Reacties voor: iPhone 6 concept naast concurrerende smartphones

In afbeeldingen laat iCulture-lezer Remy zien hoe de iPhone 6 eruitziet naast de Galaxy S5, HTC one, Nexus 5 en andere smartphones.
Lees het complete artikel → iPhone 6 concept naast concurrerende smartphones
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Jammer dat de iPhone 6 zoveel bezel krijgt, hebben de Samsungs van deze wereld toch beter voor mekaar. Komt ook een groot gedeelte door de homeknop, van dat idee moet Apple eens af misschien.

  2. @MrBrightside: Hoezo Andoid makers hebben het beter voor elkaar? Die maken alleen het besturingssysteem. Geen telefoons.

  3. @MrBrightside: Jij brengt dit wel stellig, inside info bij Apple? Ik moet het doen met geruchten. Remy en Unbox Therapy komen met hun variant maar bv. de Korea Herald komt met een heel andere variant.

  4. Origineel geplaatst door MrBrightside
    Jammer dat de iPhone 6 zoveel bezel krijgt, hebben de Samsungs van deze wereld toch beter voor mekaar. Komt ook een groot gedeelte door de homeknop, van dat idee moet Apple eens af misschien.

    Vergeet niet dat dit een concept is waarbij men gebruik heeft gemaakt van de verhoudingen van de huidige iPhone.

  5. Die LG G2 is niet verkeerd zeg, groot scherm maar alsnog mooi verhouding qua formaat. Apple zou zoiets ook moeten doen ipv groter, lomper…

  6. @Rembert: Wat jij net laat zien is werkelijk het eerste mooie concept tot nu toe vind ik. Zo zie ik hem zeker zitten! Wat betreft dit concept is het niet veel anders dan de huidige iPhone 5(S). Ik zie ze toch wel net iets meer veranderen. Zie de overgang van 3GS naar 4 en 4S naar 5.

  7. Origineel geplaatst door Martijn
    @MrBrightside: Hoezo Andoid makers hebben het beter voor elkaar? Die maken alleen het besturingssysteem. Geen telefoons.

    Waar staat er dan dat @MrBrightside zegt dat Android makers het beter voor elkaar hebben?

    MrBrightside zei op 24 april 2014 om 10:45
    Jammer dat de iPhone 6 zoveel bezel krijgt, hebben de Samsungs van deze wereld toch beter voor mekaar. Komt ook een groot gedeelte door de homeknop, van dat idee moet Apple eens af misschien.

  8. Origineel geplaatst door MrBrightside
    Jammer dat de iPhone 6 zoveel bezel krijgt, hebben de Samsungs van deze wereld toch beter voor mekaar. Komt ook een groot gedeelte door de homeknop, van dat idee moet Apple eens af misschien.

    Whutt?? Als je kijkt naar de Galaxy S3 en S5, lijken deze toch grotere bezel te hebben. Alleen de onderkant, maar dat komt door de touch-id …

  9. @Somebody: Dat vind ik ook. Als de iphones steeds langer worden, lijkt het of de verhoudingen niet meer kloppen. Bij de eerste iphones vond Jobs die verhoudingen belangrijk. Hopelijk besteedt Apple daar weer aandacht aan.

  10. 4.7 Inch of 5.5 inch zegt iets over de diagonaal. Die kan naar beneden of naar opzij. We weten nog niet hoe Apple het gaat aanpakken.

  11. Ik was bij de vergelijking ervan uitgegaan dat de iPhone 6:

    – Een 16:9 4.7″ scherm krijgt
    – Een home button met TouchID van dezelfde grootte als de iPhone 5S krijgt
    – Symmetrisch is aan de boven en onderkant
    – Links en rechts dunnere randen krijgt

    Op basis daarvan kan je de iPhone 6 niet veel kleiner maken dan hetgeen wat ik zo heb ontworpen. Natuurlijk hoop ik dat Apple ons verrast, maar ik denk dat de kans 95% is dat de 4.7″ iPhone deze grootte zal krijgen.

  12. Origineel geplaatst door Somebody
    Die LG G2 is niet verkeerd zeg, groot scherm maar alsnog mooi verhouding qua formaat. Apple zou zoiets ook moeten doen ipv groter, lomper…

    Helemaal mee eens! Bij de LG’s vind ik de verhoudingen ook het mooist. De iPhone 6 moet niet langer worden, maar zou wel ietsje breder mogen zijn, wat mij betreft. Zo min mogelijk bezels links en rechts en de boven- en onderkant mogen ook wel een stuk kleiner. Ik snap ook eigenlijk niet dat de frontcamera boven de speaker zit bij de 5S. Ik zou zeggen gewoon links of rechts naast de speaker is prima (moet wel in de telefoon passen natuurlijk/te produceren zijn)

  13. Vind de htc modellen mooier dan de zogenaamde iPhone6!

  14. Ik hoop echt dat Apple rekening gaat houden met de mensen die géén grote telefoon willen en ipv een grote en een hele grote, een normalen en een grote(re) iPhone uit gaat brengen!
    Ik vind het formaat van de iPhone 5(s) prima en wil écht geen grotere telefoon!
    Ik mankeer niks aan mijn ogen, kan alles prima zien op m’n iPhone 5 en wil mijn volgende iPhone graag mee kunnen nemen in mijn zak.
    Een groter toestel vind ik erg onhandig en ik vind de grote telefoons van de concurrentie echt heel erg lelijk!
    Ik vind dat die mensen met die overdreven grote Android toestellen echt voor gek staan!
    Als de volgende iPhone groter wordt dan pas ik er voor!

  15. De zogenaamde iphone 6 lijkt echt langwerpig net een uitgestrekte iphone niets meer niets minder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.