Reacties voor: Mogelijke behuizing iPhone 6s gelekt

Op foto's is de mogelijke behuizing van de iPhone 6s te zien. De iPhone 6s is iets minder glad en steviger dan de iPhone 6.
Lees het complete artikel → Mogelijke behuizing iPhone 6s gelekt
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Persoonlijk denk ik wel dat de meest recente iPhone 6 steviger is als de eerste . In ieder geval ondervind ik geen probleem en is dit mijn beste smartphone ooit. Nooit nog Android voor mij.

  2. Ik ervaar wel slechte batterij verbruik van mij 6 plus jammer genoeg.

  3. @Mehmet: wat is voor jou slecht?

  4. Lichtgevende logo zou wel gaaf zijn

  5. Origineel geplaatst door sander
    Lichtgevende logo zou wel gaaf zijn

    Ik vind dat zilver effect nu wel mooi. Vond het altijd teveel kermis op de Macbooks dat lichtgevend logo.

  6. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Ik vind dat zilver effect nu wel mooi. Vond het altijd teveel kermis op de Macbooks dat lichtgevend logo.

    Vind ik ook. Bovendien, als je je iPhone ook over een langere periode krasvrij wil houden, behoort het gebruik van een hoesje tot de mogelijkheden. In veel van die gevallen is het Apple-logo op de achterkant dan sowieso niet meer zichtbaar. En daarnaast zou de batterij niet blij zijn met een verlicht Apple-logo. En juist de batterijduur is één van de ‘hot items’ op dit forum. Dus doe maar normaal, dan zijn we al gek genoeg.

  7. @Robert Janssen: Het lichtgevende logo in de MacBook is puur de backlightverlichting die sowieso al aangaat als het scherm ingeschakeld wordt. Als ze dit ook bij de iPhone zouden willen doen (wat van mij niet per sé hoeft), zou dit in ieder geval verder geen effect hebben op de batterijduur.

  8. Ik vond mijn 5S vaster in de hand liggen dan mijn 6. De 6 is me al een aantal keren uit de hand geglipt doordat de zijkanten rond zijn :-(. Dat had ik bij de 5S niet zo snel

  9. Origineel geplaatst door Mau
    @Robert Janssen: Het lichtgevende logo in de MacBook is puur de backlightverlichting die sowieso al aangaat als het scherm ingeschakeld wordt. Als ze dit ook bij de iPhone zouden willen doen (wat van mij niet per sé hoeft), zou dit in ieder geval verder geen effect hebben op de batterijduur.

    Toch wel want bij de iphone zit de batterij in de wzg en zouden ze extra verlichting moeten plaatsen…😜

  10. Origineel geplaatst door Mehmet
    Ik ervaar wel slechte batterij verbruik van mij 6 plus jammer genoeg.

    Ik heb een 6 plus en de batterijduur via wifi is echt goed, via 3G/4G is dat ietsje beter dan de iPhone 6 maar niet zoveel beter. Het aantal uur die ik behaal hangt er vaak vanaf wat ik ermee gedaan heb. Maar ik haal op wifi tussen de 7-9 uur en soms eens meer. Op 3G/4G behaal ik toch meestal 5 uren, soms ietske meer.

    En de iPhone 6/Plus is een vd betere smartphones op gebied van batterijduur.

    Ik zie veel mensen klagen over de samsung s6 edge die mee moeite 2-3 uur gebruik meegaat en da spel is al volledig plat, wtf, haha. Dat is pas slecht.

  11. Is een goede zaak als Apple aan een sterkere / stevigere behuizing voor de iPhone 6S plus gaat werken. Ben erg zuinig op mijn iPhone 6 plus. Maar zelfs met een Otterbox Commuter case kon niet worden voorkomen dat mijn iPhone 6 plus na 5 weken al was gebogen. Goede garantie van AppleStore Amsterdam, nieuwe iPhone 6 plus gekregen.

  12. @EddyG: Hier hetzelfde, ben vorig jaar van een Iphone 4 naar een 6 gegaan, maar ik vond ‘m te gladjes en voor mijn handen vrij groot. Na een weekend gebruikt te hebben, teruggebracht naar het Leidseplein en een 5S genomen. Ligt voor mij veel beter in de hand en de kans op het uit je handen laten vallen/glijden is veel kleiner.

  13. Dat de iPhone 6s er maar snel aankomt. Tijd om mijn iPhone 5 te upgraden maar weiger op dit moment een 6 te kopen om binnen 3 maanden een ‘verouderd’ toestel te hebben waar ik 100€ teveel voor betaald heb :p

  14. @Dendezen: Wat snap je niet? Dat logo is ‘leklicht’ van het scherm. Daar hoeven ze geen foefjes voor uit te halen of extra te frezen en kost geen ruimte. Want dat uitfrezen doen ze nu ook zodat er een ander materiaal/kleur logo ingeplakt kan worden. Zie iPhone 6. En de batterij van een iPhone zit niet in het midden. Weleens een iPhone opengemaakt? Ruimte zat hoor. Ik heb zelfs een deuk van een halve cm diep in een 6. En die raakt nog steeds weinig en er komt weinig door in de knel. Ja m’n emoties toen ‘t gebeurde.

  15. @Le0: Zoek jij maar eens plaatjes van een opengemaakte iPhone 6 op.
    Dan zie je duidelijk dat de batterij en nog genoeg andere chips en of moederbord wel degelijk in de weg zitten om het logo (egaal) te verlichten.
    In een MacBook zitten al deze zaken in de ‘onderkant’ en niet in de ‘klep’.
    Volgens mij snap jij iets niet.

  16. @Le0: ik heb toch niets gezegd dat ik het niet snap??
    Ik zeg enkel dat hier geen leklicht kan komen door de batterij en moederbord die in de weg zitten… Maak maar eens open!!
    En trouwens een deuk van halve cm in een toestel van maar 7mm??? Sterk bezig man. Volgens mij heb je zo een goedkope iPhone kloon😄😄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.