Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 6 zonder saffierglas, maar met krachtige A8-chip en NFC’

De iPhone krijgt volgens nieuwe geruchten snellere Wi-Fi, NFC en een krachtige A8-chip. Maar saffierglas lijkt te zijn verdwenen uit de plannen.
Michel Lusthof -

Reacties: 16 reacties

  1. De uiterlijke hardware eigenschappen van de iPhone 6 zal volgend jaar weer ongewijzigd blijven met de 6S (alleen het gebruikelijke zal een update krijgen, cpu/gpu/camera).
    Daarom hoop ik toch dat er meer vernieuwing in zit.
    Saffierglas, stof en waterdicht zijn toch wel wensen die hoog op mijn verlanglijstje staat. Alleen een groter scherm is niet genoeg 😉 Want anders zien we deze eigenschappen pas over 25/26 maanden in de nazomer van 2016.

  2. NFC hoop het niet heb het ook op mijn HTC one V en nog nooit gebruikt, maar de accu gaat zo snel leeg dat ik het meer uit heb dan aan.

    Achterhaalt.

  3. Origineel geplaatst door michel
    NFC hoop het niet heb het ook op mijn HTC one V en nog nooit gebruikt, maar de accu gaat zo snel leeg dat ik het meer uit heb dan aan.Achterhaalt.

    Dus omdat jij het niet gebruikt op je HTC telefoon hoop je niet dat er NFC in de iPhone komt? Beetje egoïstisch niet?

    Mij lijkt het een handige toevoeging. Stel je voor dat je over een tijdje kunt betalen met je iPhone door de telefoon tegen de pinautomaat te houden. Dit is nu al mogelijk met de nieuwe ING-bankpasjes.

  4. @Rob:
    Het glas, stof en waterdichtheid staan ook bovenaan mijn verlanglijstje. Moest de nieuwe iphone waterdicht worden, dan koop ik hem meteen. Nu moet ik het doen met een lifeproof covertje.
    Hopelijk komt het saffierglas er alsnog.

  5. A7 in iPhone 5? Lijkt me sterk

  6. lekker logisch, geen Saffierglas. Daarom is Apple ook in zee gegaan met een bedrijf dat 1000den saffier ovens extra plaatst en bestaande klanten afstoot om aan de vraag van Apple te voldoen. Ik zeg; kul. Deze bron is niks meer en minder als de rest: natte vinger werk.

  7. Als het glas zo sterk en krasbestendig wordt als op de video’ die laatst zijn verschenen, dan vind ik het best.

  8. @kim: @Rob: De oplossing is dichterbij dan je denkt en niet duur ook nog 😀

  9. Ik denk dat het misschien wel eens kan kloppen dat saffierglas pas bij de 6S komt.
    De S staat altijd ergens voor:
    3GS(peed)
    4S(iri)
    5S(ecurity)
    6S(aphire) ??

    Het zou kunnen. Al hoop ik zelf dat het al in de iPhone 6 zit 🙂

  10. Dan geloof ik deze bron niet, want er komt geen 5 inch model. De legitieme gelekte onderdelen zijn allemaal van de 4,7inch en nog geen enkel 5 inch onderdeel gezien dan alleen wat mockups.

  11. Even over het type glas van het scherm, wat wel in het originele artikel terugkomt, maar hier niet staat:

    “That corroborates an earlier video report showing that the purported iPhone 6 screen is harder than previous models’ screens but softer than sapphire crystal.”

    Dat scherm in dat bekende filmpje is idd niet puur van saffier (saffier buigt niet zo veel). Maar het lijkt redelijk onkrasbaar. Lekker boeiend dat het dan geen puur saffier is. 😉

  12. Waterdicht en krasbestendig zijn voor mij de redenen om er 1 te kopen. Lijkt me heerlijk, telefoontje mee in de douche. Met saffierglas kan ‘ie zo van de doucherand afkankeren. Wellicht wel een klein deukje dan, maarja.

  13. Ik wacht dan wel tot saffierglas versie komt denk ik. Wacht gewoon geduldig af.

  14. Aha dus weer de standaard update blijkbaar… valt vies tegen van Apple.

    Dat was 1 van de grote punten waarom heel veel mensen een Iphone 6 willen.

  15. Noch saffierglas, noch NFC, noch A8 zijn voor mij overtuigend om mn 4S al in te ruilen! Wat wel? Minimaal 128 GB geheugen, liever nog veeeeeeel meer (kan niet wachten op de 1TB iPhone, maar zal wel de iPhone 11 worden over een jaar of tien vrees ik)

  16. Al had de iPhone 6 geen enkele onderhuidse en/of uiterlijke verbetering/verandering – die iPhone 6 gaat sowieso goed verkocht worden. Zo gaat dat want het is een Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.