Reacties voor: ‘iPhone 6 lijkt op grote iPod touch’ (update)

Een nieuwe foto van een iPhone 6 dummy bevestigt opnieuw een iPod touch-achtig design.
Lees het complete artikel → ‘iPhone 6 lijkt op grote iPod touch’ (update)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. Ik ben definitief om naar WP lumia 930, wat een lelijk toestel wordt dit zeg, beter hadden ze meer van het uiterlijk van de 5S genomen…

  2. Ik hoop echt niet dat dit werkelijkheid gaat worden..,

  3. @daveensannie: Want je kan niet gewoon een 5s nemen als uiterlijk zo ongelooflijk belangrijk is?

  4. @daveensannie: dit is nog maar een gerucht he.

  5. @daveensannie: Je switched nu ‘even’ naar een ander (minder gebruikt) OS met een ander (stuk minder goede) ecosysteem om wille van design?

    Ik zou alleen al niet van de Iphone afstappen omdat ik flink wat apps gebruik/heb gekocht uit de Istore, ik IOS het fijnst vind werken van alle mobiele Os’es (en ik heb hier voldoende ervaring met ontwikkeling voor Android en WP om over te kunnen mee praten) en omdat alles naadloos functioneert met mijn andere apple producten op het werk en thuis. OS over design vind ik zelf, smaak is verder natuurlijk een mening hoor.

  6. Snap sowieso niet dat we reageren op een eventuele look van een nieuwe iPhone/concept/fake/whatever..
    Nog een maandje en dan weten we het …

    Daarnaast, straks is het nieuwe model uit en heb je binnen korte tijd, 1000 opties om je iphone af te werken met een hoes… dik, dun, zwaar, licht, enz. enz. Het gaat mij om de binnenkant, en scherm mag iets groter van mij hoor 🙂 Maar ben voorlopig na uitkomen en hebben 5s MEER DAN tevreden..

  7. Origineel geplaatst door bram
    Want je kan niet gewoon een 5s nemen als uiterlijk zo ongelooflijk belangrijk is?

    De 5S heb ik op dit moment …..

  8. Raar dat de knoppen nu rechts van het scherm zitten ipv links zoals de iPhone 3,4 en 5.

  9. Origineel geplaatst door ultimasnake
    Je switched nu ‘even’ naar een ander (minder gebruikt) OS met een ander (stuk minder goede) ecosysteem om wille van design?
    Ik zou alleen al niet van de Iphone afstappen omdat ik flink wat apps gebruik/heb gekocht uit de Istore, ik IOS het fijnst vind werken van alle mobiele Os’es (en ik heb hier voldoende ervaring met ontwikkeling voor Android en WP om over te kunnen mee praten) en omdat alles naadloos functioneert met mijn andere apple producten op het werk en thuis. OS over design vind ik zelf, smaak is verder natuurlijk een mening hoor.

    Nope ik stap over omdat ik vind dat WP 8.1 gewoon goed is, ik IOS wel weer gezien heb, en de lumia 930 gewoon een heel mooi toestel vindt

  10. Origineel geplaatst door Melvin
    Raar dat de knoppen nu rechts van het scherm zitten ipv links zoals de iPhone 3,4 en 5.

    dat is omwille van het in 1 hand kunnen bedienen.

  11. Origineel geplaatst door daveensannie
    Ik ben definitief om naar WP lumia 930, wat een lelijk toestel wordt dit zeg, beter hadden ze meer van het uiterlijk van de 5S genomen…

    Je bent hopelijk op de hoogte van wat een “mockup” is? Wat je hier ziet is niet hoe het toestel eruit gaat zien, enkel wat de vorm en grootte gaat zijn.

  12. Ik vind het mooi! Ik zal dan Ă©Ă©n van de weinigen zijn, maar bij de release van de ipod touch dacht ik al dat dit ook mooi zou zijn voor de iphone. Ik hoop dus dat dit het wel gaat worden.

  13. Iemand al bij stil gestaan dat het eventueel nieuwe grotere ipod touch zou kunnen zijn.

  14. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Je bent hopelijk op de hoogte van wat een “mockup” is? Wat je hier ziet is niet hoe het toestel eruit gaat zien, enkel wat de vorm en grootte gaat zijn.

    Dat weet ik Tom , maar hij zal ongetwijfeld niet veel afwijken, daarbij had ik m’n beslissing al een tijdje geleden genomen toen de lumia 930 uit kwam.

  15. Origineel geplaatst door Andre
    Iemand al bij stil gestaan dat het eventueel nieuwe grotere ipod touch zou kunnen zijn.

    Jawel, maar dan hadden ze vast iPod op de achterkant gezet 🙂

  16. Ik hoop zo dat dit niet de nieuwe iPhone wordt. Echt.. maar lelijk

  17. Wow, overduidelijk photoshop! De hoek van de camera en flits komt niet overeen met de achterzijde van het toestel. Daarnaast kun je zien dat de afronding van de zijkant maar loopt tot het vlak waar de camera in zit, daarna loopt het soort van lelijk hoekig door. Klopt geen zak van!

  18. @Saik0: Zie niks geks, het is pikkedonker daar, alles wat kan glanzen/glimmen zal dat doen.

    Als dit de iPhone 6 wordt ben ik niet blij, aangezien ik elke ‘S’ versie vernieuw, moet ik dus een dik jaar nog wachten, voor een toestel die ik nu al niet mooi vind. Jammer.

  19. Geloof me. dit gaat echt niet de iphone air worden.

    dit is een slechte photoshop.

  20. Zo zonde van de webspace dit… gespeculeer over hoe de nieuwe iPhone er misschien mogelijk uit zou kunnen komen te zien…
    Dat we dat 5 jaar geleden deden, ok. Maar de iPhone (ook al zweer ik er al ruim 6 jaar bij) is natuurlijk niet meer zo hot en vernieuwend als weleer.

  21. Er is geen dual-led flitser :/ fake dus.

  22. Dit design doet me heel erg denken aan het design van de HTC One S van 2 jaar geleden. Echt fantastisch mooi wil ik het niet noemen, maar op het eerste gezicht was ik ook niet weg van de Iphone 5, die toen ik hem in mn handen had toch wel Ă©rg mooi was… Afwachten en we zien ‘t vanzelf

  23. Inderdaad extreem lelijk maar we zien het wel, mocht dit waar zijn dan is helaas zelfs een Samsung mooier, zeker extra erg omdat ik zelf de iPhone 5(S) en de HTC One de mooiste telefoons op de markt vind.

  24. Origineel geplaatst door WhizZz
    Er is geen dual-led flitser :/ fake dus.

    Er is onlangs een patent voorbijgekomen dat de dubbele flits in een rondje beschreef toch?

  25. Al een tijdje over gestapt op Android. IOS is achterhaald.

  26. Een paar extra foto’s van de mockup.

  27. Het is maar een (gerucht) concept.
    Maar de achterkant van de huidige iPod 5 is wel heel mooi en qua kwaliteit is het zeker niet verkeerd. De gedachte om de design van de iPod 5 te gebruiken voor de nieuwere versies van iPhone was ooit opgedoken net voor de lancering van iPhone 5. Het kan maar zo zijn dat ze dat wel gaan doen..

  28. Dit word m niet, iedereen kan zeggen dat dit t word.

  29. Hij is zo sexy ;o ik hoop dat dit hem word!

  30. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Je bent hopelijk op de hoogte van wat een “mockup” is? Wat je hier ziet is niet hoe het toestel eruit gaat zien, enkel wat de vorm en grootte gaat zijn.

    Uhm, wat je hier ziet is een gerucht, dus iets wat heel mischien een klein beetje lijkt op de vorm en grote van de iPhone 6.

  31. @daveensannie: en een van de “knopjes” is de sim tray

  32. Ik denk dat dit hem wel wordt en vind hem ook best mooi, veel mensen vinden hem niet mooi totdat hij uit is dan vind iedereen hem opeens wel mooi, maarja.

  33. Blij met mijn 5s, vind persoonlijk dit formaat erg fijn.

  34. Ik ben trouwens nog benieuwd wat dat uitsteeksel is, linksboven. Ik zie hierin een stukje cellofaan waarmee je de afneembare schermbeveiliging van een nieuw toestel er af trekt. Maar ik neem aan dat een mockup zoiets helemaal niet nodig heeft.

    @Jean-Paul Horn: THX!

  35. Dan is de Iphone 5c geflopt en dan nemen ze die lelijke design over ik mag hopen dat hij niet zo word.

    Iphone stond qua design altijd boven aan maar als dat hem word dan zijn er genoeg andere telefoon die qua design er mooier uit zien.

    Lang leven mijn Iphone 5S

  36. @Julian: In welk opzicht is de 5c geflopt?

  37. Ik hoop echt dat dit de nieuwe iphone 6 gaat worden!!
    heel mooi design en groter :))

    kopen kopen kopen..

  38. @Daan: In Apple termen is hij geflopt heeft het niet zo goed gedaan als ze hadden verwacht.

    Het is gewoon een Iphone 5 met een kleurtje

  39. Ik vind het mooi, als 1 van de weinige zo te zien

  40. Echt schoon!!

  41. Waarom stoppen ze de aan/uit knop niet gewoon in de home button weer een knopje minder aan de zijkant vind ik minder mooi maar we moeten maar zien wat ive er dit keer weer van maakt

  42. Zal me echt een rotzorg zijn hoe hij uit ziet. Als hij beter wordt dan z’n voorgangers en even goed aansluit op de overige Apple spullen zowel thuis als zakelijk ben ik tevreden. Zo niet dan gaat de iPhone 5 gewoon een jaartje langer mee.

    Terug overstappen naar Android of Windows.. Nooit meer!

  43. Zie ik nu een Micro USB ??

  44. Denk dat het een iPod wordt. De onderkant had alleen maar ruimte voor de speaker. Microfoon gaatjes ontbraken.

  45. Grappig, een nieuwe design (mooi of lelijk) en een groter scherm (wel of niet gewenst) moeten de grote sprong van 5s naar 6 worden?
    Ik ben bang dat we de grote techno sprong vorig jaar al gehad hebben van 5 naar 5S. 64-bit techniek, vingerafdrukscanner, alle in EU benodigde 4g banden.
    Maar hopelijk heeft Apple ook nog wat onder de motorkap ontwikkeld, behalve natuurlijk weer fractioneel sneller A8 soc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.