Reacties voor: ‘iPhone 6 met 5,5-inch-scherm vertraagd door batterijproblemen’

De iPhone 6 met 5,5-inch scherm kampt met productieproblemen, omdat Apple graag een extra dunne batterij wil gebruiken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. Voor mijn part komt die 5,5 inch telefoon nooit, kan dat geen telefoon noemen. Hopelijk maken ze genoeg 4,7′ telefoons, niet zo gebrekkig zoals vorig jaar.

  2. Voor mij zou het teleurstelling zijn als deze telefoon pas in 2015 komt. (Heb nog een 3Gs en wacht al lang.) Ik gebruik zo’n ding meer voor andere zaken dan voor bellen en dan is een groot formaat wel fijn. 5,5 Inch gaat makkelijk in de handtas.

  3. Sorry hoor maar er zijn geruchten dat er een 4,7″ en 5,5″ iPhones uitkomen, dit zijn geruchten meer niet.

    En nu zijn deze toestellen die nog niet eens aangekondigd zijn al vertraagd, hoe kan iets wat nog niet aangekondigd is vertraagd zijn??

  4. Origineel geplaatst door Anna
    Voor mij zou het teleurstelling zijn als deze telefoon pas in 2015 komt. (Heb nog een 3Gs en wacht al lang.) Ik gebruik zo’n ding meer voor andere zaken dan voor bellen en dan is een groot formaat wel fijn. 5,5 Inch gaat makkelijk in de handtas.

    Precies! Voor in de handtas! Kunnen we dit even vasthouden voor verdere discussies over een groter scherm…..ik heb een binnenzak van mijn jasje. Daar kan een iPhone 5s heel fijn in. Ik had een Nokia lumia 920 vd zaak en die is dus te groot voor de man in pak. Ik heb deze vervangen voor een iPhone 4.

  5. Nou man in pak. Pak kopen met een grotere binnenzak. Gelukkig dat er (volgens de geruchten) twee varianten komen. Ga voor de ‘kleine versie’. Alleen weer jammer dat die iPhones steeds dunner moeten worden. Kan ik weer zo’n Mophie case kopen. Anders red ik het weer niet tot het einde van de dag zonder bij te laden.

  6. @Flieps: Misschien naar de sportschool gaan? (lees: afvallen of een maat pak kopen) Want ik heb ook een 920 van de zaak en die past gewoon (moet wel toegeven dat ik mijn 5 toch wel fijner vind 🙂 )

  7. De batterij nog dunner maken waanzin maak van die 2 mm 4 mm een iPhone hoeft echt niet nog dunner te worden

  8. Ik ben een beetje geruchten-moe

  9. @klaas2333: niemand verplicht je deze geruchten te lezen en zeker niet om nietszeggende reacties te geven.

  10. @michel: Het lijkt er op dat het Catch-22 principe de tech-wereld heeft ingehaald. 🙂

  11. Origineel geplaatst door michel:
    En nu zijn deze toestellen die nog niet eens aangekondigd zijn al vertraagd, hoe kan iets wat nog niet aangekondigd is vertraagd zijn??

    Bedrijven produceren al onderdelen voordat het product wordt aangekondigd. Als ze alles nog moeten produceren als het product al aangekondigd is dan kan het bedrijf (in dit geval Apple) zekers niet aan de vraag voldoen. Tussen aankondiging en totdat het daadwerkelijke product ook in de schappen ligt zit bij Apple een paar maanden tussen.

  12. Om maar maar ff mee te doen aan die geruchtenonzin:Dus de 5.5 inch die mischien komt is mischien anders en dunner dan de 4.7 inch die mischien komt, aangezien die waarschijnlijk geen problemen heeft met de nieuwe batterij, wat mischien zou kunnen betekenen dat de 4.7 inch die mischien komt er hetzelfde zij uitzien als de iPhone 5 en de 5.5 inch die mischien uitkomt er mischien wel eens anders uit zou kunnen zien, omdat daar mischien een dunnere batterij inzit dan de eventuele 4.7 inch versie.

  13. Voor mij waren ze al te laat. Dus maakt niet meer uit.

  14. Ik heb zoals ik al heb gezegd een 5,5 inch nu, groter moet ik niet hebben, een 5,9 is me te groot maar een 5,5 daar ben ik heel tevreden van. Ik hoop Apple met zo eentje afkomt en waar heeft men daar nu een probleem mee als Apple gewoon met een smartphone afkomt die iets groter is en een phablet? Niemand verplicht je toch om die 5,5 te kopen? Koop die 4,7 dan. Voor ieder wat wils, ik moet geen iPhone meer hebben tot wanneer ze minstens een 5 inch uitbrengen.

  15. @ronald: Klopt maar als er geen datum is genoemd wanneer deze uitkomt kan er ook geen sprake zijn van vertraging.

  16. Origineel geplaatst door klaas2333
    Ik ben een beetje geruchten-moe

    Dat was ik vorig jaar al…

  17. Origineel geplaatst door Jorn
    Voor mijn part komt die 5,5 inch telefoon nooit, kan dat geen telefoon noemen. Hopelijk maken ze genoeg 4,7′ telefoons, niet zo gebrekkig zoals vorig jaar.

    Dit! Koelkast formaat hoeft van mij echt niet!

  18. Origineel geplaatst door Flieps
    Origineel geplaatst door AnnaVoor mij zou het teleurstelling zijn als deze telefoon pas in 2015 komt. (Heb nog een 3Gs en wacht al lang.) Ik gebruik zo’n ding meer voor andere zaken dan voor bellen en dan is een groot formaat wel fijn. 5,5 Inch gaat makkelijk in de handtas.Precies! Voor in de handtas! Kunnen we dit even vasthouden voor verdere discussies over een groter scherm…..ik heb een binnenzak van mijn jasje. Daar kan een iPhone 5s heel fijn in. Ik had een Nokia lumia 920 vd zaak en die is dus te groot voor de man in pak. Ik heb deze vervangen voor een iPhone 4.

    Een 920 is niet eens zo groot, ik bedoel ik draag skinny broeken en net als alle damesbroeken hebben die veel kleinere zakken, en daar past mijn 4.7″ telefoon gewoon in.

    Mijn iPad niet, maar goed ander verhaal, koop voortaan een normale maatpak, die van mijn broer heeft normale zakken en daar past een Note 3 gewoon probleemloos in.

  19. 2mm accu … Kom op Apple ! Zet er gewoon een 5 mm accu in of nog dikker … Wil graag dat mijn iPhone lang meegaat .. Dunner hoeft niet , maak hem gewoon dikker en groter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.