Reacties voor: ‘Camera iPhone 6c zit andere smartphonemakers in de weg’

De productie van de iPhone 6c-camera bij Sony zit andere smartphonefabrikanten in de weg. Apple heeft bizar veel camera's besteld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Hoezo verwachten ze veel meer telefoons te verkopen? Als er daadwerkelijk twee camera’s op komen te zitten moet het dus al door twee gedeeld worden.

  2. Hoop wel dan dat de nieuwe camera technologie wel in de 6S zit. Wil mijn iphone 5 graag vervangen dat nog prima werkt trouwens, maar het moet wel waard zijn om te upgraden naar de 6S.

  3. Hele grote order? Dat klinkt voor mij als een hele goedkope iPhone.

  4. Ik verwacht de volgende line-up:
    iPhone 5s, iPhone 6c (4″, hardware iPhone 6) iPhone 6s, iPhone 6s Plus met respectievelijk de prijzen (16 GB); €500, €600, €700, €800.

  5. @Kevin M: Je haalt de 6S en 6C door elkaar. Dit artikel gaat over de C, lijkt me stug dat een budgetmodel al de dubbele camera krijgt.

  6. Misschien nieuwe iPod touch met zelfde camera als de 6c. Of voor de iPad mini.

  7. Ik vind die concept boven aan de pagina wel een leuke, met die gekleurde ring

  8. wellicht zijn er veel nodig voor meer nieuwe producten zoals:

    -iphone 6c
    -iPod
    -iPad 12″
    -Apple TV (video bellen)

    dan heb je er al gauw veel nodig.

  9. Nu nog hopen dat de iphone 6s ook een top camera krijgt 💪🏾
    Ik hoop op nieuws over de iphone 6s

  10. Voor zover ik begrepen heb viel de verkoop van de iPhone 5C helemaal niet tegen. Alleen werden er van de 5S nog veel meer verkocht, waardoor de verkoopcijfers van de 5C al gauw als laag werden beschouwd.

    Als de iPhone 6C inderdaad een 4 inch versie van de iPhone 6 of 6S gaat worden, konden ze er inderdaad wel eens heel veel van gaan verkopen. Nadat iedereen eerst net zolang heeft lopen zeuren om een groter model iPhone, hoor je sinds de presentatie van de iPhone 6/6+ steeds meer mensen zeuren om een 4 inch model. Prijstechnisch is het natuurlijk ook een goede zet om een kleiner model te maken. Ik hoop alleen dat ze bij de 6S/6S+ eindelijk eens afstappen van die achterhaalde 16GB voor het instapmodel. Anno 2015 met schermen met zoveel pixels is dat echt te weinig.

  11. Origineel geplaatst door Bman
    Ik verwacht de volgende line-up:
    iPhone 5s, iPhone 6c (4″, hardware iPhone 6) iPhone 6s, iPhone 6s Plus met respectievelijk de prijzen (16 GB); €500, €600, €700, €800.

    Tja, je kunt zoveel verwachten. Waar baseer je dit op? Dát vind ik interessanter…

  12. De 5c was de #2 smartphone, na de 5s, met verkopen die de Galaxy destijds zwaar overtroffen (schandalig zwaar zelfs) maar wel 4x lager waren dan de 5s. Ik vind dit dus ook een erg vreemde berichtgeving die niet ergens op lijkt te zijn gebaseerd.

    Afijn, los daarvan blijf ik hopen op een 4,3″ iPhone.

  13. Dat hoor ik graag minimaal 32gb instapmodel en 4,3 inch schermgrote👍😃. En dan dus gewoon 3 modellen 6c, 6s en 6s . Ik heb nu een iphone 5 en die bevalt prima maar een iets groter scherm is wel wenselijk.

  14. Origineel geplaatst door Pascal:

    Tja, je kunt zoveel verwachten. Waar baseer je dit op? Dát vind ik interessanter…

    Op het verleden. Dit lijkt dé logische stap.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.