Reacties voor: ‘iPhone 6s krijgt 12-megapixelcamera met RGBW-sensor van Sony’

De iPhone 6s krijgt mogelijk een 12-megapixelcamera met een RGBW-sensor van Sony, aldus bronnen uit China. Eerder waren er al soortgelijke geruchten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Huh? Eerst gaat t over een camera sensor in dan over een “helderder scherm”. Wat gaat hier mis?

  2. Denk dat ze het extra zo lang mogelijk hebben uitgesteld net zoals bij het ram geheugen. En opzich, als je 2 fotos ziet en ze zien er allebei even mooi uit maar de 1heeft de helft van het aantal megapixels, geeft dit wel aan hoe goed ze zijn op de achtergrond.

  3. Maar nu de belangrijkste vraag: Past die nieuwe camera in de behuizing???

  4. Hoop wel dat de camera dit keer niet uitsteekt. Dan ben ik blij genoeg.

  5. @dennis: Ik vroeg het me ook al af….

    Maar belangrijker: steekt de nieuwe camera nog steeds uit de behuizing? Ik hoop van niet. Er zijn genoeg fabrikanten die even dunne, of dunnere smartphones maken en daar steken de camera’s ook niet uit de behuizing!

  6. Een uitstekende camera is geen probleem. Hij steekt op de iPhone 6 zo weinig uit, dat het dunste hoesje het “probleem” al verhelpt

  7. Origineel geplaatst door Ed
    Een uitstekende camera is geen probleem. Hij steekt op de iPhone 6 zo weinig uit, dat het dunste hoesje het “probleem” al verhelpt

    Ik vind het juist fijn inderdaad. Anders zit er in je iPhone met hoesje (officiële Apple Case) een gat. Nu wordt dat gat met de iPhone 6 (Plus) opgelost.

  8. @Cihan: Op elke foto die ik tot nu toe heb gezien van 6s heeft die de zelfde camera als 6 uitstekend aan achterkant, denk niet dat ze dat gaan veranderen 🙂

  9. Origineel geplaatst door Broeder Marcus
    Op elke foto die ik tot nu toe heb gezien van 6s heeft die de zelfde camera als 6 uitstekend aan achterkant, denk niet dat ze dat gaan veranderen 🙂

    maar die foto’s zeggen helemaal niks. Het zijn gewoon concept fotos hoewel ik de S versies nauwlijks veranderingen krijgen in het desgin.

  10. Hebben we ook nog iets gehoord over de front camera. Die is volgens mij sinds de iPhone 3G niet meer geüpgraded en is gewoon van slechte kwaliteit!

  11. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Hebben we ook nog iets gehoord over de front camera. Die is volgens mij sinds de iPhone 3G niet meer geüpgraded en is gewoon van slechte kwaliteit!

    Ik wist niet dat de iPhone 3G een frontcamera had …
    Of was dat toch de iPhone 4😁

  12. Hopelijk ook een betere frontcamera met een kwaliteit dat ongeveer gelijk is aan de huidige 8 megapixel rear camera.

  13. Die witte pixel zorgt juist toch voor betere foto’s onder donkere omstandigheden? Dat zou obs juist overbodig maken? Althans, minder nodig

  14. En de 4k video’s van Samsung dan? Dat zou ik ook wel willen zien in de iPhone. Ook het draadloos opladen trouwens…

  15. Waarom 4k uit een lens van 3 mm doorsnede?

  16. WTF moet ik met 12 megapixel? Ik ga geen freaking billboards uitprinten!
    Ze kunnen hun tijd, geld beter aan iets nuttigs besteden. Er zullen weinig mensen warm lopen voor een 12 megapixelcamera! Ze zijn echt de weg kwijt lijkt het!

  17. Ik denk juist dat het publiek wel warm loopt voor een 12 Mp camera. Het is gewoon een ouderwets marketing trucje. En dat trucje blijkt nog steeds goed te werken.

  18. Origineel geplaatst door Ed
    Een uitstekende camera is geen probleem. Hij steekt op de iPhone 6 zo weinig uit, dat het dunste hoesje het “probleem” al verhelpt

    Niet iedereen wil zijn mooie iPhone wegsteken in een hoes.

  19. Het lijkt me opzich wel leuk en handig, maar het meest hoop ik toch op doe OIS op de gewone 6, lijkt me erg leuk om te hebben!

  20. Origineel geplaatst door okkie
    WTF moet ik met 12 megapixel? Ik ga geen freaking billboards uitprinten!
    Ze kunnen hun tijd, geld beter aan iets nuttigs besteden. Er zullen weinig mensen warm lopen voor een 12 megapixelcamera! Ze zijn echt de weg kwijt lijkt het!

    Het zou mooi zijn als je zelf de pixelresolutie zou kunnen instellen naar behoefte. Met 12 Mpix kun je natuurlijk wel flink inzoomen of inderdaad groot afdrukken, maar voor gewoon gebruik is 3 Mpix al ruim voldoende. De meeste camera’s hebben deze optie dus waarom de (foto stock app van de) iPhone niet?

  21. @Ed: Wel jammer dat een hoesje nodig is om het probleem te verhelpen. Er had “überhaupt geen uitstekende camera moeten zijn.

    On topic: ik moet het nut van een 12 MP camera nog maar zien. Als de sensor niet groter wordt, bestaat de kans op meer ruis.

  22. Een jaar geleden had ik de xperia z2 met 20 Mp camera en eerlijk gezegd is dat geen garantie voor een betere foto kwaliteit want de camera van mijn iPhone 6 levert ondanks zijn 8 Mp in alle omstandigheden veel mooiere kwaliteit van foto’s af. Tevens slikken hogere resoluties onnodig meer geheugen en zijn deze alleen maar van nut bij professionele fotografie bestemd tot bvb vergrotingen enz enz…

  23. Iemand wel eens bedacht dat het uitsteken van de camera, juist een bewuste keuze is?
    Op deze manier blijft de achterkant van je Iphone krasvrij!?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.