Reacties voor: iPhone 6 en iPhone 6 Plus: dit zeggen andere media

Wat zeggen andere media over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus? We hebben alle reviews op een rij gezet in deze uitgebreide round-up.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Mooi verhaal en super die filmpjes. Dat help zeker met een keuze ;). Mooie telefoon!!

  2. Ben er inmiddels wel overtuigd voor de iPhone 6 te gaan. Vind de iPhone 6 Plus toch te groot voor een telefoon. Hopen dat ik vrijdag kan bestellen bij T-Mobile en hem gelijk de volgende week in ontvangst man nemen :D.

  3. Bedankt voor je artikel!

  4. Ik lees eindelijk iets positiefs over de iPhone 6 en 6 plus. Op 9gag en omgeving die android telefoons hebben wordt ik zo moe over dat gezeur dat de iPhone slecht is vanwege de hardware tov bijvoorbeeld de galaxy note 3.

    Mijn besluit stond toch al vast, ik neem de iPhone 6 plus en ik blijf bij mijn besluit 🙂
    Ik wacht met smart af op de komende reviews van iCulture.

  5. Nog een goede review: Daring Fireball.

  6. Als gebruiker van een iPhone 4S ben ik ontzettend blij met de meldingen over de batterij duur! Ik moet nu overal een kabel bij de hand hebben of mijn telefoon niet gebruiken… Nog maar een week en dan mogen we <3

  7. Origineel geplaatst door Alex
    Als gebruiker van een iPhone 4S ben ik ontzettend blij met de meldingen over de batterij duur! Ik moet nu overal een kabel bij de hand hebben of mijn telefoon niet gebruiken… Nog maar een week en dan mogen we <3

    Nou is de batterij van mijn iPhone 5 na twee jaar ook ver gedaan hoor. Die trekt het nog moeilijk. Ik moet zeker 3 keer per dag opladen. Nou kom ik wel in aanmerking voor gratis vervanging, dus wellicht heeft dat er mee te maken.
    schijnt ook dat een app als Facebook enorm slurpt, en er zullen ongetwijfeld andere apps zijn die grootverbruiker zijn. Gelukkig zit in iOS8 een mogelijkheid om batterij-% van de apps te zien, en worden zware apps op de achtergrond uitgeschakeld.

  8. Misschien een domme vraag; hoe kan The Verge zo’n uitgebreide test doen? De iPhone’s zijn toch nog niet ‘op de markt’?

    Heeft btw wel bevestigd dat ik de iPhone 6 neem, 64GB 😀

  9. Origineel geplaatst door Roan
    Misschien een domme vraag; hoe kan The Verge zo’n uitgebreide test doen? De iPhone’s zijn toch nog niet ‘op de markt’?
    Heeft btw wel bevestigd dat ik de iPhone 6 neem, 64GB

    Journalisten en bloggers krijgen altijd na een Apple Event een telefoon mee om te gebruiken en reviewen.

  10. Als ik er een ga kopen wordt het toch de 6 want de 6+ is veel te groot. Ik kan het hele scherm niet bereiken met m’n hand. Dat is gewoon te groot.

  11. @Vince: Bedankt voor de toelichting! Wist ik niet, weer wat geleerd

  12. Mooie review van diverse media voor de iphone 6.
    Inmiddels 4 x Iphone 6 met 64 Gig besteld bij T mobile (zakelijk).
    De eerste worden binnen 2 weken verwacht, dus nog een paar nachtjes slapen 😉

  13. Fantastisch hoe ze met een iPhone 6 “bellend” voor de Apple store langs lopen waar mensen al in de rij staan voor de release

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.