Reacties voor: ‘iPhone 6s in roségoud en met 2GB RAM’

KGI Securities beweert dat er in 2015 een iPhone 6s Plus van roségoud op de markt komt. Ook zal Apple een deel van de toestellen voorzien van saffierglas.
Lees het complete artikel → ‘iPhone 6s in roségoud en met 2GB RAM’
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Zooooooooooooooo !
    Die is lelijk !
    Maargoed, smaken zullen verschillen……

  2. Mooi ding

  3. Mooi of lelijk in neem de Iphone 6S!

  4. Uiteraard gaan dit soort analisten niet zozeer uit van ondergevoelens maar eerder van gedegen analyses.
    Maar ik krijg toch de indruk dat het merk Apple steeds meer een blingbling perceptie mee moet krijgen.
    De (soms kritische) high-tech fan moet plaatsmaken voor de naar uiterlijk vertoon strevende luxe-consument die voor goud gaat ipv. features.
    Hoe lang houdt een Watch het uit onder de zonnebank (en wanneer komt d’r ook een UV-meter op ?)

  5. Ik heb een spacegray 5S op dit moment en zolang die lekker draait ga ik hem niet vervangen maar het zou mooi zijn als je met 2GB ram 2 apps naast elkaar kan hebben bijvoorbeeld Unibet app naast de eredivisie uitslagen van de laatste 10weken dat zoude mooie toepassingen zijn

  6. Rose-kleur is lelijk, liever meer geheugen (>=256 GB) en veel betere accu. Hier schreeuwt de markt al jaren om maar de verbeteringen in accuduur zijn minimaal……

  7. Vind de kleur best wel mooi . In ieder geval is de overstap van Android naar iPhone wel een super goede beslissing geweest.

  8. Is dat rose goud of gewoon brons?

    Maar ik blijf altijd voor zwart kiezen

  9. Het gaat om de interne upgrades en om de telefoon zelf bendgate is verleden tijd met de sterkere platinum, bij elke 6 model brengt apple innofatie en de 12 megapixel camera is ook sterk om te concurreren tegen samsung en xiaomi :p.

  10. Eindelijk nieuws over de iphone 6s vet!

  11. Ik neem terug de 6plus.
    Logisch de iPhone 6 beter verkoopt dan de 6plus.
    Ik heb liever de 6plus; groter scherm heeft veel meer voordelen. En aangezien ik toch steeds met 2 handen typ maakt de grootte weinig tot nikske uit voor mij.
    Wie zeer kleine handen heeft en/of mee 1 hand vooral typt zal meestel wel beter af zijn met de iPhone 6.

    Die 2GB aan ram is wel nodig want nu merk ik soms af en toe wel eens die 1GB te weinig is maar gelukkig zonder veel erg.

    Android heeft zeker ook een aantal pluspunten maar zelfs nu ne maat van me heeft de samsung 6s edge en die zegt me na grondig te hebben getest de iPhone 6 gewoon het beste is der is. Batterijduur bij die 6S edge zou een ramp zijn. Bv 3u30 max op wifi zeg dat is toch echt niet goed , soms haalt die maar 2u30-3uur zeg. Op 3G/4G nog een wat slechter resultaat zeg. Das toch wel echt niet goed.
    Word tijdens het laden ook extreem warm, dat het warm word is op zich niet abnormaal maar tschijnt dat het echt te warm is. iPhone is niet perfect e maar tis gewoon het beste dat er is vind ik en ik heb zelf ook al meermaals android toestellen getest en kzeg niet het slecht is maar ik miste al vrij snel mijne iPhone :).

  12. Ik hoop zo dat de 6s ook een full HD scherm krijgt ipv de 720 die ze nu er in hebben,scheelt me dan hoef ik de 6s niet aan te schaffen welke ik voor mijn werk net iets te groot vind. Fingers crossed

  13. @Ron2010: Welkom to the club

  14. Wat ik vooral zou willen zien is een beter scherm. Als ik het scherm van de S6 zie dan lijkt het scherm van de iPhone nergens op. Van mij mag de resolutie omhoog want ik zie op een retina scherm echt wel korreltjes. Misschien zou een amoledscherm ook wenselijk zijn als ze maar geen blauwe of groenige waas hebben!

  15. Origineel geplaatst door steen: Wat ik vooral zou willen zien is een beter scherm. Als ik het scherm van de S6 zie dan lijkt het scherm van de iPhone nergens op. Van mij mag de resolutie omhoog want ik zie op een retina scherm echt wel korreltjes. Misschien zou een amoledscherm ook wenselijk zijn als ze maar geen blauwe of groenige waas hebben!

    Amoled scherm zou ik ook mooi vinden. Scherm galaxy s6 is wel veel beter. Das ook het enige wat beter is. 😉

  16. @devi: thx

  17. Wat misschien voor Apple wel een leuke tip zou kunnen zijn is van een sluiterknop voor de camera te voorzien in de zijkant van het toestel

  18. @Ron2010: Dat doet de volumeknop nu toch al?

  19. Mmmm word al warm van al dat nieuws over de 6s want persoonlijk haal ik nooit de nieuwe versie maar wacht ik altijd op de S versies want iedereen weet nu eenmaal dat het fijner is om te werken met een S versie.

  20. Origineel geplaatst door Ron2010
    Vind de kleur best wel mooi . In ieder geval is de overstap van Android naar iPhone wel een super goede beslissing geweest.

    daar krijg je dus nooit spijt van:)

  21. @Tim: Hij moet nog veel leren…

  22. Toen er een hele tijd gelden een artikel was over een roze iPhone had ik ook al gedacht dat er een rosé gouden iPhone zou komen, net zoals de Apple Watch

  23. Wordt de nieuwe iPhone uitgerust met usb-c en zal lightning verdwijnen?

  24. Need a new iPhone, maar ik vind de 6 zo lelijk! 🙁
    Ik hoef helemaal geen 12 MP camera, heb er liever eentje die niet uitpuilt en gewoon in de behuizing past!
    Maar een roze iPhone maakt wél veel goed natuurlijk…..
    Dus misschien dan tóch ergens voor de deur liggen in september?

  25. Accu en nog eens accu. Verder geen wensen.

  26. @Ron2010: Ik ben ook nog steeds blij met mijn overstap. Geen uit zichzelf opnieuw opstartend, traag apparaat meer voor mij!!

  27. @Ome Wout: Neem een iPhone 6 Plus

  28. Ik vind deze rose gouden render er geweldig uitzien. Heel stijlvol. Zou hem zelf nooit kopen wegens te vrouwelijk, maar toch heeft het meer klasse dan een space grey of standaard gouden variant.

  29. Zou mooi zijn als Apple de iPhone 6s in de kleur black/slate zou uitbrengen.

  30. tim cooks iphone

  31. @Teebee: vind ik ook!

  32. Raden jullie mij aan om eind juni nog een iPhone 6 te kopen?

  33. @jan: Als ik dit zo lees denk ik dat je daar spijt van gaat krijgen!
    Ik zou nog fff september afwachten en anders kun je dan altijd nog een iPhone 6 kopen voor €100,- minder als de 6S uit is.
    Ik hoop echt zó dat de 6S géén uitpuilende camera meer heeft!
    Dan is mijn grootste drempel opgelost.

  34. @iPadminiRemco: Ook ik heb een iPhone 5s en dit toestel vind ik nog steeds voldoen aan mijn wensen. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe iPhone en als je alle marketing-blabla buiten beschouwing laat, moet je toch concluderen dat één jaar doorgaans erg kort is om wezenlijke verbeteringen en vernieuwingen te kunnen brengen. Persoonlijk vind ik de ‘s’-variant van de iPhone de meeste vernieuwingen en/of verbeteringen hebben. Daar ik slechts recent een iPhone 5s heb gekocht, hoop ik hiermee tot het uitkomen van de iPhone 7s (najaar 2017?) uit de voeten te kunnen.

  35. Origineel geplaatst door Dick de wit

    Origineel geplaatst door steen
    Wat ik vooral zou willen zien is een beter scherm. Als ik het scherm van de S6 zie dan lijkt het scherm van de iPhone nergens op. Van mij mag de resolutie omhoog want ik zie op een retina scherm echt wel korreltjes. Misschien zou een amoledscherm ook wenselijk zijn als ze maar geen blauwe of groenige waas hebben!

    Amoled scherm zou ik ook mooi vinden. Scherm galaxy s6 is wel veel beter. Das ook het enige wat beter is. 😉

    Dat dacht ik ook, maar nu ik mn 6 plus ingeruild heb voor de S6 weet ik wel beter. Color shift bij een andere kijkhoek, als je iets zwarts scrollt een paarse sleep erachter en hier en daar zie je ook nog pixels, omdat de pixelindeling heel anders is. Ik heb het idee dat 1440P met amoled (Pentile zoek maar op) overeenkomt met 1080P met ips (rgb indeling)…

    Voor mij eind dit jaar iig weer de 6s. Met 2gb ram zijn alle euvels naar mijn idee verholpen. Alleen nog wat stabielere software schrijven 😛
    Al is dat bij Android nog erger, want Samsung loopt drie versies achter qua updates :/

    Oh ja, en bij de iPhone is de quality control toch een tikkie beter. Hier zit de camera standaard scheef 😛

  36. Origineel geplaatst door Ron2010
    Vind de kleur best wel mooi . In ieder geval is de overstap van Android naar iPhone wel een super goede beslissing geweest.

    Ja? Vertel is jou verhaal?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.