Reacties voor: Foto’s wijzen op iPhone 6 met logo van Liquidmetal en dikkere cameralens

Foto's tonen een Apple-logo van LiquidMetal en een cameraring die uit het toestel steekt, bedoeld voor de iPhone 6. Vooral het logo is geloofwaardiger dan eerdere geruchten, die spraken over een verlicht Apple-logo met notificaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Dat LiquidMetal is erg leuk allemaal, maar ik vind het moeilijk om schoon te krijgen als er vingerafdrukken op zitten (op de iPad Air tenminste).

  2. Ik mag toch hopen dat de cameralens niet uitsteekt. Ik heb best vaak mijn telefoon op een tafel liggen ofzo. Dat gaat echt irritant worden dan…

  3. Ik vond de cameralens op de iPhones (die mooi vlak zijn met de rest van het toestel) net een pluspunt en stijlvol. Een uitstekende cameralens toont zo onafgewerkt aan en alles behalve Apple’s stijl. Op een iPod touch was dit nog te doen maar op een iPhone die bijna 4 maal zo duur is onacceptabel!

  4. Zo’n camera is graftakke-lelijk!

    Het eerste wat ik doe is met een bijtel en hamer die camera eraf slaan. Op houde! Op je muil!

  5. Origineel geplaatst door Daniel: Dat LiquidMetal is erg leuk allemaal, maar ik vind het moeilijk om schoon te krijgen als er vingerafdrukken op zitten (op de iPad Air tenminste).

    Volgens mij zit er geen liquid metal in de ipad air? En het moeilijk schoon maken neem ik aan dat het apple logo bedoeld word. Maar die is niet van liquid metal hoor dacht ik zo.

    En die camera… Hmm tja.. Ik denk dat die nog afgewerkt moet worden want als je kijkt naar waar de knoppen in komen zie je dat het daar mooi afgewerkt is en gepolijst is… Iets wat de camera lens hier nog niet is.. En voor meneer Aart, succes als die lens zo wordt verwacht ik eigenlijk wel dat die ook van liquid metal is samen met een saffieren lens.

  6. @justin: Volgens mij is het logo wel van dat materiaal. Ik had het inderdaad over het schoonmaken van het logo.

  7. Uitstekende camera gatverdamme!!!! Wil gewoon een platte camera kom op apple stel niet teleur!!!

  8. …je kunt m.i. de geloofwaardigheid m.b.t. het Russische FeldVolk in twijfel trekken gegeven hun portfolio…

  9. Een uitstekende camera is ronduit lelijk!
    Het zou me verbazen als dit werkelijk zo gaat zijn in het eind product!
    Ze hadden gewoon bij het design van de 5S moeten blijven. En die groter en platter maken.

  10. Origineel geplaatst door Menno Daalmans
    Een uitstekende camera is ronduit lelijk!
    Het zou me verbazen als dit werkelijk zo gaat zijn in het eind product!
    Ze hadden gewoon bij het design van de 5S moeten blijven. En die groter en platter maken.

    Groter mss, platter ni, want dan gaat die lens inderdaad uitsteken. Net wat dikker maken ja, en meer batterij….

  11. Dat hele liquidmetal is 1 grote hype
    Vergeet hettoch

  12. als de camera net zo goed wordt als bij de sony experia z2, dan zal het me jeuken dat ie uitsteekt!!

  13. Kan handig zijn voor magnetische opsteek lenzen! 😉 Zal zeker wel over nagedacht zijn. We wachten af..

  14. Een uitstekende camera is toch prima 😉

  15. De iPod touch heeft die uitstekende camera ook. Niemand heeft er iets negatiefs over gezegd. Het uitstekende deel van de lens is zo subtiel dat het niet opvalt.
    De foto toont de lenskap zittend boven op de behuizing. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat die bij de montage via de binnenkant van de behuizing door de opening word gebracht en zodat enkel de schuine rand van de lens uitsteekt.

  16. Ik wil wel zo een camera zo als op de Samsung Kzoom kei gaaf lijkt me dat vooral omdat ik heel veel foto’s maak met mijn iPhone 5s en op die manier kan ik die Samsung links laten liggen XD

  17. Ik vind die uitstekende camera ook niet lelijk.

  18. Wat is he nut van een liquid crystal logo. Ik zou het niet weten. Het lijkt me daarom erg ongeloofwaardig. Lijkt me eerder een logo in contrasterende kleur. Of tóch een logo dat kan oplichten.

  19. ..zou Apple er dan toch uiteindelijk in geslaagd zijn na al die jaren van vroegtijdig lekken ons op het verkeerde been te zetten en het uiteindelijke resultaat 9 september van een heel andere orde is??!! …Wishfull thinking??

  20. Ach, straks blijkt de 4s de laatste echte iPhone te zijn. Degelijk, mooie lay-out en eenvoudig in gebruik. Zonder al die poespas die latere versies kennen. Toch nog maar even niet verkopen die 4s.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.