Reacties voor: Mogelijke behuizing iPhone 6c te zien op foto’s

Op gelekte foto's is de mogelijke behuizing van de iPhone 6c te zien. De iPhone 6c wijkt af van de iPhone 5c, bij de camera en speakers.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 29 reacties

  1. Beetje raar om hetzelfde ding uit te brengen qua uiterlijk. Hoop toch wel dat hij dunner is, betere batterij heeft, saffieren scherm en een nog betere vinger afdruk-scanner. Dan zou het nog wel een geslaagd product kunnen worden.

  2. @justin w: dat soort dingen komen in de volgende iPhone. Moet je nog even een jaartje wachten.

  3. Ga er maar van uit dat hij er ook komt, met al zo veel geruchten en deze foto’s wil ik er wel wat geld op inzetten!

  4. @Marc: Half jaartje. De 6 is er al een half jaar.

  5. Op een of andere manier lijkt het meer op een hardcase?

  6. @justin w: ja vooral een saffieren scherm op het budget model…

  7. Zo lelijk vind ik de 5C eigenlijk niet.
    Vind alleen dat er ook een zwarte en grijze zou mogen zijn.

  8. @justin w: Betere vingerafdruk scanner ? Waar in de 5c zit ie dan ?

  9. 8( !
    Ik zit met smart op een nieuwe 4 inch iPhone te wachten omdat ik de 6 te groot vind.
    Maar ik wil écht geen iPhone van plastic!
    Ik had gehoopt dat ie wel van gelijkwaardig materiaal als de andere iPhones zou zijn en dan met saffierglas, maar dit lijkt weer op een budget foon uit te draaien….
    Erg jammer dit!

  10. Als Apple met de iPhone 6s in drie formaten komt in september 2015 dan is het 4 inch model iPhone 6c bij een aantal potentiële kopers groot genoeg.
    Niet iedereen wil een groot scherm van 4,7 inch of 5,5 inch.
    Waarom Apple kiest voor iPhone van 4 inch van hard plastic en niet voor het model als van een iPhone 4s blijft een raadsel. Een tijdloos model en iets dikker en daardoor iets meer ruimte voor de accu.

  11. Dat dit formaat in plastic mogelijk uitgelekt is, wil nog niet zeggen dat dit de enige uitvoering op dat formaat is. Rustig afwachten maar.

  12. Mooi . Zou graag een nieuwe 4″ iPhone zien. Met vingerscan, vind een iPhone 6 gewoon te groot ! Sterker nog .. Van mij mogen ze zelfs een 3,5″ maken net als de iPhone 4 en 4s

  13. iPhone 5c is gewoon een top apparaat. Bouwkwaliteit is echt goed. Daarom koop ik de 6c zeker.

  14. Lijkt me wel logisch een 6c na de 5c. Ik wacht gewoon rustig op de 6s plus of wordt dat de 6pluss…

  15. Ik begrijp niet dat mensen de Iphone zo fantastisch vinden.
    Het is zo beperkt qua opensource applications. Android is 1000 maal beter en divers en 1000 maal goedkoper. Je kan daardoor met android veel en.veel meer doen dan een Iphone. En qua design zijn er androids die 1000 maal mooier zijn. Iphone begint gewoonweg een uitstervende hype te worden voor old skool nerds.

  16. Veel gebruik gemaakt van apple spullen en er altijd bij gezworen al moet ik zeggen dat me de galaxy s6 begint te jeuken. Oke android is niet zo stabiel maar je hebt meer openheid qua sleutelen aan software. Ik denk dat ik de overweging maak want kwa looks doet de s6 in mijn ogen niet meer onder voor de iphone en kwa prestatie tja is daar hedendaags nog wat op te zeggen het werkt allemaal prima

  17. Beetje raar. Ik dacht dat de 5c het niet goed deed qua verkoop. Of heb ik dat fout?

  18. Origineel geplaatst door Tey
    Beetje raar. Ik dacht dat de 5c het niet goed deed qua verkoop. Of heb ik dat fout?

    Ja.
    Zie bijvoorbeeld: The iPhone 5c was the best selling phone in UK, before iPhone 6 debut, iPhone 5s remains world’s best-selling phone, iPhone 5c takes number 5 slot

    (Ik denk tevens dat Apple het niet erg vindt om meer 5s’en te verkopen dan 5c’s…)

  19. Double down on secrecy/security, yeah right!

  20. Ik durf er (bijna) m’n hand voor in het vuur te steken dat de iPhone 6c gewoon de 5s met een plastic achterkantje is.

  21. De iPhone 6c zou voor mij veel pluspunten hebben: 4 inch scherm (ik vind de iPhone 6 in de praktijk te groot), vingerafdrukscanner, en gemaakt van plastic . Veel mensen vinden plastic een nadeel, maar bedenk wel dat je bij iedere andere iphone genoodzaakt bent om een case of hoesje aan te schaffen. Daar gaat dan het mooie design en het maakt de telefoon nog groter dan ie al is. Voor de plastic 6c zou ik geen case kopen, en de telefoon zou weer als vanouds fatsoenlijk in een broekzak passen. Ben wel benieuwd naar de chip, camera, en vooral de opslagcapaciteit (8 Gb kan tegenwoordig echt niet meer).

  22. Origineel geplaatst door peter
    Ik begrijp niet dat mensen de Iphone zo fantastisch vinden.
    Het is zo beperkt qua opensource applications. Android is 1000 maal beter en divers en 1000 maal goedkoper. Je kan daardoor met android veel en.veel meer doen dan een Iphone. En qua design zijn er androids die 1000 maal mooier zijn. Iphone begint gewoonweg een uitstervende hype te worden voor old skool nerds.

    En ik begrijp niet dat mensen adroid phones mooi vinden. Het OS veel vatbaarder voor bugs, en ik betaal liever voor wat meer….man, man, man, wij verheerlijken de iPhone en jij de android. indien we allemaal dezelfde smaak zouden hebben hé….
    Ik ga nooit in discussie met vrienden of wat beter is of niet. Ik zeg altijd dat de iPhone doet wat ik ervan verlang en dat ik bereid ben die prijs te betalen, en wie is iemand anders om dat tegen te spreken…??Alles heeft voor en nadelen…ne Lada ook en een Porsche ook.

  23. Leuk om te zien en is wel logisch: net als bij de iPhone 5C loopt de 6C dan met het binnenwerk twee modellen achter.
    Geheugen wordt denk ik wel standaard vast 16GB, want met 8GB kan je niet meer aankomen. Ik verwacht dat de nieuwe iPhones 6S (Plus) minimaal 32GB hebben met opties tot 128GB of 256GB

  24. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  25. @dendezen:

    Een S6 is net zo duur als een iphone… Een note 4 is ook rond dezelfde prijs !

    Tja android is meer open, en apple is meer gesloten. Ik geef ook meer om het open karakter van android. Vroeger was apple onderscheidend maar tegenwoordig zijn ze gewoon een van de vele, die op veel vlakker zelfs minder scoort dan de rest!

    Ik hoop dat apple zich ooit kan hervinden !

  26. @johan:

    Zins Jobs er niet meer is gaat het met Apple inofatief achteruit.

    Hij was niet zomaar een CEO, maar had de touwtjes stevig in handen met zijn visie en perfectionisme.

    Die visie missen ze nu echt bij Apple.

    Ik had nooit gedacht dat 1 persoon zo doorslaggevend kon zijn voor zo’n grote organisatie.

    Veel mensen hier riepen het toen hier dat hij daarin zo bijzonder was.. Ik dacht wat een onzin.. Maar helaas denk ik dat ze gelijk hadden.

  27. @peter: fijn voor je dat je Android beter vindt, maar wat doe je hier dan op een Apple en iPhone forum? Volgens mij ben je gewoon beetje de trol aan het uithangen… ik kan wel 1000 nuttigere dingen verzinnen waaraan jij je tijd kunt spenderen.
    Mazzel!

  28. Beter maken ze gewoon de 6s beschikbaar in 4″. Heb nu een 6 maar vind ‘m te groot, heb heimwee naar het formaat van de 5s, alleen wil ik niet met een stuk plastic lopen…

  29. Origineel geplaatst door Zlatan
    Beter maken ze gewoon de 6s beschikbaar in 4″. Heb nu een 6 maar vind ‘m te groot, heb heimwee naar het formaat van de 5s, alleen wil ik niet met een stuk plastic lopen…

    Zo denk ik er ook over. Ik heb nu de 5 en wil niet groter. 4″ past perfect in de hand. Maar als ze de 6c van plastic gaan maken…. Nee, dan houd ik liever m’n iPhone 5.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.