Reacties voor: ‘iPhone 6s wordt dikker en steviger’

De iPhone 6s wordt dikker en steviger - veranderingen die alles te maken hebben met de Apple Watch. Daarnaast zullen de kleuren waarschijnlijk worden aangepast.
Lees het complete artikel → ‘iPhone 6s wordt dikker en steviger’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 40 reacties

  1. Apple is laatste tijd goed bezig iOS 9 wordt sneller en beter. De klacht van te dunne iPhone wordt opgelost! Top

  2. Die hype over steeds dunner laat mij, eerlijk gezegd, vrij koud. Maar het valt me wel op dat de iPhone 6 plus een wat merkwaardige verhouding heeft; er is al veel geschreven over de wel erg dikke bezels, waardoor de telefoon groter is dan zou kunnen.

    Begrijp ik het nou goed, dat die wanverhouding er nu – in elk geval – niet minder op zal worden?

  3. Ik vind het geen probleem dat de iPhone dikker wordt. Ik heb liever dat de iPhone wat dikker en beter wordt dan dat er opties verloren gaan, om te zorgen dat hij dunner wordt. Goede stap van Apple als we de geruchten mogen geloven.

  4. 7000 series aluminium is niet door Apple ontwikkeld. Het is gewoon een standaard aanduiding van de soort legering. 7000 is een aluminium-zink legering.

  5. Sorry maar 0,15mm is echt te verwaarlozen. Niet genoeg plek voor betere accu.

  6. Dan hebben we ook geen uitstekende camera meer 😉

  7. “Series 7000 aluminium is een speciale legering die Apple voor de Watch heeft gemaakt, die 60 procent steviger is dan de meeste aluminiumsoorten. Het stevige aluminium heeft tegelijkertijd slechts een derde van de dichtheid.”

    Dit stukje is niet helemaal waar!
    Aluminium 7000 series is zeker niet door Apple gemaakt. Dit is Luchtvaart aluminium. Hierin zijn wat meer legeringselementen als bijv. Zink in opgelost. (4 tot 8%) en Magnesium (max 4%) Echter zijn deze elementen niet in de Al matrix op te lossen, waardoor precipitaten ontstaan. Dit zijn uitgegroeide fasen in de Al matrix die voor een verstoring in het Al rooster zorgen. Deze verstoringen in het rooster zorgen voor spanningen, spanningen in het rooster vertaalt zich in harder en vaak ook steviger materiaal.

    We noemen dit type Aluminium ook wel heat treatable Aluminum, of Precipitation/Age hardening Aluminium.

    (Red.) Klopt, aangepast!

  8. @LightPhoenix: Nou dat hoop ik wel, volgens de berichten moet de camera beter zijn dan de 6. Lijkt mij uitstekend. 😉

  9. Laten ze m asjeblieft dik genoeg maken zodat de camera er in past!
    En een roze aub:)

  10. Het was wel te verwachten: Het is onmogelijk om de iphone nóg dunner te maken én nieuwe functies in te bouwen. Hoe dun wil je hem eigenlijk nog hebben? Een paar mm dunner dan nu zou al lelijker zijn, dan heb je toch niets vast. De sterkere aluminium is duidelijk een antwoord op de bendgate!

  11. Waar hebben we het over: 0,2mm dikker???? Dat mag toch niet dikker worden genoemd? Ik juich een dikkere iphone toe! Meer plek voor een dikkere batterij en de uitstekende camera kan weggewerkt worden. Maar goed, er zullen nog vele speculaties en uitgelekte onderdelen volgen…. Wordt vervolgt

  12. Ik zie het nu al aankomen: Apple introduceert een nog dunnere iPhone. Reacties: waar is die dikkere en stevigere iPhone dan gebleven?!

  13. Is een “s”-versie niet altijd vrijwel identiek aan de normale versie? Zoveel anders zal hij kwa uiterlijk maat en gewicht wel niet worden.

  14. Leuk als je overstapt en je hoesje net niet meer past

  15. Berg de hoop op een betere batterij al maar op als je dit artikel leest.
    Apple gaat niet om die reden dikkere iPhones maken, enkel om die nieuwe technieken ( force touch) te kunnen inbouwen in het toestel.
    Is dus geen prioriteit ivm batterij, anders hadden ze hem al eerder dikker gemaakt .

  16. Dunner moet het allemaal niet worden. Maak hem zelfs dikker en ram er een grotere batterij in want das het grote minpunt. Als de batterij niet toeneemt in de 6s zal het geen Apple meer worden voor mij de komende jaren! Dan zal ik overschakelen op een ander toestel na 3 generaties iPhone.

  17. Dikker is prima als daardoor een betere accu (die 3 weken mee gaat), meer geheugen (> 512 GB) en geen camera die uitsteekt erdoor bereikt kan worden. Van mij mag ie dan 4 mm dikker worden !!

  18. @Michel: ach, bij de Action verkopen ze hoesjes voor 2 euro. Geen probleem.

  19. @roelof: Want je gaat je iPhone van duizend euro in een hoesje van 2 euro doen? Not me.

  20. Dan zou er misschien ook een ander accu in kunnen komen

  21. @Yannick: Bij welk toestel ga je dan den betere accuduur vinden?

  22. Het goud wordt nóg geler? Ik vond het champagne van de iPhone 5S toch wel mooi genoeg. Dat was een beetje een subtiele, chique kleur. Nu is het meer een kijk-mij-eens-kleur geworden.

  23. Origineel geplaatst door Pieter
    Bij welk toestel ga je dan den betere accuduur vinden?

    Als hij bij een 4,7″ toestel wil blijven valt er weinig over te stappen inderdaad. En als ie naar een grotere gaat kan ie net zo goed een plus nemen. Die heeft meer accucapaciteit.

    En 512Gb? Wtf, moet je met 512Gb?

  24. Dikker of dunner ik neem hem. Maar hoop wel dat die uitstekende camera niet meer uit zal steken

  25. Apple is natuurlijk niet dom om een betere accu erin te stoppen.
    De levensduur van de batterij = de levensduur van de iPhone.

  26. Ik zou willen dat er een iphone uitkomt met de afmetingen van de iphone-4
    Handzamer en weer met 1 hand te bedienen. Wanneer?
    Hoe kan ik dit nou onder aandacht van ztim Cook brengen?

  27. @Pieter: waarom niet? De mijne zit ook in een hoesje van 1,79.

  28. Betere batterij aub!

  29. Origineel geplaatst door gertje
    waarom niet? De mijne zit ook in een hoesje van 1,79.

    Precies, niks mis mee. Die van mij zit in een Chinese van 80 cent, gewoon een simpele doorzichtige, dat vind ik het mooiste.

  30. Voor mij ook graag een budget model iPhone 6S van 4 inch als het model van de iPhone 4S. Het ideale formaat en voor mij een van de mooiste iPhones,de iPhone 4S.

  31. Van mij mogen ze hem even dik maken als de 4 en dan de ruimte opvullen met batterij

  32. Mag hopen dat hij dan ook minder snel buigt.. Vandaag tot de ontdekking gekomen dat mijn 6 van amper een half jaar oud opeens verbogen was.. (Normaal gebruik en nergens tegenaan gestoten!). Morgen dus maar naar de store in Amsterdam en hopen op een nieuwe. Echter de medewerkers aan de telefoon waren weinig hoopvol.. “Producten zijn uitvoerig getest en er is niks mis mee”. Conclusie: het ligt (bijna) altijd aan de klant.

  33. @Yannick: huh.
    Ik heb een iPhone 6 plus en die gaat rum meer dan een dag mee. Ik verbaas me elke keer weer dat ik uren video kan kijken. Heb je niets beter te doen op een dag?

  34. Origineel geplaatst door Pieter
    @Yannick: Bij welk toestel ga je dan den betere accuduur vinden?

    Sony xperia z3 compact 2 dagen gegarandeerd gebruik..

  35. @Mood: dat heb je goed geGoogleed hahaha

  36. Vraag me af of dit force scherm niet gewoon bij de Iphone 7 zal komen?
    Deze grote verandering in 6s stoppen is niet iets dat Apple graag doet. En niet te vergeten bij nu moet alles al geheel uitgetest zijn en moet men richting het productie proces om in september de nieuwe 6s te kunnen aanleveren. Mijn vermoedden is eerder dat het force scherm in de iphone7 zal worden geïntroduceerd. maar we zullen het zien. Ik ga mijn 5s in ieder geval omruilen voor een 6s. Wordt weer tijd 🙂

  37. Origineel geplaatst door Mike
    @Mood: dat heb je goed ge Google ed hahaha

    sorry?! Is niet gegoogled! Ik heb metaalkunde gestudeerd!
    Het zit wat complexer in elkaar, maar voor de leken heb ik het wat in jip en janneke taal uit proberen te leggen.

  38. @Benjamin: Er staat ook helemaal nergens dat dit door Apple ontwikkeld zou zijn…

  39. @Milli:

    Origineel geplaatst door Milli
    Vraag me af of dit force scherm niet gewoon bij de Iphone 7 zal komen?
    Deze grote verandering in 6s stoppen is niet iets dat Apple graag doet.

    De eerste vingerafdruk scanner stopten ze toch ook in een S reeks, namelijk de 5s. Dus Apple doet dit wel graag. 🙂

  40. Origineel geplaatst door mx
    Mag hopen dat hij dan ook minder snel buigt.. Vandaag tot de ontdekking gekomen dat mijn 6 van amper een half jaar oud opeens verbogen was.. (Normaal gebruik en nergens tegenaan gestoten!). Morgen dus maar naar de store in Amsterdam en hopen op een nieuwe. Echter de medewerkers aan de telefoon waren weinig hoopvol.. “Producten zijn uitvoerig getest en er is niks mis mee”. Conclusie: het ligt (bijna) altijd aan de klant.

    Blijf maar lekker thuis. Mijn eerste gebogen iPhone 6 zonder problemen omgeruild. De nieuwe, 4 maanden later ook gebogen, niet meer omgeruild. Hun beleid is veranderd, vertelden ze me.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.