-mobile zitten. Zodoende heb ook ik een mail ontvangen dat ik al kon reserveren tot vandaag 12.00 uur. Daarna kunnen vanaf morgen de overige klanten reserveren, verlengen, etc.

  63. @Leroy Franssen: Ik ben blijkbaar zo’n “gold” klant want heb inderdaad afgelopen dinsdag een mail gekregen om de iPhone 6s met voorrang te bestellen wat ik ook gedaan heb..
    Mij heeft TMobile te kennen gegeven dat ze puur random een selectie gemaakt hebben van klanten die aangegeven hebben op de hoogte te willen blijven en die op korte termijn kunnen verlengen. Het is simpel geluk geweest dat ik daar bij zat. Meer moet je er niet achter zoeken..

  64. Ik lach me dood om die prijzen! en al helemaal als mensen elk jaar weer een nieuwe telefoon kopen, hoe maak je een bedrijf super rijk en jezelf slaaf van de iPhone. Lol

    Je kunt beter een jaar wachten voordat je de iPhone 6s koopt. Dan pas gebruik je echt de nieuwe techniek van de iPhone 6s, omdat ontwikkelaars dan pas klaar zijn. Kijk naar de iPhone 6, hoe lang heeft het geduurd voordat alle apps geoptimaliseerd waren? Apple Pay???? Pffff bespaart een hoop geld!

  65. Origineel geplaatst door eddyG
    Vanaf wanneer is hij nu bestelbaar via de apple online shop? Dus dat je hem gewoon thuis kunt laten leveren en niet afhalen in een apple store.

    Hele goede vraag, wil ik ook graag weten.

  66. Wat een gezeur allemaal weer. Het is elk jaar het zelfde gezeur over hoge prijzen. Ja het is veel geld, maar alle goede smartphones zijn (bijna) zo duur. Jarenlang is de nieuwe iPhone nooit in prijs gestegen: elke keer was de standaard versie van de nieuwe iPhone €699.
    En het vorige type wordt steeds €100 lager in prijs.

    Maar een aantal mensen hebben blijkbaar een half jaar onder een steen gelegen of zo: er is een forse Eurocrisis geweest, waardoor de euro fors in waarde is gedaald ten opzichte van de US Dollar. Gevolg was dat al in het voorjaar alle prijzen bij Apple zijn gestegen, omdat import uit Amerika in prijs is gestegen door de lagere waarde van de euro. Toen is de iPhone 6 al verhoogd naar €749, daar gaat nu €100 vanaf en dus wordt de iPhone 6 nu €649. Precies zoals andere jaren.

    De iPhone 6s 16 GB is nu €749, precies dezelfde prijs als de iPhone 6 was in het afgelopen half jaar.

    Als je kijkt op sites van GSM Wijzer en Studentmobiel (volgens mij dezelfde site) dan staat daar een veel hogere iPhoneprijs vermeld, die dus niet klopt. Vorige jaren was een Tele2 abonnement via Studentmobiel altijd het goedkoopste. Nu scheelt het maar een paar euro per maand met bijv. T-Mobile.

    Ik kan sinds afgelopen maandag al pre-orderen bij T-Mobile omdat ik vaste klant ben en op hun mailtje had gereageerd dat ik interesse heb in de iPhone 6s.
    Tot en met vandaag kan ik pre-orderen waardoor ik de nieuwe iPhone direct volgende week zou moeten ontvangen.

    Natuurlijk heb je allerlei prijsvarianten, maar bij aanbetaling van bijna €200 voor een iPhone 6s met 64GB, 150 min, 1GB betaal je dan €46 per maand. Bijna alle providers zitten ongeveer op dat bedrag of hooguit twee of drie euro eronder. De prijs van abonnementen is dus wél hoger geworden! Bij T-Mobile is meer data niet duur. Voor 2 euro extra heb je 3GB per maand. Nieuw is bij T-Mobile dat wanneer je de hoogste aanbetaling voor de iPhone doet – die ligt €70 onder de nieuwprijs – je dan over twee jaar bekeken in totaal €100 goedkoper uit bent vergeleken met lagere aanbetalingen.

  67. Zijn er ergens foto’s waarop de Iphone 6s en Iphone 6s plus tegelijk staan zodat ik een idee van het verschil in grootte kan krijgen. Het zou een bonus zijn als op die foto ook nog de 4s zou staan.

  68. @Marc: Dat scheelt precies honderd euro. Maar dan heb je dus wel een iPhone met de techniek van een jaar eerder.

  69. Zou willen dat je de 6s en 6s plus in België ook kon nemen met een abonnement zodat je niet de volle prijs in 1 keer moet ophoesten.

  70. Met deze prijzen krijgt Force Touch idd. een nieuwe bijbetekenis:
    Geforceerd toucheren !!

  71. Volgens de geruchten zou ik de 6s nu toch ergens (tegen een normale prijs) kunnen reserveren? Ik kan het nergens vinden….

  72. Helaas nog niet in de apple store te pre-ordenen/bestellen.

  73. Ik heb hem besteld bij T-Mobile! De iPhone 6S Plus 128 GB!!!

  74. Jammer dat Apple zelf achterblijft.
    Straks om 09.00 weer een (klein) kansje?

  75. Ik wou hem bestellen bij KPN maar blijkbaar kun je hem daar niet los bestellen, beetje onduidelijk aan gegeven vind ik.

    Nu bij Phone house besteld, ben benieuwt hoelang het duurt voor dat die binnen is..

  76. @Jeffrey: Wat kost ie bij phonehouse los? Bij mij doet site ‘t niet

  77. @Jeffrey: Bij de klanten voor de iPhone 6S en 6S Plus is de wachttijd bij T-Mobile 2 tot 3 weken, dus ja. Niet zo erg vind ik. Ik heb er nu voor betaald! 😃

  78. Bij KPN is er weer geen doorkomen aan. Zowel via de site niet als telefonisch niet. Tot aan ‘verlengen afronden’ en dan een service unavailable…

  79. @Rens: ja en reken het eens om naar de florijn uit de middel eeuwen.

  80. Had hem al bestelt bij belsimpel

    Ach lekker afwachten wanneer die komt geen haast bij !👍

    Of ik hem nu krijg of over 4 of 6 weken dan is die als nog nieuw voor mij

  81. Eindelijk bij KPN erdoor kunnen komen :-)!

  82. KPN pre-orderen was een ramp ja. Er leek een fout in het script te zitten waardoor je na het invullen van al je personalia etc niet op de orderbevestigingspagina uitkwam, maar weer gewoon op de homepage…

    Pas na 01:00 werden de eerste orders verwerkt (waaronder mijn iPhone 6s 64gb 🙂 ). Hopen dat ik bij de eerste lichting zit!

  83. Bij Vodafone besteld. Gebeld om exact 00:01. 25″ wachten maar toen contact (wat duurt dat lang met om de minuut een irritante boodschap). Ruim 100 agents aan het werk (wat duidelijk te horen was). Het verplichte script oplezen duurde 5 minuten (arme agent), maar de bevestiging dat zij (want dat is ze toch 😉 medio komende week wordt afgeleverd 🙂

    Dat is (schatting) 600 toestellen/uur.

    (iPhone 6s plus 64gb Space Grey)

  84. Origineel geplaatst door Yusuf Cihan
    @Jeffrey: Bij de klanten voor de iPhone 6S en 6S Plus is de wachttijd bij T-Mobile 2 tot 3 weken, dus ja. Niet zo erg vind ik. Ik heb er nu voor betaald! 😃

    Hoop toch wel dat het korter is bij phonehouse

    Origineel geplaatst door Arjen:
    Deze is dus nog 280x op voorraad.. geleverd binnen 10 werkdagen…

    Zou het écht zo zijn?!
    Zelfde prijzen als Apple voor zover ik zie.

    Rond 00.10 stond er dat ze er 360 hadden bij mij

  85. Om 01:00 online bij Tmobile besteld, geen probleem verliep lekker vlotjes.
    Wel even schrikken bij het zien van de prijs. Je kon ‘m ineens betalen of kiezen voor 3 andere opties waarbij je per maand een bedrag betaald voor de telefoon.
    Aan de andere kant is het abonnement nu wel een stuk goedkoper 😉
    Vanmorgen de mail met betalingsopdracht ontvangen, nu afwachten wanneer hij geleverd wordt…. (iPhone 6S 64GB Zwart)

  86. Je kunt m ook bestellen bij mediamarkt, levertijd geeft daar nu 7 tot 8 dagen aan. Iemand ervaringen mee? Of deed media markt vorig jaar geen pre orders van iphone.

  87. Allemaal mekkeren over prijzen, niemand verplicht je om het te kopen.. Verkoop zoals veel mensen je oude toestel, beetje bij betalen en klaar. Verder het is niet Apple die de prijs omhoog gooit naja het is de Europese regelgeving met belasting geouwehoer en thuiskopie heffing. In de VS is prijs bijvoorbeeld gelijk aan vorig jaar, voor de mensen die hem wel kopen het is een lekker snel toestel!

  88. Vannacht iets voor 00:00 de iPhone 6s 64 GB Rose Gold besteld bij Typhone.nl. Vreemd dat ik daar trouwens nog helemaal niets over heb gezien, want zij zijn toch één van de zeer weinige webwinkels die daadwerkelijk aan de vraag kunnen voldoen.

    Vorig jaar, toen ik een dag voor de release de iPhone 6 bestelde, kreeg ik ‘m gewoon netjes op de release dag zelf geleverd. Te bedenken dat ik nu als één van de allereerste personen ben die de iPhone 6s besteld heeft daar. Kom daarom ook hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor hun nachtlevering. 😛

  89. Ik heb hem nu in Oberhausen gekocht mijn iPhone 6 s 64 gb gold, vorig jaar stond ik voor niets de hele nacht daar in de rij nu kan je ze gewoon in de winkel ophalen. Mijn bestelling ligt om 12 uur klaar. super gewoon, kon zelfs kiezen voor Oberhausen of Dusseldorf. Helaas voor de rosé versie moet je 500 km veder rijden 🙂
    ,John

  90. Net even zitten kijken als ik mijn abbo bij Vodafone verleng. Voor een iPhone 6s 64GB zou ik 265 euro bij moeten betalen bij zelfde maandbedrag (Red Essential). Ik denk dat ik nog even wacht tot Vodafone met een betere aanbieding komt, anders maar een iPhone 6 nemen ipv de 6s.

  91. Net gereserveerd bij Apple in Duitsland . . . . vanmiddag afhalen (10euro goedkoper) 🙂

  92. Helaas nog steeds niet te bestellen op de Apple site

  93. coolblue is nu ook gestart met pre-orders

  94. Ik zat ook te wachten op de Apple website maar toen was Switch (België) om 00.01 gestart met pre-orders dus daar voor me, vriend en mezelf een iPhone 6s Plus bestelt! Ik de roségold en hij de witte. Ben eens benieuwd! Ons hoesjes zijn gisteren al aangekomen 😀

  95. Hoppa! Zojuist bestelt bij TMobile zakelijk! 6S PLUS Spacegrijs 64GB!
    Levertijd staat nu op 2 tot 3 weken.

  96. @John: Waarom naar een Apple Store, terwijl elke lokale Duitse Media Markt ze op voorraad heeft liggen.

  97. Hoe laat is de pre order vandaag bij Apple?

  98. @Zomer: Geeft dit nog problemen m.b.t. garantie en het instellen van de taal op het toestel?

  99. Ik heb ‘m zojuist ge pre-ordered bij de phonehouse, los.
    Levertijd staat op 10 dagen nu, ik ben benieuwd!

  100. Iemand ervaring met bestellen bij PhoneHouse? Zijn nog steeds op voorraad.. Levertijd binnen 10 werkdagen..

  101. Hoppa, de Gouden 6S Plus 128GB besteld bij Media Markt. Levertijd 6-7 dagen.

  102. Bij de BCC kun je die nu ook nu pre orderen en dan krijg je je iPhone op 8okt. Prijzen zijn gewoonlijk zoals bij Apple.

  103. Het valt mij op dat T-Mobile één van de voordeligste is. Meestal iets voordeliger dan een aantal andere providers. Of in elk geval niet duurder.
    De optie die meestal een stuk goedkoper was: Tele2 via Studentmobiel, is nu helemaal niet goedkoper; zelfs iets duurder dan T-Mobile.

  104. @Chantal: Ik weet natuurlijk niet je maandbedrag. Maar bij wat ik heb vergeleken is T-Mobile meestal wat goedkoper dan de anderen

  105. Iemand hier ervaringen hier met gsmweb.nl, daar zijn de prijzen met een T-Mobile abonnement ongeveer 100 euro goedkoper dan bij elke andere aanbieder?

  106. @macaanzee: Gek genoeg kom ik bij KPN (veel) goedkoper uit. Meer MB’s en ook nog Spotify

  107. Origineel geplaatst door Igor
    Bij de BCC kun je die nu ook nu pre orderen en dan krijg je je iPhone op 8okt. Prijzen zijn gewoonlijk zoals bij Apple.

    Waar zie je dit? Kan niks vinden op de site van BCC?

  108. @john: Ik heb gebeld naar de BCC. Ze krijgen de iPhones pas later binnen. Eerste levering is maandag 12 oktober. Maar omdat er al heel erg veel bestellingen zijn zal dit donderdag/vrijdag worden. (Ik heb gebeld rond 12:00, kan dus inmiddels later zijn geworden).

    Ik twijfel waar ik hem ga bestellen.

  109. Origineel geplaatst door Igor
    Bij de BCC kun je die nu ook nu pre orderen en dan krijg je je iPhone op 8okt. Prijzen zijn gewoonlijk zoals bij Apple.

    Nee, zoals het er staat zou de iPhone 8 oktober verstuurd worden….levertijd is 1 dag meestal dus je krijgt hem 9 oktober

    zie ook het bericht van Arjen net, helaas dus

  110. @Arjen: Bedankt!
    Maar helaas ook geen optie dus, ik twijfel met je mee, wil hem eigenlijk wel 9 oktober hebben en heb geen zin in een tripje naar Duitsland.

  111. @john: Ik heb dus hetzelfde probleem. Ik probeer nu al een tijd PhoneHouse te bereiken, die heeft er nog veel in ‘voorraad’ levering vanaf 9 oktober.. maar krijg ze niet te pakken…

  112. Net Apple aan de lijn gehad:

    Er zal géén pre-order volgens deze medewerker komen. Je kunt hem vanaf 9 oktober zelf bestellen om het vervolgens de volgende dag thuis te krijgen. Aangezien ze de voorraad in de winkels niet weten kun je hem alleen online bestellen?!?!

    Dit is wat ze me vertelde… beetje vaag allemaal. Ook hele korte antwoorden, net of ze ook informatie achterhielden.

  113. Net de iphone 6s 16GB bij de mediamarkt besteld nooit gedacht zo’n dure telefoon te kopen heb nu de 4s😂
    Zou zooo vet zijn als ik de apple watch erbij win 😜😊😊😊

  114. @Arjen: Waarschijnlijk weten de supportmedewerkers het zelf niet. En als ze het toch weten, mogen ze het zeker niet zeggen. Anders zou het wel op de site van Apple staan. Afwachten dus.

  115. @Jeroen: Hmpfff ik hoop het écht zo.. haha.

  116. Vanmorgen de 6s Plus besteld. 59€ per maand voor 20,5GB, onbeperkt bellen en spotify. Bijbetaling van 100€, volgensmij een prima deal! Ben benieuwd hoe die gaat bevallen na mijn 5s…

  117. “Dit zijn de beste deals”
    En vervolgens moet men 20 opties en links doorzoeken.
    Hier werken tabellen met pull down menus toch handiger…

  118. @online: Waar heb je hem besteld want ik zit ook te kijken voor een iPhone 6s plus.

  119. @Sadik: Dit is een kpn abonnement: Zorgeloos premium 10 GB met spotify. Doordat hij compleet is krijgt hij gratis een verdubbeling en €5,- korting per maand. En 500mb extra vanwege het verlengen. 😉

  120. Ik heb een losse iPhone 6S 128 GB besteld bij Phonehouse. Ik heb een medewerker gesproken of het bindend is als je reserveert, dat is het dus niet. Medewerker zei trouwens ook omdat ze officiële reseller zijn, ze er heel veel binnen krijgen. Ga eerst kijken of ik hem alsnog bij Apple zelf kan halen en anders door naar de Phonehouse 😉

  121. @Jelmer: Heb je dit via de webshop gedaan? Want daar moet je toch meteen betalen? ;o

  122. Hmmmm, de telefoon is bij de mediamarkt weggehaald bij losse toestellen…. heb ‘m hier wel besteld. hoop dat ze zich aan de 6-7 dagen levertijd kunnen houden

  123. @iCulture En de xando

  124. Ik zou de IPhone 6S liever bij Dixons kopen denk ik. Bij Apple/Mediamarkt en al die andere bedrijven krijg je 2 jaar garantie op een toestel. Bij Dixons standaard 3 jaar. Dan is de keuze snel gemaakt toch?

  125. @roelof: Nu het zusterbedrijf van dixons “MyCom België” failliet is verklaard, en dixons op de rand van faillissement staat zal ik daar niet zo snel bestellen. Althans dat is mijn mening.. Wat is die drie naar garantie nog waard, als je nergens terecht kunt.

  126. Waarom zie ik alleen maar deals met 3g internet? Is 4g weer uit of iets? Haha

  127. Voor de liefhebbers: studentmobiel heeft mijn iPhone 6S gisterenavond al verzonden. Veel eerder dan 9 oktober dus! Mocht je nog niet besteld hebben is dat wellicht een goede optie. Ze zijn daar ook net wat scherper geprijsd, heb €557 betaald voor een iphone 6S 64GB met vodafone €29pm. (Onbep bel 3GB)

  128. Origineel geplaatst door Tom
    Vannacht iets voor 00:00 de iPhone 6s 64 GB Rose Gold besteld bij Typhone.nl. Vreemd dat ik daar trouwens nog helemaal niets over heb gezien, want zij zijn toch één van de zeer weinige webwinkels die daadwerkelijk aan de vraag kunnen voldoen.

    Vorig jaar, toen ik een dag voor de release de iPhone 6 bestelde, kreeg ik ‘m gewoon netjes op de release dag zelf geleverd. Te bedenken dat ik nu als één van de allereerste personen ben die de iPhone 6s besteld heeft daar. Kom daarom ook hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor hun nachtlevering. 😛

    Wat geeft de orderstatus bij jou aan?
    Ik heb ook besteld met als optie levering ‘s nachts maar heb als orderstatus niet op voorraad.

  129. Krijg net n mailtje van de phonehouse dat mn bestelling niet op voorraad is.. Bummer.. Als apple op de dag zelf de webshop opengooit ga ik m daar maar halen denkik, dit gaat niet werken denkik

  130. Ik heb gisteren ook bij typhone een bestelling gedaan voor de 6s 64gb. Geen nachtbezorging gekozen overigens maar ging er dan wel vanuit dat ik hem de 9e zou ontvangen. Krijg vanmorgen een mailtje dat die niet op voorraad is, nu weet ik niet wat ik daar van moet denken. Ik snap dat ze hem misschien nu nog niet hebben, of zal die dan ook echt pas later dan de 9e worden bezorgd?? Toen ik hem kocht werd daar niets over gezegd.

  131. Ik heb de iPhone 5s en dat is nog prima. Ik wacht wel op 7 en dat raad ik alle mensen net een 5s ook aan.

  132. Huppa! Vandaag 6S thuis per post ontvangen (besteld in Duitsland). Toppie!!

  133. Origineel geplaatst door visstick81
    Huppa! Vandaag 6S thuis per post ontvangen (besteld in Duitsland). Toppie!!

    Netjes! Waar heb je hem besteld?

  134. Origineel geplaatst door Arjen
    @Jelmer:
    Heb je dit via de webshop gedaan? Want daar moet je toch meteen betalen? ;o

    Niet als je ervoor kiest hem op te halen in de winkel ;P

  135. iPhone 6s 64 GB besteld bij studentmobiel en hij wordt vandaag bezorgd.

  136. Origineel geplaatst door visstick81
    Huppa! Vandaag 6S thuis per post ontvangen (besteld in Duitsland). Toppie!!

    hoe! kan je ‘m naar nederland laten komen? of ken je iemand die in duitsland woont?

  137. Zonet de Iphone 6s bij coolblue besteld. Altijd goede ervaringen met coolblue. Kreeg alleen nu een bericht dat ze geen idee hebben hoeveel iphones ze binnen krijgen en of ik bij de eerste groep zit. Iemand anders ervaringen hiermee?

  138. @Sam: Zojuist binnen gekregen.

  139. @Marco: Ongeveer eind volgende week heb ik net gehoord van een T-Mobile medewerker.

  140. @Justin koopmans: Nee, begin 2016 komt er zelfs 4G+, die 200 MB/s aan internet leveren, en de nieuwe S versies van de iPhone’s ( 6S & 6S Plus ) halen gemakkelijk 180 MB/s!!

  141. Ik heb 6S Space grey 128GB voor maar €919,00 gehaald bij typhone. Dit is incl tele2 abo van €8,00 €35,00 aflossing pm, toestelprijs €79,00. Ik kreeg €40,- extra korting omdat ik hun nieuwsbrief lees. Ik heb gekozen voor normale levering, hopelijk zit ik bij de eerste zending. Mijn 5S kwam ook van typhone en die werd toen gewoon op lanceringsdatum bezorgd. Mooie deal toch 🙂

  142. Origineel geplaatst door ronny1967
    Zou willen dat je de 6s en 6s plus in België ook kon nemen met een abonnement zodat je niet de volle prijs in 1 keer moet ophoesten.

    Dat kan misschien later bij Telenet.

  143. Bij PhoneHouse zijn van spacegrijze versie nog enkele honderden modellen op voorraad, dus ook zij kunnen snel leveren. Let goed op de indicatie van de voorraden, als je snelle levering wilt.

    Indien dit gaat zoals ik denk dat het gaat zijn dit mooie oplichters. Ze doen alsof ze voorraad hebben. Je koopt en ontvangt een dag later een mail:

    Er is geen voorraad…
    Beste heer ****,
    Je hebt een pre-order bestelling geplaatst voor het volgende artikel:

    1 x Apple iPhone 6S 128GB Space Gray
    Wanneer kun je je bestelling verwachten?
    Zodra het artikel beschikbaar en op voorraad is, ontvang je van ons een e-mail met de verwachte leverdatum.

    Je hebt dus effectief een pre-order.
    %$#^%$###

  144. @aine: Dit bericht heb ik ook gekregen, maar volgens de website zijn er op dit moment nog 37 exemplaren van het door mij bestelde model beschikbaar. Beetje vaag.

  145. Origineel geplaatst door aine
    Krijg net n mailtje van de phonehouse dat mn bestelling niet op voorraad is.. Bummer.. Als apple op de dag zelf de webshop opengooit ga ik m daar maar halen denkik, dit gaat niet werken denkik

    Hier hetzelfde probleem, terwijl de website vandaag nog aangaf dat er nog 37 exemplaren beschikbaar waren van het model dat ik heb besteld. Vaag verhaal dus. Morgen maar eens bellen met de klantenservice.

  146. @Jay: Mooie deal? Mwah! Het netwerk van Tele2 is niet best hoor.

  147. Origineel geplaatst door Jurgman
    Je hebt dus effectief een pre-order.
    %$#^%$###

    Dat is toch logisch? Wie heeft er op dit moment wél een voorraad (in NL)?

    Ik heb hem ook bij Phonehouse besteld. Lijkt mij dat het ‘voorraadaantal’ een indicatie is van wat ze vrijdag van Apple geleverd krijgen.

    Maar misschien zit ik er naast…

  148. @Micky: Dan is 400 stuks van één toestel wel heel erg veel lijkt me..

  149. Origineel geplaatst door Micky
    Dat is toch logisch? Wie heeft er op dit moment wél een voorraad (in NL)?
    Ik heb hem ook bij Phonehouse besteld. Lijkt mij dat het ‘voorraadaantal’ een indicatie is van wat ze vrijdag van Apple geleverd krijgen.

    Maar misschien zit ik er naast…

    Oh dat klinkt inderdaad wel logisch! Misschien krijg je sowieso die mail ookal was je ‘bij wijze van’ de eerste die er een besteld hebt

  150. Ik heb zojuist de Phonehouse gebeld ivm 64GB Space Gray.
    De voorraad aantallen op de site kloppen niet. Op het moment van schrijven zouden ze een voorraad hebben van 141 stuks. Dit klopt niet!
    Wel konden ze me vertellen dat er “genoeg” voorraad was en dat ze 9 oktober de toestellen binnen krijgen, verpakken en versturen. De eerste levering zou dan 10 oktober zijn.

    Doe je voordeel met deze info, of niet. 😉

  151. Origineel geplaatst door Arjen
    Dan is 400 stuks van één toestel wel heel erg veel lijkt me..

    Vind ik niet eigenlijk

  152. Weet iemand of de 6s en 6s plus vanaf 9 oktober in de winkel te zien zal zijn (b.v. A-Mac Den Bosch). Ik wil namelijk het verschil qua grootte in het echt zien en dan pas beslissen welke het wordt. Mijn 4s werkt nu nog dus als ik dan nog enkele weken langer moet wachten, overleef ik dat ook wel. Duitsland is geen optie aangezien ik hem op de balans zet en ik dus de btw terug wil krijgen.

  153. Origineel geplaatst door Ewout
    Weet iemand of de 6s en 6s plus vanaf 9 oktober in de winkel te zien zal zijn (b.v. A-Mac Den Bosch). Ik wil namelijk het verschil qua grootte in het echt zien en dan pas beslissen welke het wordt. Mijn 4s werkt nu nog dus als ik dan nog enkele weken langer moet wachten, overleef ik dat ook wel. Duitsland is geen optie aangezien ik hem op de balans zet en ik dus de btw terug wil krijgen.

    Qua grootte zou je hem kunnen vergelijken met de iPhone 6.

  154. @Ewout: even naar een telefoonboer gaan die de 6 en 6 plus heeft liggen en vergelijken. Kan je ‘m erna bestellen. Of inderdaad 9 oktober bij de winkel gaan staan

  155. Bedankt voor de antwoorden. Als de Iphone 6s er komend weekeinde nog niet ligt, zal ik de Iphone 6 eens gaan bekijken qua verschil in grootte tussen de 6 en 6 plus. Dan kan ik de knoop doorhakken welke het wordt.

  156. Via T-mobile, abonnement verlengd, net afspraak gemaakt, vrijdag wordt iPhone6s Rose Gold 64GB geleverd.
    Lekker snel!
    Vorig jaar ook met de 6, prima service van T-mobile!

  157. Meerdere mensen van KPN bericht met bestelling verzonden??

  158. Iemand besteld bij Coolblue? of iemand ervaring met Pre-orders via Coolblue?

  159. Phonehouse levert morgen al! Kijk. Dat is positief!

    Beste heer **,
    Je bestelling met ordernummer ** is vandaag verzonden via PostNL.

    Je zult zo snel mogelijk het onderstaande artikel ontvangen:

    1 x Apple iPhone 6S 128GB Space Gray

  160. @Ewout: Ik zag dat a-mac wel om 08:00 open gaat vanwege de 6s.

  161. ACTUELE INFORMATIE LEVERTIJD IPHONE 6S
    Service van Coolblue.
    Terug naar Klantenservice
    UPDATE 8 OKTOBER 2015
    Je hebt het kunnen lezen: de uitlevering van de iPhone 6s komt maar met mondjesmaat op gang. Het liefst zouden we je precies vertellen wanneer je voor de brievenbus kunt gaan liggen, maar we willen je niet blij maken met een dooie mus. Daarom blijven we voorzichtig met voorspellingen. Als we wel iets weten, dan vind je het hoe dan ook op deze pagina. Houd hem in de gaten dus!

  162. @Jurgman: Wanneer heb je de telefoon gereserveerd?

  163. Coolblue heeft inderdaad nog niks ontvangen helaas. Heb daar ook een pre-order uit staan. Vrees dat het hem niet gaat worden morgen.

  164. Origineel geplaatst door marco
    @Rens: moet je voor de grap je salaris eens omrekenen 😉

    🙂

  165. Besteld bij kpn, ong. 8 uur na eerste mogelijkheid tot pre order. Wordt morgen geleverd (6s 64gb sg). Zal dus zeker niet de eerste geweest zijn met m’n order. Mooi werk!

  166. Hier hetzelfde bericht gehad om 15u30. Deze morgen nog een mail gekregen van Coolblue dat er geen problemen voorzien waren met levering op vrijdag. 7 uur later zijn er zelfs geen geleverd. Vrees dat Coolblue dit al langer wist en zoveel mogelijk pre-orders wil binnenkrijgen. 5 € korting is een flauw lapje voor het bloeden. Had hem beter maandag op de Apple Store besteld en kon ik hem vrijdag afhalen in Brussel, maar geloofde onze vrienden Coolblue. Die fout maak je natuurlijk maar 1 keer 🙁 Apple heeft natuurlijk ook boter op het hoofd. Eerst eigen stores bevoorraden en dan de rest. Blijf dit onbegrijpbaar vinden waarom ze die uitlevering zo lang moeten rekken.

  167. Niemand ligt voor de deur bij appel store in Den Haag.
    Gaat niemand?

  168. Heb vorige week een iPhone 6S 128GB Rose Rood besteld met nieuw abonnement. bij Mediamarkt. Stond toen levertijd 6-7 dagen. Wel al mail gehad van provider dat ik ben aangemeld maar nog geen mail van Mediamarkt wanneer de telefoon wordt geleverd. Als je op de site kijkt staat er dat ze dit model online op voorraad hebben! Waarom versturen ze hem dan niet?

    Wel net een mailing sturen dat ze de iPhone hebben en er leuk in zetten : En we hebben er heel veel op voorraad!

    Beetje jammer van de MediaMarkt…

  169. Om5.30 iur niemand voor de istore in Den Haag. Ga maar kofgie halen nu on 6.00 uur drie mensen voor de deur. En veel bewaking die de hele nacht al niets te doen hebben

  170. De iphone 6s plus 64gb roze wilde ik maar die was al uitverkocht. Onbegrijpelijk omdat ik nummer 2 in de lijn was
    Dus istore den haag heeft geen voorraad gekregen

  171. Ik heb net besteld op apple.be en de levering is 1-3 werkdagen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.