Reacties voor: Nieuwe iPhone 6s in roségoud wordt hét statussymbool

Apple gaat de iPhone 6s in een roségouden kleur uitbrengen. Dit is dé kleur die je dit jaar moet hebben, als statussymbool dat je de nieuwste iPhone hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Roségoud is een prachtige kleur. Verder maakt het mij persoonlijk helemaal niets uit of het al dan niet krasbestendiger is, vroeger of later komen er sowieso lelijke krassen op. Daarom gebruik ik gewoon een simpele screen protector die je amper opmerkt. Ik laat niets over aan toeval :p

  2. Ik hoop op een rosegoude met zwart. Net zoals de Apple watch. Dan is het echt een mannenhorloge!

  3. Ligt het nou aan mij, of verschuift Apple steeds meer de aandacht naar opvallen door uiterlijk? Ik vond het tot nu toe wel cool, dat je aan de buitenkant goed moest opletten om de verschillen te zien, terwijl in de apparaten weer enorm geinnoveerd was. Die gouden 6 vond ik al verdacht, bij de Apple watch … Tsja… Op de rand van “hoesjesgekte”. Ik hoop niet dat deze verdere diversificatie op uiterlijk moet verhullen dat kwaliteit of techniek niet meer zo ver uitsteekt boven de concurrentie.
    Maar laat iedereen die het mooi vindt er vooral plezier van hebben.

  4. Origineel geplaatst door Walden:
    Maar laat iedereen die het mooi vindt er vooral plezier van hebben.

    Dank je 🙂

  5. Origineel geplaatst door steen
    Ik hoop op een rosegoude met zwart. Net zoals de Apple watch. Dan is het echt een mannenhorloge!

    ik hoop dat de voorkant zwart word..anders word het grijs zwart

  6. Mijn apple watch sport (ion-x) heb ik nog maar een paar weken en heb nu toch al een paar krasjes :/ ik probeer er echt voorzichtig mee om te gaan en heb nu ook een screenprotector besteld. Ik vind ook dat het een mooi kleur is.

  7. Ik hoop dat de iPhone 6s een toonaangevende smartphone wordt, die de innoverende concurrentie op zijn beurt weer een stap voor is. Kleur en andere randverschijnselen zijn hierbij niet relevant en leiden de aandacht alleen maar af van hetgeen dat belangrijk is.

  8. @Robert Janssen: Onzin. Bij Apple is design altijd heel erg belangrijk geweest. Je mag dat vinden maar design is heel erg relevant.

  9. Ik ga sowieso voor Zwart/Space Cray. Een witte voorkant is voor mij passé. 😸

  10. Schitterende kleur. Alleen niet op de behuizing van de iPhone 6.

  11. “….voor mensen die wilden zien dat ze het nieuwste van het nieuwste kunnen betalen.”

    Nou zo moeilijk is dat niet, 60 euro per maand is niet veel en tegenwoordig zie je de grootste paupers met een iphone. Je bent totaal niet speciaal met een iphone en dus ook niet met een Rose kleurtje.

  12. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  13. Smaken verschillen en persoonlijk vind ik wel dat Apple het allemaal goed aanpakt . Mijn inziens hoeft de iPhone 6s roségoud per definitie niet puur als statussymbool te worden aanzien want dan zouden al die eigenaars zich hoger geplaatst voelen tov andere mensen wat volgens mij een heel kortzichtige redenatie is. Zelf heb ik voor iPhone en Apple watch gekozen omwille van hun betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid tov Android . Voor mij zijn deze toestellen dus om te gebruiken en of mensen op straat nu zien wat voor toestel ik heb maakt toch helemaal niets uit want het is alleen maar de kwaliteit van het toestel dat je uiteindelijk wel voor jezelf koopt die telt.

  14. Het is en kwestie van smaak denk ik. Ik vind het eerder wat vrouwelijk.

  15. @steen: Maar design is geen synoniem voor bling-bling, en dat is wel de kant die Apple nu meer en meer opgaat. 😢

    Voorheen werd het design meestal gekenmerkt door ingetogenheid. Al zijn er ook eerder bonte periodes geweest – denk aan de bontgekleurde iMacs 😕

  16. Origineel geplaatst door steenOnzin. Bij Apple is design altijd heel erg belangrijk geweest. Je mag dat vinden maar design is heel erg relevant.

    Ik heb het niet over ‘design’, maar over enkel de kleur. Kleur is een erg oppervlakkig aspect. Qua design is de iPhone 5(s) overigens praktischer dan de iPhone 6, die met zijn rondingen gemakkelijk je hand uit glipt. Ik denk dus niet dat design op zichzelf belangrijk is voor Apple, maar enkel verandering in design. Sommigen denken namelijk werkelijk dat ze een betere iPhone in handen hebben, enkel omdat de vormgeving veranderd is. Dat stilt, zij het soms slechts kortdurend, de behoefte aan iets nieuws. Iets nieuws of iets anders, maar niet per definitie iets beters.

    .

  17. De hele tijd dat “indruk maken” enzovoorts. Ik heb dat persoonlijk nooit begrepen. Ik koop iets omdat ik het gaaf, nuttig of mooi vind. Heb me zelden wat van anderen aangetrokken. Maar ik houd dan ook niet van lippenstift en hakken dus ik wijk volgens mij uberhaupt af van het/(de) gemiddelde(man).

  18. Ik moet toegeven dat hij echt wel super sexy is

  19. @just: Vind het een beetje vreemd dat er in dit stuk wordt gesproken over mensen met geld. Nouveau Riche denkt misschien wel zo. Maar hoe ik ben opgevoed is: je gebruikt spullen tot ze kapot zijn.
    Ik vind steeds meer artikelen over apple zo ‘tokkie’achtig!

  20. Origineel geplaatst door Corryworst
    Schitterende kleur. Alleen niet op de behuizing van de iPhone 6.

    Echt he da zou beter staan op 5s :p

  21. @Nm: bij mijn 5s heb ik ook een screenprotector omdat er wel eens zand etc in mijn broek zak zit maar mijn watch (sport) heb ik overal om een ben daar niet voorzichtig mee omdat het een gebruiksvoorwerp is maar heb nog geen krasjes.

  22. Origineel geplaatst door steen
    Ik hoop op een rosegoude met zwart. Net zoals de Apple watch. Dan is het echt een mannenhorloge!

    Grapje zeker?

  23. @Nm: Mooi hoor, een horloge met screenprotector, belachelijk.

  24. Origineel geplaatst door frederik
    De hele tijd dat “indruk maken” enzovoorts. Ik heb dat persoonlijk nooit begrepen. (…)

    Wat denk je dat het doel is van facelifts bij auto’s?

    Een groot deel van de bevolking is hier meer of minder mate gevoelig voor. Inclusief ikzelf. Het is een voldongen feit bij een verzameling individuen met met eigen identiteit: proberen je te profileren t.o.v. de rest van je eigen geslacht voor bijv. aandacht van het andere geslacht of een (in je hoofd) betere positie binnen de groep.

    Kijk maar naar Discovery of NGC. We zijn niet zoveel beter dan dieren op een steppe of in het bos. Alleen leukere speeltjes. 😉

  25. Origineel geplaatst door Nm
    Mijn apple watch sport (ion-x) heb ik nog maar een paar weken en heb nu toch al een paar krasjes :/ ik probeer er echt voorzichtig mee om te gaan en heb nu ook een screenprotector besteld. Ik vind ook dat het een mooi kleur is.

    Een screenprotector over een scherm wat al krassen heeft wordt vaak lelijk.

  26. De iPhone 5S is voor mij persoonlijk snel en groot genoeg. Aan het einde van het jaar mijn sim only verlengen en met een databundel van 8GB op 4G snelheid en 100 belminuten voor €35,00 p/m kan ik er weer lekker 2 jaar voordelig tegenaan.

  27. Origineel geplaatst door Menno
    De iPhone 5S is voor mij persoonlijk snel en groot genoeg. Aan het einde van het jaar mijn sim only verlengen en met een databundel van 8GB op 4G snelheid en 100 belminuten voor €35,00 p/m kan ik er weer lekker 2 jaar voordelig tegenaan.

    35 euro sim only en voordelig?

  28. @Menno: En dat noem je voordelig?

  29. Heb sinds de 3GS steeds om de twee jaar de ‘S’ versie gekocht en het kan me echt geen fuck schelen dat niemand aan de buitenkant kan zien dat het de nieuwste is.

    Je koopt hem toch voor jezelf!

  30. @Menno: Voor datzelfde geld heb je bij KPN, toch ook niet de goedkoopste, 10Gb, onbeperkt bellen en sms’en en Spotify Premium. Ik zou me nog even verder oriënteren.

  31. Zolang ik de 4s kan updaten en zolang de accu een dag en avond meegaat, koop ik niets nieuws. Tenzij de camera heel veel beter wordt.

  32. @Mark: Het abonnement dat jij omschrijft kost 54 euro.

    Voor minder dan dertig ga je geen sim only vinden met meer dan 5 gb internet.

  33. Koop er misschien wel 1 in die kleur maakt mij verder niks uit er gaat toch een hoesje om als de voorkant maar zwart is

  34. Alsof je een iPhone koopt om indruk te maken op je vrienden, dat zou best triest zijn. Lekker belangrijk denk ik dan. Gewoon kopen wat je zelf mooi en prettig vind. iPhone of niet.

  35. Origineel geplaatst door Pieter
    Het abonnement dat jij omschrijft kost 54 euro.
    Voor minder dan dertig ga je geen sim only vinden met meer dan 5 gb internet.

    Vreemd verhaal. Weet niet waar jij kijkt, maar op de KPN site kun je zien dat je als nieuwe klant er max €37,50 voor betaalt en als je het met alles-in-één combineert zelfs maar €32,50. Dus met €35 zit @Mark op een veilig, reëel gemiddelde…

  36. @Pieter: Ik heb een sim only abonnement van kpn met 10gb internet en 400 minuten. En ik betaal 20 euro daarvoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.