Reacties voor: ‘iPhone 6s krijgt 12-megapixel camera en selfie-flitsfunctie’

De iPhone 6s krijgt een 12-megapixel camera, die ook 4K-video's kan opnemen. Verder komt er een flitsfunctie in, waarbij het scherm oplicht als je een selfie wilt maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. 5s weg.. 6s komt u maar

  2. @tony: Jij bent gek
    De 5s is een razendsnel ding!

  3. Mijn iPhone 6 al een maand geleden via marktplaats verkocht…heb ontzettend zin in de 6s
    Laat het maar lekker komen hoor!!

  4. Die flits functie kan toch ook op de normale 6 plus…???….
    Zoals met snapchat

  5. Origineel geplaatst door Hallo
    Jij bent gek
    De 5s is een razendsnel ding!

    ik weet het.. Ik ben een beetje uitgekeken op de 5s! wil graag een maatje groter.. Ik heb de 6 in mn handen gehad en was gelijk verkocht vandaar de 6s met betere specs

  6. Een flits voor een selfie, sta je er altijd op met je ogen dicht.

  7. Tja…Ik blijf me toch afvragen waar de innovatie komt.
    Jailbreak je iPhone en bijv. de flash functie zat al in m’n 4s.
    4K, zoals gezegd werd…heeft Samsung in de S5 al (alweer ff geleden).

    Force Touch…zeker innovatief, maar ik ben bang dat de echte gave dingen die je hiermee kan doen weer door Apple worden geblokkeerd (en dus moet jailbreaken).

    Tuurlijk…ik zit nu op een 4S en een 5S, en ben ik ook wel toe aan een nieuwe tel. Maar eigenlijk is de 5S goed genoeg…alleen de concurrentie gaat echt wel voorlopen en Apple steeds meer achteraan…

  8. 4K Video?? Lijkt me leuk, alleen wil ik dan wel graag een iPhone 6S met minimaal 256GB! Denk dat Apple met een 256GB als instapmodel komt, en dan nog een versie met 512GB en 1TB!! Lijkt me super!!

  9. Origineel geplaatst door Dennis W.: Tja…Ik blijf me toch afvragen waar de innovatie komt.
    Jailbreak je iPhone en bijv. de flash functie zat al in m’n 4s.
    4K, zoals gezegd werd…heeft Samsung in de S5 al (alweer ff geleden).

    Force Touch…zeker innovatief, maar ik ben bang dat de echte gave dingen die je hiermee kan doen weer door Apple worden geblokkeerd (en dus moet jailbreaken).

    Tuurlijk…ik zit nu op een 4S en een 5S, en ben ik ook wel toe aan een nieuwe tel. Maar eigenlijk is de 5S goed genoeg…alleen de concurrentie gaat echt wel voorlopen en Apple steeds meer achteraan…

    Gaap

  10. Wat zeurt iedereen toch steeds over “innovatie” .. Bij ieder nieuw iPhone model. Zelfde onzin Apple loopt achter bla bla, wat verwacht je dat je telefoon in een transformer kan veranderen ? Het is een prachtig toestel, top scherm doet wat het moet doen en niet te vergeten een top eco systeem wat alles met elkaar laat werken, ongeacht tot op zekere hoogte hoe oud of nieuw je device ook is. Oh en tot slot is in mijn mening “innovatie” niks meer dan een gimmick waar men tegenwoordig maar lekker mee rond strooien.

  11. @tony:
    De 7 heeft weer beterd specs, en zo gaat het maar verder.
    Gewoon een keer tevreden zijn met je toestel. Je kunt makkelijk 4 jaar met een toestel doen. Lijkt me redelijk aangezien de prijzen!

  12. Origineel geplaatst door Bas
    @tony:
    De 7 heeft weer betere specsenz., en zo gaat het maar verder.
    Gewoon een keer tevreden zijn met je toestel. Je kunt makkelijk 4 jaar met een toestel doen. Lijkt me redelijk aangezien de prijzen!

  13. Origineel geplaatst door Mike
    Wat zeurt iedereen toch steeds over “innovatie” .. Bij ieder nieuw iPhone model. Zelfde onzin Apple loopt achter bla bla, wat verwacht je dat je telefoon in een transformer kan veranderen ? Het is een prachtig toestel, top scherm doet wat het moet doen en niet te vergeten een top eco systeem wat alles met elkaar laat werken, ongeacht tot op zekere hoogte hoe oud of nieuw je device ook is. Oh en tot slot is in mijn mening “innovatie” niks meer dan een gimmick waar men tegenwoordig maar lekker mee rond strooien.

    Eens.

    Wat is échte innovatie nog nog nu al die top telefoons eigenlijk al complete digitale assistenten zijn. Agenda, mail, social media, navigatie, sportassistent, zakelijk werken, creativiteit zoals foto en video. Sommige zaken zijn makkelijker, afhankelijk van de grootte van je scherm.

    We hebben nu al eigenlijk niets te klagen over de mogelijkheden van de huidige smartphones, of het nu een Samsung Galaxy, iPhone of One Plus o.i.d. is. Het Apple ecosysteem heeft voor- en nadelen t.o.v. het Android systeem. Kun je zinloos over blijven twisten. Ik vind Apple prettig met eigen argumenten. Pietje of Klaasje Android. Prima, have fun.

    Over de discussie over innovatie ja of nee, tja …
    > Grotere schermen dan 5,5 inch zijn onwerkbaar
    > Scherm dat in de zijkant doorloopt: Sumsung zegt dat dit echt een functie heeft, maar lijkt me een gimmick
    > Force touch zal in de loop van de tijd wel zijn meerwaarde krijgen, maar zal in het begin basic zijn. Zo werkt Apple nu eenmaal.
    > Touch ID: toen hetzelfde als Force Touch. Werkt nu prima voor allerlei authentificatie zaken, maar in het begin alleen toegang tot de telefoon.
    > 4K video: genoeg mensen zullen nog geen passende TV hebben hiervoor.
    > 4K telefoonschermen …. waarom in godsnaam? Alleen voor VR?
    > VR: gimmick voor games. wel leuk.
    > Draadloos opladen: leuk, maar je moet nog steeds opladen. Enige voordeel is dat je niet naar het poortje hoeft te zoeken ‘s nachts.
    > Elke feature met het woord “selfie” … gimmick

    Iedereen die meldt dat met jailbreak alles al sinds 2009 kan. Heel leuk, maar de meerderheid jailbreakt niet en heeft geen zin in het technische geneuzel. Heb ik geprobeerd drie jaar terug en na drie weken (wel met plezier) eindigde mijn 4s als brick. Na drie dagen zweten werkte hij weer en was ik klaar met jailbreaken.

    Voor mij zal de echt grote innovatie zijn: een nieuwe generatie batterij die dagen of langer meegaat zodat je niet overal een stekker voor hoeft mee te slepen.

    Zo, tot zover mijn visie. 😉

  14. Apple! Ik wil dit standaard graag in mijn nieuwe iPhone: http://youtu.be/Twtqg97paG0

  15. Heb nu een iPhone5, merk dat die nu wel wat kuren krijgt (heb hem sinds hij verkrijgbaar is). Zit te twijfelen of ik nu de Plus variant zal nemen, wel grotere batterij en meer scherm, maar vraag me af of ik er geen last van krijgt logistiek gezien (in broekzak is haast geen optie heb ik mij door meerdere mensen laten vertellen)..

  16. Origineel geplaatst door Bart: Een flits voor een selfie, sta je er altijd op met je ogen dicht.

    Alleen de kop gelezen zeker? 😳
    In het artikel hàd je kunnen lezen:

    …Ook zit er een softwarematige flitsfunctie aan de voorzijde, voor het maken van selfies…

    Ze gebruiken dus het scherm al flitser, waardoor het licht vanzelf veel diffuser is dan van een ‘echte’ flitser …

  17. M’n 6 gaat naar m’n zoon en ik koop de 6s met weer de grootste geheugen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.