Reacties voor: ‘iPhone 6 met 5,5-inch scherm krijgt 128GB opslagvariant’

Enkel de iPhone 6 met 5,5-inch-scherm krijgt 128GB aan opslag. De 4,7-inch iPhone biedt alleen 32GB en 64GB.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 24 reacties

  1. Jaaa, big screen, big memory; laat maar komen die handel!!!

  2. Apple moet stoppen met de prijs jaar op jaar verhogen.

    Want er bestaat echt wel een plafond!

    Anders kost de iPhone 8s in 2019 1100 euro voor de goedkoopste variant.

    Het 16Gb model moet verdwijnen, en de 32Gb 4,7″ mag rond de 649 kosten en de 32 Gb 5,5″ €739.

    Mooie prijzen zo toch?

  3. @Rob: oja tuurlijk is ook zo! Apple tv is laatst nog 10tje goedkoper geworden, er is een goedkopere imac uitgekomen. Vorig jaar september hebben ze tegelijk met de aankondiging van de nieuwe iphones de macbooks zonder pardon 100 euro goedkoper gemaakt. Icloud wordt goedkoper, zeer schappelijke prijzen worden het dan! En tot slot is iwork GRATIS geworden bij aanschaf van nieuw toestel, hiermee bespaar je de kosten voor word etc.

  4. 5.5 inch 64 of 128 wel wat voor mij. Nu 5s met 64 en die zit bijna vol. Als er een 128 gig model komt dan moeten ze ook icloud mogelijkheden uitbreiden. Nu max 50gig storage er extra bij.

  5. Wel logisch, als je zo kijkt wordt de standaard image/software bijna 3 gig, en wordt alleen maar groter en groter.

    Dus ja op geven moment zal wel moeten dat de 16 gig moeten verdwijnen.

  6. Heb je nog wel zoveel GB’s nodig met straks de cloudopslag van ios8 ? Of moet je foto’s/video’s ook op je iPhone laten staan?

  7. Het is te hopen dat de upgrade van groter geheugen goedkoper word, want 100 euro voor 16gb kan echt niet meer

  8. Hmm, hopelijk , als dit waar is natuurlijk, krijgt de 4,7 inch ook een 128 gb model. Ik hoop al een tijdje op een 128 gb model, aangezien mijn 64 gb iPhone bomvol staat. Maar ik heb geen zin om met een phablet rond te lopen xD

    Maarja, we zullen wel zien

  9. Liever in de 4,7 ook maar als er een 128GB komt koop ik hem zeker

  10. Jammer dat ze met de groter=beter hype van samsung meegaan. Ik wacht dan wel op een iphone 6 mini mrt 4″ scherm

  11. @justin: iWork gratis “Bij aanschaf van een nieuw toestel” daar zeg je het zelf. De mensen die al een mac hadden worden hierbij in de kou gelaten. Je moet Apple nu ook weer niet zo hard gaan verdedigen.

  12. Origineel geplaatst door Crp
    Jammer dat ze met de groter=beter hype van samsung meegaan. Ik wacht dan wel op een iphone 6 mini mrt 4″ scherm

    Het is niet de groter is beter hype maar de veel mensen willen groter hype.
    En zoals het er nu uitziet krijg je een keuze mogelijkheid dus dat is toch prima.

    Voor mij, doe maar de grote met 64gb en een iwatch.

  13. @Sven: Dan moet je van 32 naar 64 gaan. Is 32 gb meer voor 100€. Dus het dubbel dan van 16 naar 32

  14. Ik heb genoeg aan 16Gb, 8Gb is echt not done.

  15. 8GB is voldoende voor zakelijk gebruik. Op mijn zakelijke iPhone staat helemaal niets. Ik bel, lees mail en textberichten.
    Prive zou ik nooit voor een 8GB kiezen. Ik heb nu 16GB, maar de volgende wordt minimaal 32GB. Een groot scherm heb ik niets aan. Ik heb een MacBook en een iPad. Mijn iPhone moet handzaam blijven.

  16. 64gb helemaal vol? Vraag ik me af wat jullie met je iPhone doen? Ik heb een 32gb maar kan zo terug naar 16, maja ik doe er dan ook niks mee qua foto’s en films en muziek.

  17. @Thomas Bruyninckx: Haha, maar ik heb al een 64 gb iPhone 4S, en die staat volledig vol 😀

  18. Origineel geplaatst door Dekon7
    @justin: iWork gratis “Bij aanschaf van een nieuw toestel” daar zeg je het zelf. De mensen die al een mac hadden worden hierbij in de kou gelaten. Je moet Apple nu ook weer niet zo hard gaan verdedigen.

    Maar het ging juist om de prijs van nieuwe toestellen. Iemand die een nieuw toestel koopt betaald over de 600 of 700 EUR voor een nieuw toestel. En krijgen als dank daarvoor gratis iWork.

    Als jij geen behoefte hebt aan een nieuw toestel, dan ben je ook die 600 of 700 EUR niet kwijt…

  19. Origineel geplaatst door Dekon7
    De mensen die al een mac hadden worden hierbij in de kou gelaten.

    iWork for iOS werkt niet op een Mac. Maar daar was je zelf al achter gekomen (denk ik).

    Ik heb wel een gratis update gekregen van iWork ’09 naar iWork ’13 voor de Macs. Wacht nu nog op een gratis update van Micro$oft Office 2010 naar 2013.

  20. Origineel geplaatst door Sven
    Hmm, hopelijk , als dit waar is natuurlijk, krijgt de 4,7 inch ook een 128 gb model. Ik hoop al een tijdje op een 128 gb model, aangezien mijn 64 gb iPhone bomvol staat. Maar ik heb geen zin om met een phablet rond te lopen xDMaarja, we zullen wel zien

    Precies!! Wie gaat er nou met zo’n phablet aan zn hoofd telefoneren?? Het zou belachelijk zijn als de 4,7 inch niet ook 128 GB krijgt dan is het voor mij gedaan met Apple en ben ik definitief weg. Mijn 64GB iPhone 4S zit stampvol (voor mij geen cloud-gezeik) en ik snak naar een 1TB versie dus 128GB is wel het minimum dat de iPhone6 4,7 inch moet kunnen bieden!

  21. @Timosha: Ik kan je wel vertellen dat die gratis update van Office niet gaat komen haha! Microsoft gebruikt het woord ‘gratis’ namelijk niet zo graag. En mensen moeten niet zo klagen over Apple want inderdaad geeft Apple dingen ook gratis: iWork, iLife, beveiliging (moet je bij windows en android zelf kopen). De apple tv wordt goedkoper, macbooks worden goedkoper etc.

  22. @Dekon7: voor die mensen wordt de software gratis up to date( os x ) gehouden in tegenstelling tot de belachelijke prijzen die windows hanteerd. Ook met de telefoons probeert apple zolang mogelijk support te geven, de iphone 4 en ipad 2 draaien ook op ios7 namelijk. Door android worden vaak de iets oudere toestellen niet meer ondersteund(omdat de fabrikant zijn skin dan aan moet passen.)

  23. Origineel geplaatst door justin
    oja tuurlijk is ook zo! Apple tv is laatst nog 10tje goedkoper geworden, er is een goedkopere imac uitgekomen. Vorig jaar september hebben ze tegelijk met de aankondiging van de nieuwe iphones de macbooks zonder pardon 100 euro goedkoper gemaakt. Icloud wordt goedkoper, zeer schappelijke prijzen worden het dan! En tot slot is iwork GRATIS geworden bij aanschaf van nieuw toestel, hiermee bespaar je de kosten voor word etc.

    Apple tv is alleen maar goedkoper geworden omdat het overal goedkoper was alleen bij apple betaalde je de hoofdprijs :’)

  24. @Dave: Ik doe ook niks met de foto’s, film en muziek. Geef mij maar iphone 6 8gb voor 100 euro goedkoper!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.