Reacties voor: Kleurrijk concept van de iPhone 6c

Gaat Apple ooit een iPhone 6c maken, als goedkope variant van de iPhone 6s? Volgens 3DFuture is een plastic iPhone 6c best haalbaar; ze maakten een concept.
Lees het complete artikel → Kleurrijk concept van de iPhone 6c
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Dat ziet er wel leuk uit.

  2. Jaa inderdaad

  3. Ik had altijd de stille hoop dat het gewoon een voorbode was op kleurrijke iphones in de breedste zin van het woord. Dat het een proef was om te zien of men naast zwart/wit voor een kleurtje zou gaan en dat de iphone 6 naast de huidige kleuren ook andere zou gaan krijgen.

    Een model er naast zou nu niet meer zo nuttig zijn zou je zeggen, ja je maakt hem van plastic ipv metaal maar daar is het inderdaad allemaal mee gezegd, dan liever straks de 6S in een groot scala 🙂

  4. Mooi ontwerp 🙂

  5. Heel leuk allemaal, ben het er mee eens mocht er een 6C komen, dat de Touch id ring dan de desbetreffende kleur krijgt. Alleen kan deze echter niet van plastic gemaakt worden. Touch id maakt gebruik van geleiding om vingeraanrakingen te herkennen, met plastic is dit niet mogelijk.

  6. Die in geel ziet er leuk uit maar ik zie het er niet van komen de Apple weer een C variant uit gaat brengen

  7. Mij lijkt het mooi als bij de iPhone 6s, de ring rondom de homeknop/touchID in een gewenste kleur kan laten oplichten, bijv bij notificaties etc.

  8. Lekker strak geen antennelijnen achter op !

  9. Als ze dan ook nog is met fatsoenlijke kleuren of meer komen. Ik vind de huidige 5c kleuren echt niks.

  10. Nooit begrepen , waarom Apple de hoofdprijs wou hebben voor de C, en dit toestel niet als de “budget” versie in de markt heeft gezet. Er zou veel vraag geweest zijn onder jongeren, ouderen en mensen met een kleinere beurs. Ik had m genomen zodat ik geen hoesje meer nodig had gehad.

  11. Ik vind die kleurtjes eigenlijk best wel leuk maar dan wel graag van Aluminium, eigenlijk wat ze doen met de iPod Touch.

    Ik zou zo een gele of rode iPhone 6sPlus kopen om mijn huidige plus te vervangen.

  12. Er was veel negatieve kritiek op de 5C en daardoor dacht ik er net zo over. Totdat ik er eens eentje ‘in het wild’ kon aanschouwen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een mooi toestel vind en hij beter in de hand ligt dan een 5 of 5S. Ook hoef je er geen hoesje meer om te doen (met als reden dezelfde grip). Wat mij betreft mag er een 6C komen!

  13. Zou mn iphone 6 denk ik meteen verruilen voor zon zwarte!
    Idd geen lelijke antenne lijnen!!

  14. Ik denk dat Apple liever de C kwijt is dan rijk. Die 5C was ook een flop.

  15. Origineel geplaatst door Thomas
    Ik denk dat Apple liever de C kwijt is dan rijk. Die 5C was ook een flop.

    Hier misschien. In de VS zie ik ze heel regelmatig hoor.

  16. @Donstil: In Nederland ook zeker. Maar omdat de 5s meer verkocht is wordt het blijkbaar een flop genoemd.

  17. Origineel geplaatst door Donstil

    Origineel geplaatst door Thomas
    Ik denk dat Apple liever de C kwijt is dan rijk. Die 5C was ook een flop.

    Hier misschien. In de VS zie ik ze heel regelmatig hoor.

    Klopt. Deze tijd vorig jaar hing New York vol met billboards met de 5C ipv 5S. Plus op street, uhm, straat zag je meer Cs dan Ss.

  18. Misschien zou Apple iets nieuws kunnen doen! Bv. Je iPhone personaliseren zoals Nike. Dat je zelf de kleur kan kiezen van je iPhone (6c) met Een kleurentabel! Zou erg leuk zijn!

  19. Ik vraag me af wat het prijsverschil uiteindelijk is, niemand heeft het hier over het verschil in prijs (of ongeveer de prijs). Want ook al heb ik een iphone 6, het ding is gewoon veel te duur voor wat het uiteindelijk is…maar ja dat is alleen maar mijn mening.

  20. Ik zie de 5c nog dagelijks, mensen kopen ze nog in mijn omgeving. Toen ik in NY was zag ik grotendeels iPhone 5sjes (voor de iPhone 6)

  21. Als de5C niet van die lelijke kleuren had gehad, dan werden d’r vast nog meer van verkocht

  22. @Zayn: In het wit ziet hij er mooi (beschaafd) uit hoor!

  23. Ziet er super uit, alleen die camera op de achterkant mag wel iets naar beneden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.