Reacties voor: Video’s en foto’s tonen werkende iPhone 6 in actie

Een nieuw verschenen video toont een werkende iPhone 6 met daarop een afwijkend Passbook-icoontje. Het lijkt te verwijzen naar een betaalfunctie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 60 reacties

  1. Poeh het wordt toch wel een stuk groter hoor, zal even wennen worden in het begin. Ziet er wel strak uit, ook de achterkant.

  2. Ik denk dat Apple ook maar met 1 nieuwe telefoon komt en niet 2 modellen.

  3. Zooo ! Smaken kunnen verschillen, maar dit is alles behalve gaaf! Echt grote bezels, en dat anno 2014/ design moet mee tm ‘2016.

    Voor mij heel teleurstellend dit. Nu maar hopen op solide iOS 8, want iPhone is beetje Blackberry aan het worden.

  4. Erg grote telefoon… Ik had gehoopt op minima bezels.

  5. Hoop dat het fake is maar vrees ervoor. Idd die bezels moeten gewoon dunner. Om van de camera die er uit steekt maar te zwijgen.

  6. Origineel geplaatst door terrific
    Erg grote telefoon… Ik had gehoopt op minima bezels.

    ik ook. Hoop toch dinsdag nog blij verrast te worden. Niks is nog zeker

  7. Denk dat de bezels niet echt kleiner kunnen aan de zijkanten. Zal wel met montage en plaatsing scherm te maken hebben. Aan de bovenkant mag het wel wat dunner, onderaan zit je met de homebutton.

  8. Ga er maar van uit dat dit de telefoon is die dinsdag gepresenteerd gaat worden.

  9. Ben zeker niet onder de indruk. Die bezels kunnen echt niet meer! En waarop geen HD resolutie?? Vrees dat de prijs ook ouderwets hoog is!

  10. Het is een kloon, snap niet dat Iculture hier in trapt die bezels zijn veel te breed, net als die van de cloon. Er zit gewoon een IOS schil overheen.

  11. Nep! De wijzers van het klok-icoon zijn te lang

  12. Lijkt wel op de kiphone. iPhone 5s kloon met iOS7 schil.

    Alleen deze is in een iPhone 6 dummy gesmeten 😛

  13. Ben ik de enige die het opvalt dat hij aan de zijkant drukt voor te unlocken ?

  14. @rick: Dat is volgens verwachting. Die knop zou inderdaad verplaatst worden van boven naar de zijkant.

  15. Tekst staat verkeerd om???

  16. Wat een lelijk ding.

    Uitstekende camera, te groot en lelijke lijnen op de achterkant.

  17. Waarom nu weer zo’n wazig filmpje en ook nog via een spiegel gemirrord? Zo fake als wat.

  18. Het muziek icoon op de iPhone 6 heeft onder rood en boven oranje??? Dat is andersom dan bij de iPhone die ernaast ligt, hier ook meteen even gekeken omdat ik iOS 8 heb maar ook hier is daar niks in veranderd. Fake dus

  19. I shall take my money! 🙂

  20. Hij lijkt vreselijk veel op mijn samsung galaxy core. Dat design past totaal niet bij een iPhone. 🙁 En die prijs. Jezus, 800euro? Dat is vreselijk duur mijn samsung die daar precies op lijkt kost maar 200euro. Dit is zwak. Ik gebruik nog steeds mijn beauti iPod 4g.

  21. Fake volgens mij: dat icoontje van telefoon is te felgroen

  22. Origineel geplaatst door ed
    ik ook. Hoop toch dinsdag nog blij verrast te worden. Niks is nog zeker

    …aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ^_^

  23. de iphone6 hoesje. Aangezien ik alleen de 4.7inch hoesjes binnen heb gekregen ga ik er van uit dat er maar een type komt en dat is de 4.7 inch

  24. ook ik ga er van uit dat op de video’s niet de echte iPhone 6 te zien is. Puur om het feit dat ik me niet kan voorstellen dat iemand een iPhone 6 heeft kunnen activeren via de servers van Apple zonder onderdeel uit te maken van een team aangewezen personen van Apple zelf

  25. Origineel geplaatst door michelinman
    Fake volgens mij: dat icoontje van telefoon is te felgroen

    Dat is aangepast in iOS 8.

  26. Bij de eerste leaks was ik niet voor dit design gewonnen maar bij de finale afwerking storen die banden mij weinig tot niet. Niet Apple’s mooiste, maar zeker ook niet lelijk.

    Mij zou het intussen verbazen als Apple dinsdag een andere iPhone voorstelt. Ik denk dat dit ‘m is. I’ll buy it, en kan amper wachten om te genieten van dat grotere schermformaat.

  27. Fake!

    Waarom?

    Nou omdat je laat namelijk nooit je gezicht zien bij een real leak.

    De werkelijke capaciteit van een geformatteerde 64GB schijf is 57.4GB, op de foto staat 56.0GB

    En op het klokje van de app in iOS 8 zijn de wijzers te lang.

  28. Wie trapt hier nu in!!!

  29. Wordt inderdaad wel erg groot zo, moest al aan de 4″ wennen… Maar ja het biedt ook weer mogelijkheden.

    Ik krijg wel steeds meer zin in het event en zelf vind ik het design wel mooi, net een nog kleinere iPad 🙂

  30. Het zou wel grappig zijn als Apple een nieuwe strategie heeft bedacht om express andere prototypes te lekken dan degene die ze daadwerkelijk presenteren. We zullen het dinsdag allemaal zien.

  31. Hoe graag ik ook wil dat deze fake is, toch vrees ik beetje dat dit exact hetgeen wordt waar Apple mee gaat uitpakken.
    Net voor de iPhone 5 verschenen er ook gelijkaardige foto’s en video’s en toen geloofde ook bijna niemand dat het om ‘the real deal’ ging vermits het slechts op een uitgerekte iPhone 4 leek… Niets was minder waar, en de teleurstelling was bij velen dan ook eerst groot.
    Dat Apple ditmaal alle leaks onder controle zou hebben en er zelfs een aandeel in zou hebben is een mooie gedachte maar zal niet snel gebeuren of dat feit zou straffer zijn dan de iphone 6 die ze daarop voorstellen.
    Ze gaan de teleurstelling gewoon opvangen door het voorstellen van hun wearable waar nog niks van uitgelekt is, en daar moeten we het dan maar mee doen.
    Het verandert niet meer, ik geloof er alleszins niet in.
    De iPhone 6 zoals ze hem hier tonen lijkt me zelfs perfect verkoopbaar en in lijn met alle vorige versies. Hate it or love it; verkopen zal het doen.
    Apple is gestopt met innoveren, en doet enkel nog aan produceren, en dan heb ik het enkel over hun iPhone lijn.

  32. Uitmelken van het design heet dat…. Niks innovatiefs aan. Veel mensen hier op iculturen hebben toch een jb om ios aan te passen….naar android. Beetje gespiekt van htc one denk ik zo..

  33. ben echt benieuwd. overmorgen zullen we het te weten krijgen.
    hier een nieuw video.
    (Red.) Video nu toegevoegd aan artikel.

  34. Wat zijn bezels? Dank

    Ik vind hem trouwens helemaal niet lelijk.

  35. Origineel geplaatst door reckimo
    Wat zijn bezels? Dank

    randen

  36. En deze mag 829 euro kosten? Ga toch weg.
    Die prijzen slaan nergens meer op.

  37. Lomp ding!!! Zal zo in het krantje van de Bart Smit kunnen 🙂

  38. Is er ooit een iphone uitgekomen die afweek van de gelekte video’s en foto’s vlak voor een event. Nou nee dus reken er maar op dat dit em wordt.
    Dat worden weer lange rijen voor de apple store

  39. Als dit hem wordt dan vervang ik mijn iphone 5 voor een 5S. En dan wacht ik maar af tot dat ze wel met een mooie iphone komen.

  40. Wat een tegenvaller, en reken maar dat dit hem wordt. De iphone 4/4s van 4 jaar geleden! Is nog steeds het mooist! Zo gaat Apple het niet winnen van de concurrent. De Iphone is gewoon uitgemolken zoals Blackberry.

  41. Dit is het, of je het mooi vindt of niet.

    Dinsdag komt er ook maar één iPhone, geen twee varianten.
    Deze is dan de 4,7 inch, dus de iPhone uit de video.

    Daarnaast zal er aandacht geschenkt worden aan iWatch en iOS 8 verwacht ik.

    Ik vind de nieuwe iPhone wel mooi, kan niet wachten op een groter scherm. Eindelijk want mijn iPhone 4 is hard aan vervanging toe.

    En die mensen die schreeuwen dat het heel lelijk is en dat ze het niet zullen kopen, ja, we weten het. Jullie staan straks als eerst aan de rij om het te te kunnen bemachtigen.
    Maar eerst wil ik het vergelijken met de HTC One M8, daarna kijk ik wel welke ik zal kopen 😀

  42. Uitstekende camera en aan uit knop op de zijkant?!? Lijkt totaal onpraktisch. Of er moet weer iets revolutionair achter schuilen…..

  43. Dat totaal onpraktisch slaat natuurlijk nergens op. Dat is omdat de telefoon groter is geworden. Nu kun je hem dus uit/aan zetten met één hand.

  44. …en toevallig vooral niet even de vernieuwde Passbook app openen met de creditcard optie en de vernieuwde interface…

    “just another fooncloon”

    Edit: zie toevallig op een preview van de Samsung Galaxy Note 4 met x-act dezelfde wallpaper als in de video op de vermeende 6…Toeval??? Eerder bevestiging: fake!

  45. Ik hoop niet dat dit hem wordt. Echt lelijk. Al is het wel zoals de gelekte foto’s eruit zien. Ik hoop dat dit nog steeds een soort cover is dat wel over de werkelijke iphone zit, met andere woorden dat dit een dummy is en dat vb de camera in de werkelijke versie niet uitsteekt, dat de witte lijnen verdwenen zijn enzovoort.

    Jammer ook dat de hoeken er afgerond uitzien en de knoppen langwerpig zijn. Ik heb nu nog een iPhone 3Gs en wil nu een nieuwe iPhone kopen, dus de 6 maar als dit het design wordt ben ik wel wat teleurgesteld aangezien deze op een 3Gs lijkt en niet het strakke zoals de iPhone 4.

    Buiten het feit dat uiteraard de iPhone 5s, de laatste nieuwe natuurlijk de beste iPhone is aangezien deze de beste specs heeft, vond ik de iPhone 4 de meest revolutionaire iPhone ooit. De iPhone 4 was echt een design verschil met de 3Gs en wat een beeld, camera, LED flitser, … Die vond ik de iPhone met de meeste veranderingen. De iPhone 5 sloeg echt tegen, enige was een dat die uitgerokken was. Ik hoop op de 6 dat dit ook geen teleurstelling is en mits het design dat de technologie zoals de NFC chip of wat ook ten minste het verschil kan maken. Dinsdag weten we meer

  46. Zou dit ook echt zijn??

  47. Zaandammer, bedankt 😀

    Veel succes met je iPhone 6S dan :p

  48. Origineel geplaatst door Sezgin: Zaandammer, bedankt :DEn ga jij de nieuwe iPhone kopen denk je?Welk toestel heb je op dit moment? :p

    Alsjeblieft:D Ik heb nu de iphone 5. Wil heel graag de 6 halen maar als ie zo wordt als op de ‘gelekte’ videos dan haal ik het niet. Dan haal ik de 5S puur voor de 4G ondersteuning van KPN.

  49. Hoe quote je tekst? :S

    Smaken verschillen, ik vind de ‘gelekte’ iPhone 6 mooier dan de iPhone 5(S).
    De specs moeten de doorslag geven of ik de iPhone 6 ga halen of de HTC One M8, want dat is ook een monster 🙂

    Ik zit ook bij KPN (Hi om precies te zijn).

  50. Ik heb even gezocht bij mijn goedkope buitenlandse site voor hoesjes op iPhone 6. En ja hoor ze zijn al te koop;-). Inclusief plaatjes. Ik moet zeggen dat die plaatjes volgens mij niet helemaal kloppen.. Afmetingen echter:
    Afmetingen & Gewicht
    Afmetingen 5.51 in x 2.64 in x 0.24 in (14 cm x 6,7 cm x 0,6 cm)
    Gewicht 0.37 oz (10,6 g)

    Van het hoesje dus…

  51. Origineel geplaatst door Sezgin: Hoe quote je tekst? :SSmaken verschillen, ik vind de ‘gelekte’ iPhone 6 mooier dan de iPhone 5(S).De specs moeten de doorslag geven of ik de iPhone 6 ga halen of de HTC One M8, want dat is ook een monster :)Ik zit ook bij KPN (Hi om precies te zijn).

    Nog eem dagje en we weten alles:P Als je rechtsboven op de ” raakt dan quote je tekst:)

  52. Origineel geplaatst door Sezgin: Hoe quote je tekst? :S

    Smaken verschillen, ik vind de ‘gelekte’ iPhone 6 mooier dan de iPhone 5(S).
    De specs moeten de doorslag geven of ik de iPhone 6 ga halen of de HTC One M8, want dat is ook een monster 🙂

    Ik zit ook bij KPN (Hi om precies te zijn).

    De HTC One M8 is inderdaad een mooi toestel. Grtootste minpunt vind ik toch die android die er op draait. Ik ben een keer van een iphone 4 naar de galaxy s3 overgestapt. Ik hield het maar 2 weken vol.

  53. Ik vind m mooi. De bezels mogen inderdaad wel wat dunner.

    Nu alleen nog de kleur… Aangezien zwart niet meer zwart is, maar dat grijs, en goud al helemaal niks is zal het mijn eerste witte/zilvere iPhone worden!

  54. Rechtsboven zie ik geen ” (ben nu op mijn iPad)
    Volgens mij zag ik dat ook niet toen ik op mijn Mac was.

    Wat was je voornamelijkste ergernis bij een Samsung Android dan?

  55. Origineel geplaatst door Sezgin
    Rechtsboven zie ik geen ” (ben nu op mijn iPad)
    Volgens mij zag ik dat ook niet toen ik op mijn Mac was.
    Wat was je voornamelijkste ergernis bij een Samsung Android dan?

    Met rechtsboven bedoelde ik rechtsboven waar je je reactie typt sorry.

    Ik vond android ontzettend rommelig. Ook werkte android niet zo lekker en simpel als ios. Sommige apps maakte ook geen gebruik van de totale scherm grootte van het toestel.

    Ik raad je het echt af. Maar snap ook wel dat je iets anders wilt proberen.

  56. Met rechtsboven bedoelde ik rechtsboven waar je je reactie typt sorry.

    Ik vond android ontzettend rommelig. Ook werkte android niet zo lekker en simpel als ios. Sommige apps maakte ook geen gebruik van de totale scherm grootte van het toestel.

    Ik raad je het echt af. Maar snap ook wel dat je iets anders wilt proberen.

    Oke, duidelijk. Maar heeft dat niet meer te maken met UI van het merk zelf i.p.v Android?
    Denk dat Samsung, Sony, HTC en LG ook allemaal van elkaar verschillen.

    De apps van Android blijken ook anders te zijn dan die van iOS. Hoe heb jij dat ervaart eigenlijk?

  57. Origineel geplaatst door Sezgin:
    Oke, duidelijk. Maar heeft dat niet meer te maken met UI van het merk zelf i.p.v Android?
    Denk dat Samsung, Sony, HTC en LG ook allemaal van elkaar verschillen.

    De apps van Android blijken ook anders te zijn dan die van iOS. Hoe heb jij dat ervaart eigenlijk?

    Klopt het heeft zeker ook met het UI van het merk te maken. Maar alsnog vind ik dat android een stuk rommeliger is. Of het is een kwestie van wennen maar in die2 weken dan ik android gebruikte kon ik er maar niet aan wennen. Bij ios is alles bijna van zelfsprekend te noemen. Bij android moest ik echt dingen gaan uitzoeken. Ik vond bv erg bizar toen ik door een nummer werd gebeld die ik niet opgeslagen had dat nr wou ik toevoegen in mijn contacten maar het was zoo onduidelijk hoe dat moest. Je zult nu vast denken van het ligt gewoon aan jou:)

    Ik vind de apps van ios veel kwalitatiever. Je hebt net wat meer functies. Ook qwa desgin zijn de apps van ios veel mooier.

    Als je toch een keer android zelf wilt ervaren kan je beter een toestel met stock android nemen. Denk dat dat het makkelijkste wendt.

  58. Mocht ik Android nemen, dan wordt het eerder HTC of Sony, en zeker niet die plastic Samsung.
    Ik wacht eerst op morgen, dan wordt de iPhone aangekondigd. Dan pas ga ik ze wel vergelijken.

  59. Origineel geplaatst door Sezgin: Mocht ik Android nemen, dan wordt het eerder HTC of Sony, en zeker niet die plastic Samsung.
    Ik wacht eerst op morgen, dan wordt de iPhone aangekondigd. Dan pas ga ik ze wel vergelijken.

    Dat zou een slimme keuze zijn. Nou we gaan het wel zien morgen:P

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.