Reacties voor: ‘Ook iPhone 6 krijgt reparatieprogramma voor uitvallende batterij’ – update

Volgens geruchten zou Apple ook voor de iPhone 6 een reparatieprogramma voor de batterij beginnen. Eerder konden sommige mensen met een iPhone 6s al in aanmerking komen voor een vervanging van de batterij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 55 reacties

  1. Ik heb een 6S Plus heb ook last van president dit voorval. Ik merkte het vorig jaar al!

  2. Laat me nu hopen dat dit er komt hier enorm last van pfff

  3. Heb de 6s en works like a charm!😁😎👍

  4. Weet iemand of de 6s buiten Europa en buiten garantie periode wordt gerepareerd? Aangezien de garantie binnen Europa 2 jaar is en erbuiten 1.

  5. En de 6+ dan?

  6. @Elisa9180: Had ik ook met m’n iPhone 6.
    Met een nieuwe accu weer als nieuw.
    Het lijkt wel of hij het beter vol blijft houden dan toen ik hem nieuw had gekocht.
    55,= heeft het gekost.

  7. Hallo ik heb in oktober 2016 een nieuwe iPhone 7 plus gekocht bij Vodafone eind december viel de telefoon uit bij een batterij percentage van 40 % aan zetten lukte niet weer alleen aan de oplader wel het werd steeds erger , naar de Vodafone winkel volgens hun was de oplossing terugzetten naar fabrieks instellingen en alles weer opnieuw installeren maar na 1 dag was het weer net zo toen begon het al bij 60 a 70 % .
    Dus weer naar de winkel telefoon is opgestuurd voor reparatie en binnen een week een een splinter nieuwe telefoon dus ik klaag niet over de service van Vodafone

  8. Origineel geplaatst door Tim
    En de 6+ dan?

    Koop gaarne een bril en lees het artikel nog een keer.

  9. Ik heb de batterij al vervangen (kreeg uiteindelijk een vervangend toestel) tegen betaling van 75,- bij apple. Ik heb de bon en het oude serienummer nog (september 2014 iphone). Mocht dit doorgezet worden, kunnen de kosten bij de apple store dan gedeclareerd worden?

  10. Hier ook problemen met de batterij van men iPhone 6. Aangekocht begin oktober 2014. Ik overweeg om men batterij te laten vervangen…

  11. Sinds de update naar IOS 10 heb ik er met een Iphone 6 last van. Soms valt de telefoon uit op 20% maar soms ook 50%. Ik kan er totaal niet meer op vertrouwen.

  12. Mijn iPhone 6 (september 2014) heeft dit probleem ook, hoop dat dit niet allen een gerucht is. Heb er echt last van dat die steeds bij 70% al uitvalt.

  13. Mijn 5s valt de laatste tijd ook spontaan uit. Maar wellicht ben ik de enige.

  14. Origineel geplaatst door Dirk
    Mijn 5s valt de laatste tijd ook spontaan uit. Maar wellicht ben ik de enige.

    Heb ik ook last van op de 5s

  15. @dirk:
    Oke Dirk, bedankt voor je reactie waar ik zoveel aan heb, je bent echt een topper!

  16. Iemand de batterij van zijn 6s al laten vervangen in de apple store?
    Ik heb een afspraak gemaakt in de store in Amsterdam, maar woon 2,5u van de store af dus ‘t zou fijn zijn als ik ‘m aan ‘t eind vd dag weer mee kan nemen 🙂

    Wordt de accu echt omgeruild of kan het ook zijn dat het toestel vervangen wordt?

  17. Ook ik heb een IPhone 6s+
    Ook ik heb hier last van, met name als ik de originele camera app gebruik 6 a 7 foto’s dan valt hij uit. Even aan de lader en hij doet het weer.
    De batterij blijkt dan toch gewoon nog vol te zijn.
    Bij de app camera+ totaal geen last. Foutje in de app van Apple?

  18. @Bas: afgelopen zaterdag iPhone 6s batterij laten vervangen. Duurde ongeveer 3.30 uur dus je kan hem weer meenemen aan het einde van de dag. Wel even een afspraak maken bij de genius bar.

    Overigens, iPhone heeft nergens meer last van, telefoon valt niet meer eerder uit.

  19. @Gert Jan: Kijk, daar hoopte ik al op :), afspraak staat al.
    Bedankt voor je reactie!

  20. @Bram: hier net zo.

  21. @Bas: Ik heb gister de batterij van mijn iPhone 6s bij de Apple store in haarlem laten vervangen. Na twee had ik hem terug.

  22. Update: Toch niet, aldus te lezen @ Macrumors o.b.v. commentaar vanuit Apple zelf.

  23. Mijn iPhone 6 heeft nergens last van.

  24. Zo fijn dit, meerdere malen aangegeven dat mijn 6s+ hier ook last van heeft, op Reddit lees je hier ook meermaals van. En als je ze belt of contact opneemt krijg je grofweg te horen dat het je €91 kost. Ik word steeds minder tevreden over Apple op deze manier. Echt te belachelijk voor woorden dat je een toestel van €1000 na een jaar mag laten repareren voor nog een extra €91 omdat hij na twee uur niet bruikbaar meer is!

  25. Origineel geplaatst door Tim
    En de 6+ dan?

    Origineel geplaatst door dirk
    Koop gaarne een bril en lees het artikel nog een keer.

    Mét bril gelezen, 6+ wordt niet specifiek genoemd …
    O.T. Toevallig net vorige week 1 x gebeurd, viel uit bij 51% (moet er wel bij zeggen dat ik toen veel buiten was en erg koud (vorige week zaterdag met de ijzel) , vandaag gebruikt tot 9% en werkte nog gewoon.

  26. @René: Misschien kun je dat geld terugkrijgen als Apple de 6 accu ook gaat vervangen.

  27. Mijn iPhone 6 valt regelmatig uit rond de 20% batterij. Zodra ik de kabel er in doe, gaat de iPhone direct weer aan. Is dat het probleem waar het hier over gaat?

  28. Mijn zoon heeft het vroegtijdig uitval probleem op zijn iPhone SE. Lijkt wel een behoorlijk wijd verspreid probleem voor Apple te zijn dit.

  29. Origineel geplaatst door Brian
    Mijn iPhone 6 valt regelmatig uit rond de 20% batterij. Zodra ik de kabel er in doe, gaat de iPhone direct weer aan. Is dat het probleem waar het hier over gaat?

    Ja

  30. Origineel geplaatst door Davey
    Ik heb de batterij al vervangen (kreeg uiteindelijk een vervangend toestel) tegen betaling van 75,- bij apple. Ik heb de bon en het oude serienummer nog (september 2014 iphone). Mocht dit doorgezet worden, kunnen de kosten bij de apple store dan gedeclareerd worden?

    Stuur je bericht naar de Apple store zou ik zeggen!!

  31. @Dirk: Mijn dochters hebben een 5s en die hebben er ook last van. Het ligt aan de laatste update, want daarvoor was het niet zo.

  32. Wouw vind dat wel even top dat ze dat gaan doen!

  33. Ik heb een iPhone 6+ en mijn telefoon valt echt wel 3 keer per dag uit ofzo en de heletijd als ik mijn telefoon helemaal heb opgeladen tot 100% in de ochtend fiets ik naar school en kijk ik dan op mijn mobiel en is ie ineens 10% en dit heb ik dus de heletijd dat de batterij ineen keer naar 10% of 1% gaat uit het niets

  34. Vandaag de hele dag bezig geweest om mijn iPhone aan te krijgen gezien dit probleem. Na hem bij 100% van de oplader te halen kreeg ik een batterij percentage van 0 te zien en direct viel hij uit. Kreeg hem daarna niet meer aan. Na een aantal uur gefrustreerd alle soorten restarts te proberen schiet hij net pas weer aan. Gewoon op 100%. Ik heb al bijna 6 maanden last van dit probleem met een iPhone 6.

  35. Bagger Apple! Bel je de klantenservice krijg je te horen dat je maar moet wachten op een software update.De batterij is schijnbaar goed.Loop al maanden rond met dit probleem…Na alle iPhones gehad te hebben volgend jaar maar eens aan de Samsung!Slechtere klantenservice als dit bestaat niet!

  36. Ik heb er totaal geen last van bij mijn 6.
    Mijn vrouw haar 6 heeft er echter wel degelijk last van…zeker (zoals hier boven al werd geschreven) wanneer de Camera app gebruikt wordt….dan valt ie spontaan uit bij zo’n 30%.

    @Steve with no job: Drama Queen: ik kan wel een aantal bedrijven noemen (ook telefoonfabrikanten….zoals Oneplus…) die een slechtere of een niet bestaande CS hebben….met  nooit problemen gehad….integendeel.

  37. @Steve with no job: Drama Queen: ik kan wel een aantal bedrijven noemen (ook telefoonfabrikanten….zoals Oneplus…) die een slechtere of een niet bestaande CS hebben….met  nooit problemen gehad….integendeel.

    Dat kan wel zo wezen.. Maar op dit moment bevalt de klantenservice van Apple me niet zo.. Mn telefoon valt gewoon in de garantie, maar wat je ook probeert ze geven niet thuis.Ze erkennen het probleem ook gewoon niet. Zeer slecht voor een bedrijf als Apple, vooral als je ook in je achterhoofd hebt dat je een MBP, Ipad, Cinemadisplay en AppleTv hebt staan.Gaan ze dan ook zo om met je klachten als je daar wat mee krijgt? T is geen pak suiker wat je aanschaft!!Laatst een probleem met de nieuwe Samsung tv.. Wat een heerlijke klantenservice is dat, erkennen het probleem, vragen zelf 2 dagen later of het probleem nog voorkomt na een softwarereset. Kan Apple nog wat van leren 👍🏻

  38. @Steve with no job: Steve, verdiep je eens in de klachtenafhandeling van Samsung en zie hoe stupide je uitspraken zijn!

  39. Stupide? Ik heb ze zelf aan de lijn gehad… ik vergelijk de klantenservice met elkaar…Ik weet niet of je t verhaal wel goed leest ben in t bezit van meerdere Apple producten, niet omdat ik deze producten slecht vind. Ik geef alleen aan dat de Samsung klantenservice meer meegaand is als Apple, waar er alleen gezegd kan worden dat je moet wachten op een software update! En volgens mij ben ik niet de enige waar dit probleem dit voordoet..T is gewoon van de zotte dat ze dit probleem niet erkennen (ja bij een bepaalde lichting) val je erbuiten kan je fluiten! Ik weet niet hoe jij het vind als je constant met een powerbank op pad moet bij een telefoon die net een jaar oud is?!

  40. Waanzinnig irritant probleem: je telefoon valt stil omdat hij aan de oplader moet en na herstart – op stroom – blijkt hij nog half vol te zitten. Gebeurt mij soms meer dan 3 keer per dag! En soms twee weken niet …. Echt shit!

  41. Origineel geplaatst door Bas
    Iemand de batterij van zijn 6s al laten vervangen in de apple store?
    Ik heb een afspraak gemaakt in de store in Amsterdam, maar woon 2,5u van de store af dus ’t zou fijn zijn als ik ‘m aan ’t eind vd dag weer mee kan nemen 🙂
    Wordt de accu echt omgeruild of kan het ook zijn dat het toestel vervangen wordt?

    Ja Gisteren batterij laten vervangen bij Card services in Zwolle.
    Iphone ‘s morgens gebracht en aan het begin van de middag weer opgehaald.

  42. Ik heb een iphone 6 64gb grijs van het eerste uur. Deze heeft de bekende uitval bij nog voldoende batterij, en snel batterij percentage verliezen bij bijv snapchat filters. Na aansluiten voeding gaat percentage weer omhoog. Opvallend is dat mijn toestel nog net optijd gedowngrade naar ios 9 is, maar issue niet volledig verholpen is.

    Mijn broer heeft iphone 6 16gb van maanden later, maar ook hij ervaart dit issue op ios 10. Ook hij wilde zijn accu al gaan vervangen (ik heb ook al vervanger klaar liggen)

  43. Met deze klacht naar de store geweest en gewoon een hele nieuwe gehad! Gewoon goed zeuren want dat is niet normaal dus niet accepteren

  44. Iphone 6 valt uit bij maken van foto of video. Vooral bij koude (niet eens extreem). Al diverse malen een 100% iphone mee en NIET een opname kunnen maken. Zeer spijtig bij leuke events met de kinderen afgelopen tijd. 🙁 onbetrouwbaar gevoel, irritatie en powerbank aangeschaft. Triest voor zo’n duur product.

  45. Origineel geplaatst door Bas
    Iemand de batterij van zijn 6s al laten vervangen in de apple store?
    Ik heb een afspraak gemaakt in de store in Amsterdam, maar woon 2,5u van de store af dus ’t zou fijn zijn als ik ‘m aan ’t eind vd dag weer mee kan nemen 🙂
    Wordt de accu echt omgeruild of kan het ook zijn dat het toestel vervangen wordt?

    Waarom stuur je hem niet op, is gratis en ik had hem met weekend er tussen terug met 6 dagen. Nieuwe accu via het programma en nieuw scherm ivm 2 zwarte pixels.

  46. Ik heb een iPhone 6s die ging nog maar 6 uur mee en dan geen minuut gebruikt en als je dan contact opnam met de service Desk of bij de genius bar dan zeiden ze dag ik er teveel apps op had die mijn batterij leeg slurpte. Maar na 2 maanden getouw trek. Hem gewoon opgestuurd via hun reparatie programma. Met 3 dagen kreeg ik een gehele nieuwe telefoon toe gestuurd. MAAR HET LAG AAN MIJ ZEIDEN ZE CONTINU. Schijnbaar niet dus!!!!
    En nu gaat ie gewoon weer 2 dagen mee op een accu lading👍👍👍👍👍

  47. Mijn 6 gaat ook regelmatig uit op onverwachte momenten…
    De ene keer gaat hij gewoon door tot de laatste % en de keer daarna klapt hij bij 40% of zo ineens uit!
    Laatste keer ging hij niet eens meer aan bij het opladen.
    Na hem aan de computer te hebben gedaan en iTunes gestart reageerde hij ineens op en reset.
    Daarna maar compleet hersteld en nu werkt hij weer aardig goed….

  48. @Joshua: Same here. Echt ronduit irritant. Met Apple gebeld en diagnostische test bleek batterij prima te werken. Maar bij 40% valt de batterij geheel uit en schiet bij opnieuw inschakelen percentage terug naar 1%. En valt daarna weer uit. Leg je de iPhone op de lader dan is de batterij ineens rond de 50/60%….

  49. Ik heb sinds een half jaar ook last dat de telefoon bij 30% gewoon uitvalt ik heb zelf een iPhone 6 Plus

  50. Origineel geplaatst door Bas
    Iemand de batterij van zijn 6s al laten vervangen in de apple store?
    Ik heb een afspraak gemaakt in de store in Amsterdam, maar woon 2,5u van de store af dus ’t zou fijn zijn als ik ‘m aan ’t eind vd dag weer mee kan nemen 🙂
    Wordt de accu echt omgeruild of kan het ook zijn dat het toestel vervangen wordt?

    Woon je dichterbij Zwolle? Daar heb ik het laten doen. Voor 10:00 gebracht. Uur of 15:00 klaar. Card Services. Officieel Apple service dealer.

  51. Beste allemaal, begrijp niet dat zoveel mensen last hebben van probleem
    batterij iPhone 6/6s , en dat er door Apple geen reactie komt. Ook ik zit er mee.
    En in de winkel waar het toestel werd aangekocht was de reactie alles behalve
    positief. Zij kennen het probleem, erkennen het ook. Maar als je dan de vraag stelt,(toestel is in garantie) om een oplossing te geven , dan kost dit , ongeacht hersteld of niet , 50 €. Wie is nu de zot ? al de gebruikers van apple of ???
    De volgende vervanging van mac, laptop, tablet of GSM zal ik anders aanpakken.
    mvg, een bedrogen klant.

  52. Origineel geplaatst door jean
    Beste allemaal, begrijp niet dat zoveel mensen last hebben van probleem

    batterij iPhone 6/6s , en dat er door Apple geen reactie komt. Ook ik zit er mee.

    En in de winkel waar het toestel werd aangekocht was de reactie alles behalve

    positief. Zij kennen het probleem, erkennen het ook. Maar als je dan de vraag stelt,(toestel is in garantie) om een oplossing te geven , dan kost dit , ongeacht hersteld of niet , 50 €. Wie is nu de zot ? al de gebruikers van apple of ???

    De volgende vervanging van mac, laptop, tablet of GSM zal ik anders aanpakken.

    mvg, een bedrogen klant.

    Precies dit! Vandaag weer 2 maal gehad dat de telefoon uitviel, probeer je een filmpje te maken, pats telefoon uit. T is gewoon tegek dat er zoveel mensen rondlopen met dit probleem, maar geen gehoor van (CR)Apple! Tuurlijk, t blijft electronica… maar dit kan gewoon echt niet met een telefoon van 6/700€. Word met de dag pissiger! T ergste is nog de nonchalante houding van de klantenservice. “Wacht maar op een software update”. Mensen die dicht bij een (CR)Apple store wonen hebben nog het geluk dat ze zo binnenkunnen stappen. Maar ik ga echt niet 2 uur in de auto zitten op eigen kosten om uit te zoeken waar t probleem ligt. Laatste iPhoney voor mij! Ze zoeken t maar uit in der spaceship 👍🏻 De groeten Tim Coekert!

  53. @Bas: ik heb de batterij omgeruild. Duurt ongeveer 3 uur. Heb in Amsterdam in die tijd een biosje gepakt. Telefoon werkt weer super naar de batterij vervanging

  54. @René: waar heeft u dat laten doen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.